Teşekkür ederim, o zaman ilk devrenin son bölümünü de ekleyeyim;
Premier Lig 17.Hafta
Artık takımda bu adet oldu, bir önceki maçta yıldız olan oyuncu diğer maçta yatıyor. Öncelikle bu sorunu çözmem gerekiyor. Ligin dibindeki bu takımı da yenebilsek geçen maçın önemi çok daha fazla artacaktı ama olmadı. Kötü oyun ve kaybettik.
Premier Lig 18.Hafta
Bu deplasmandan da puan çıkarabileceğimizi sanmıyordum ama ikinci devre oyuna giren Palsson ve Houghton’un etkili oyunuyla son 13 dakikada bulduğumuz gollerle 1 puan almayı başardık. 2 golün asistini de kaptanımız Houghton yaptı.
Premier Lig 19.Hafta
Bu maçta orta sahamızın iyi olması sonuca gitmemizi sağladı. İçeride kazanıyor olmamız beni mutlu ediyor. Çünkü içeride kazanmaya devam ettikçe, küme düşmemiz imkansız.
PUAN DURUMU
Bir rüyadayız sanki. İlk maçlar tamamlandığında 28 puanla 7. sıradayız. Geçen 11 sezonu incelediğimde 40 puana ulaşan hiçbir takım küme düşmemiş. Bizim sezon başında koyduğumuz bu hedefe ulaşmak için de sadece 4 galibiyet kaldı. Eğer işler çok ters gitmezse kümede kaldık diyebilirim. Fazlasını şimdilik düşünmek istemiyorum.
Kadroda kalan oyuncularımdan hepsine şans vermek istedim. 3 oyuncumuzu hiç oynatamadım sadece, onlardan 2 tanesini de kiralık gönderebilirim. Bu şekilde tüm takımı kullanmak takım uyumunu da etkiledi. Başarıda şüphesiz bu uyumun da payı var.
Kiralık giden oyuncularımız da yeterince forma şansı buluyorlar. En öne çıkan Alan Taylor ki kendisi takımda kalsa direk oynayabilecek kapasiteye de sahip bir oyuncuydu. Fazla şans veremem diye kiralık gönderdim.