1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Alem buysa kral BURSA!

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

sağol Yunus yorumun için zaten senden başka bakanda yok galiba
    neyse ben 'yine de' devam ediyorum kariyere. taşımı attım içim rahatladı

lig koptu gidiyor oyunda aklınca bana rakip yaratmak için GS ile Trabzon'a da kıyak geçmeye başladı
    __________________________________________________ _______________

Şampiyonlar Ligi'nde de beklenmedik şeyler yapıyoruz Evimizde güçlü rakibimize karşı iyi mücadele sergiledik. 10 kişiyle (son dakikalarda 9 kişiyle, sakatlanan oyuncu yerine başkasını alamadık-3 değişiklik hakkımız dolmuştu) elimizden geldiğince mücadele ettik. Deplasmanda yine ManU üstünlüğü vardı doğal olarak En çok zorlayan oyuncu Tevez oldu, Hasagic'in kalesinde devleştiği maçta 1 puanla evimize döndük. Çok mutluyuz.

Şimdi Atletico Madrid'i ağırlıcaz evimizde. Diğer tarafta ManU. evinde AZ Alkmaar'ı ağırlayacak. ManU maçı kazanırsa UEFA'ya gitmemiz garantilecenek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada ;
    Daha öncede söylemiştim Alex için girişimlerimiz olacak diye Transferde mutlu sona ulaştık. 1 Ocak'ta Alex takımımıza katılacak. Bonservisine 5.75milyon pound ödeyeceğiz 24 ay boyunca.

Bitmedi
    Goitom transferini açıklarken dikkatimi çeken ve çok istediğim bir oyuncu daha belirtmiştim, regen Aiello... oda gelecek sezon Bursaspor forması giyecek. 1 Temmuz'da imzayı atmak için gelecek ve Atalanta kulübüne 2ilyon pound ödemeyi kabul ettik bu transfer için.
    Last edited by Knightmare : 29.Haziran.2009 at 06:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri