Aykut Kocaman'ın onun kariyerinde çok önemli bir yerinin olması ve Aykut Kocaman'la aynı çatı altında olmalarından dolayı kolay kolay harcanmayacağını düşünüyorum. İstanbul hayatının pek çok yetenekli oyuncuyu yuttuğunun örneklerini çok gördük. Bu nedenden dolayı Aykut Kocaman olmasaydı özellikle İstanbul hayatından dolayı bazı soru işaretleri olabilirdi fakat Aykut Kocaman'la beraber olmalarından dolayı İstanbul'un futboluna olumsuz manada etkisi olacağını düşünmüyorum.
Bu sezondan önce de yetenekleri herkes tarafından biliniyordu ama büyük takıma ne derecede katkısı olabilirdi, takım oyununa ne derecede uyum sağlayabilirdi bilinmiyordu. Bu sezon asist krallığını paylaşması gösterdi ki Özer yeteneklerini takım için sergilemeyi öğrendi. Sakatlanması ve sezon başı kampa yetişemeyecek olması şanssızlık olsa da henüz genç bir oyuncu ve çok rahat toparlayabileceğini düşünüyorum. Formayı kapıp bir daha bırakmamasını umut ediyorum.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0qzOkcei8GI[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yeni umudumuz![]()
Steauta Bükreş maçında gol sırasında R.C3'e verdiği mükemmel pas golü getirdi. İlk kez ilkonbirde oynadı ve bu formaya ne kadar yakışabileceğini, yeni form tutan oyunu olarak gösterdi. Derbide de umarım forma şansı bulur.
Alex'in hızlı ve frikik atamayan versiyonu![]()
"Alex ile özel çalışıyoruz"
Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza ile özel çalışmalar yaptığını ve bunun kendisine çok şey kazandırdığına inandığını söyledi.
Özer Hurmacı, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, antrenmanların son bölümünde teknik direktör Christoph Daum'un kendilerine bireysel çalışmalar yapmaları için fırsat verdiğini ifade ederek, ''Bu tür zamanlarda Alex ile bir araya gelerek özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların bana çok şey kazandırdığına inanıyorum. Ayrıca çok da keyif alıyoruz. Çalışmalar ne kadar yoğun ve ağır geçse de, bu tür bireysel çalışmalar sırasında bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz'' dedi.
Takım arkadaşı Alex'in futbolculuğu gibi, karakter özelliklerinin de üst düzeyde olduğuna vurgu yapan Özer Hurmacı, ''Alex gerçekten dünya çapında bir yıldız ve çok sıcakkanlı bir insan. Onun tecrübelerinden ve yeteneklerinden yararlanmayı planlıyorum. Ondan çok şey öğreniyorum. Alex gibi bir 'duran top ustasıyla' çalışmak benim için şans'' diye konuştu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu haftaki Kasımpaşa maçında sol kanatta 11'de olacak muhtemelen. Bu tür maçlarda kesinlikle yapılması gereken bir davranış Daum tarafından. Umarım değerlendirebilir.
(/s)
Trabzonspor sevgisi nedeniyle sempatimi kazanmış bir oyuncu..Umarım birgün seni bordo mavili formaylada izleme şansımız olur.
Bu akşam guiza arapaslarını değerlendirseydi maçı kazanabilirdik.. Tekniği yüksek bir futbolcu..
Alıntıdır..
Adam o yıllarda belli etmiş büyüyünce adam olacağını ve olmuş tebrik ediyoruz kendisini.bugün de süper oynadı Alexin Yükünü azaltıyor ilerde Alexin Yerine Geçer
özer iyidir bakalım umutluyuz,gs ye gelmeden aldık kıskanmayın yorumları yapmışlar anca görüyorum çok güldüm![]()
Çok kaliteli bir bukmaşı olduğu kaatindeyim. Eğer üzerinde durulursa çok çok önemli yerlere geleceğine inanıyorum.
alex de souzanın benden daha iyi dediği ve benimde bu görüşe katıldığım oyuncu
Bana mı öyle geliyor yoksa Ankaraspor'dayken tekniği daha mı iyiydi?(ilginç bir şekilde)
Top kontrollerinde,top sürmede,paslarda zorlanıyor gibi şu sıralar.
yetenekli bir oyuncudur kendisi.alexin veliahtıdır
Sakatligindan dolayi..Doktorlar ameliyat edilmesini onermis ama Ozer takimi yalniz birakmamak icin sezon sonuna birakmis ameliyati..Sene sonunda ayagindaki platinler alinacak ve sapasaglam bir Ozer olacak yeni sezonda..Yeni sezonda cok iyi bir Ozer izleyecegimize eminim..
Özer'i bu durumda görmek pek hoş olmuyor.Keşke direk ameliyat olsa da önümüzdeki seneye bomba gibi çıksa.
Bir an önce ameliyat olup iyileşmesi gerekiyor. Yoksa gelecek sezonda sahada olmayan bir Özer izleyeceğiz. Sezon öncesi kampına kesinlikle katılması gerekiyor. Bu sezonda katılmazsa, iki sezon üst üste katılmamış olacak ve fizik gücü inanılmaz derecede düşecek.
Özer zaten Fenerbahçe'de rüştünü ispatladı. Bence ameliyat olup, önümüzdeki sezona kendisini hazırlamalı ve bomba gibi girmeli sezona.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi