1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tamam o zaman bende gideyim G.Saray başlığına,G.Saray Sercan'a Arda Turan,Barış Özbek + 5 milyon € karşılığında transfer ederse eğer çok fazla olur...

Bundan bir farkı yok...

Kesinleşsin diyoruz,ondan sonra zaten tartışırız...
    galatasaray'ın adı geçen oyuncuyla ilgisi yok. biz sadece transferi kesinleşen oyuncu hakkında yorum yapıyoruz.

saçma bir cevap olmuş bana, kusura bakma.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    galatasaray'ın adı geçen oyuncuyla ilgisi yok. biz sadece transferi kesinleşen oyuncu hakkında yorum yapıyoruz.

saçma bir cevap olmuş bana, kusura bakma.
    Bak sende kabul ettin saçma olduğunu...

Transfer hakkında yorum yapmana kimse bir şey diyemez zaten,dediğin gibi kesinleşen şey transfer olduğu,ne kadara alındığı(bonservis,takas vs) değil...

10 milyon,5 milyon,1 milyon.Orasını bilemem,ama biz zaten bütün rakamları İMKB'ye bildiren bir kulübüz.Bildirildiğinde tartışılsın diyorum ben...

Ayrıca İsmail'in transferini futbol anlamında yorumlamakta çok zor olsa gerek,herkes parasını konuşuyor...

Allah'tan sakat,bitmiş,30 yaşındaki Nihat'ı 4,5 milyon €'ya aldık.Ona 6-7 milyon € falan verseydik vay halimize...

Oyuncu oynamadan,yapacağı katkıyı görmeden fazla para denilipte sonradan verdiği katkıyı görüp susmakta meşhur oldu(Holosko,Ernst,Yusuf,Sivok vb...)

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bak sende kabul ettin saçma olduğunu...

Transfer hakkında yorum yapmana kimse bir şey diyemez zaten,dediğin gibi kesinleşen şey transfer olduğu,ne kadara alındığı(bonservis,takas vs) değil...

10 milyon,5 milyon,1 milyon.Orasını bilemem,ama biz zaten bütün rakamları İMKB'ye bildiren bir kulübüz.Bildirildiğinde tartışılsın diyorum ben...

Ayrıca İsmail'in transferini futbol anlamında yorumlamakta çok zor olsa gerek,herkes parasını konuşuyor...

Allah'tan sakat,bitmiş,30 yaşındaki Nihat'ı 4,5 milyon €'ya aldık.Ona 6-7 milyon € falan verseydik vay halimize...

Oyuncu oynamadan,yapacağı katkıyı görmeden fazla para denilipte sonradan verdiği katkıyı görüp susmakta meşhur oldu(Holosko,Ernst,Yusuf,Sivok vb...)
    arkadaşım biz farklı şeyleri tartışıyoruz. konu uzamasın, umarım beşiktaş'a hayırlı olur ismail.

Mesaj Yetkileri