Kayserispor ile bağlarını koparan Aydın Toscalı'yı takımımıza dahil ettik.
Çağlar Birinci ile geçen sezon ara transfer döneminde anlaşmıştık. Sözleşmesi bitince takıma katıldı genç sol bek.
Gaziantep Bld. genç oyuncusu Hakan Albayrak'ta sözleşmesi biten oyunculardan. Bonservissiz Bursaspor'lu olan oyunculardan ayrıca
Manisaspor'un genç gurbetçisi Nizamettin bu yıl iyi bir alternatif oyuncu olabilir. Yine bonservis ödenmeden takıma katıldı.
Andrea Russotto geçen sezon Belinzona kulübünde kiralık forma şansı bulmuştu. Napoli takımı ile sözleşme yenilemeyince devreye girdik. Bellinzona yerine bizi tercih etti Russotto. Çok iyi bir transferi para ödemeden bitirmiş olmak süper
Welcome RUSSOTTO
Ivankov'u geçen sezon göndermiştik. Bu yılda sözleşmesi biten kalecilerimizle kontrat yenilemedik. Bir yerli kaleci takviyesi yapmayı uygun gördüm. Seçeneklerimiz kısıtlıydı, GS'li Aykut, Standard Liege'den Sinan ve İBB'den Hasagiç ile görüşmeler yaptık. En uygun Hasagiç olunca transferini 400bin pound karşılığı bitirdik.
Orhan hem defans ortasında hemde sağ bekte görev yapabilmesiyle defansımızda güzel alternatif olacak. Geçen sezon ortasında anlaşmıştık kendisiyle. Ancak kiralık sözleşmesi nedeniyle bu yıl takımımıza katılabildi. 1.2 milyon pound'a maloldu transferi.
Kirita'nın ayrılmasıyla dm/mc tarzı bir oyuncu arayışına girmiştik. Güney Amerika'da yaptığımız araştırmalar sonucu birkaç isim belirledik. ilk teklifimiz Leandro Somoza için oldu ancak 5milyon pound bonservis istemeleri geri adım atmamıza sebep oldu. Sonra rotamızı başka bir arkantinli Franco Zuculini'ye çevirdik. Olumlu görüşmeler sonucu 1.8milyon pound'a transferini bitirdik
Malum Avrupa'da mücadele edicez. Mustafa Keçeli ile, Çağlar ile ligte sorun yaşamayız ama ŞL'de sıkıntı çekeceğimiz kesin. Alınabilecek yeterli türk oyuncuda fazla yok, olanlarda el yakıyor. Alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldığımızı düşünüyorum bu mevkiye. Diego Calderon 1.5milyon pound'a Bursa'da
ve son transferimiz. Forvet hattımız yine Türkiye için yeterli sayılabilir. Sercan Yıldırım ve Gökhan Güleç iyi forvet oyuncuları. Arkadan yetişen genç Muhammet'te var. Şöyle kalan paramızla ses getirecek, güçlü hem havadan hem yerden etkili olacak bir oyuncu ihtiyacımız vardı. Lafı uzatmayalım. Henok Goitom artık Bursa'lı3.3milyon pound bonservis bedeli karşılığı
300bin i peşin, kalanı vörld karda 12 taksit.
biriken bonuslarla Marco Aiello isimli regeni almak istiyorum
büyük hayranı oldum şimdidenama imza atmaya yanaşmıyor, küçük görüor takımımızı...Atalanta'dan önce davranıp imza attırmaya, ikna etmeye çalışıcam bu keratayı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yönetimden önce maaşlar için ek bütçe yaratmalarınız talep ettim. Red cevabı aldımardından transfer bütçesi istedim biraz daha ve 4milyon pound daha verdiler
bu bütçeyi de staff kadrosunu yenilemek için kullanmayı düşnüyorum. Sözleşmemizin sona erdiği antrenörlerle yollarımızı ayırdık. Yerlerine yenilerini araştırmaktayım şu an.