Alican Jankovic İle Turnayı Gözünden Vurmus Alican Sana Tavsiyem Neredeyse Bu Oyunun İlk Cıktıgı Zamandan Beri Jankovici Alıp Oynatıyorum Amc Aml Veya Amr Oynatıp Uzun Sutları Sık Sık Yap YeterCogu Mac Attıgı Gollere Sasarsın Garanti Veriyorum
Alican Jankovic İle Turnayı Gözünden Vurmus Alican Sana Tavsiyem Neredeyse Bu Oyunun İlk Cıktıgı Zamandan Beri Jankovici Alıp Oynatıyorum Amc Aml Veya Amr Oynatıp Uzun Sutları Sık Sık Yap YeterCogu Mac Attıgı Gollere Sasarsın Garanti Veriyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Aynen , Turğay harika golleri var ama suan sakat :s
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
6 tane as oyuncumuzdan yoksunuz su sıralar en az puan kaybı ile bitirmek istiyoruz bu haftaları....
galatasarıyın maçının ss si gözükmüyo kardeş onu düzeltme şansın varmı bu arada torino maçı fenerbahçe için çok iyi olmuş çok iyi başlamışsın ligede ŞL yede , galatasaray interi eleyerek küçük bi tarih yazmış =) bnde milanı yeniyorum hep kendı kariyerimde =) grupdan gönül isterki 1. çıkasın ama bu çok zor görünüyo bnce gruptan 3. cıkarsın ve uefada çeyrek finale kadar gidersin fb de bnce şl de bu sezon çeyrek final oynar
arkadaşlar oynadıgınız oyun diziliminizi buraya ss olarak yollayabilirmisiniz rica etsem bu arada
@verletzen
Fenerbahcelisin herhalde![]()
Kardeşim şampiyonluk ve süper kupa için tebrik ederim.Yeni sezona ligde pek iyi başlayamamışsın ama yine götürürsünŞamp. Ligi'nde 1.liği zorlamalısın bence
Bu sezon defans kurgunu bi daha gözden geçir derim, şampiyon bi takıma yakışmayacak kadar çok gol yemişsin
Jankovici kaptırman kötü olmuş.Alex'i tanımıyorum.Diğer transferlerinin hiçbirini beğenmedim
Kalbim seninle...
BJK ikinizden de puan çalmış.İkinizde aynı gidiyorsunuz ligde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Neyse kaptan Alex iyi oynar 150 cası var solda da forvette de oynar.Bu arada büyük liglerden gelen oyuncular Chevanton,Saviola gibi oyuncular iyi performans gösteriyor.Enteresan olmus bu kadar katkı vereceklerini sanmazdım...
Şampiyonlar Ligi 2.Hafta
![]()
Ankaragücü'ne yenileceğim İsmail.
Eyvallah Samet. Çok gol yememin sebebi tamamen sakatlıklar. Josico - Selçuk ikilisini stoper olarak oynattığım bile oldu. Birazdan Alex'in profilini koyarım.
Hakan Arıkan'ı geçemedim. : )
Dediğin gibi Burak solda, forvette, forvet arkasında oynuyor. Kaliteli bir oyuncu, son dakika transferi oldu. Chevanton'u sırf forvette alternatifim olmadığı için ve ucuz olduğu için aldım ama sonradan girmesine rağmen iyi oynuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Turkcell Super Lig 6.Hafta
![]()
Milli takım kampında sakatlanan Arda,Sabri'nin 1 hafta Rusol'un ise 1 ay sahalardan uzak kalacagı ögrenildi...
Güzel gidiyorsunuz Antep maçı en gollü maçlardan biri olarak tarihe geçmiştir Fenerbahçe'de![]()
Fenerbahçe şampiyon olur![]()
(/s)
yavass olsun![]()
Turkcell Super Lig 8.Hafta
![]()
Bu sene yine şampiyon Fenerbahçe olur,Alican'da kupayı alır heralde![]()
Fenerbahçe ligde ilk mağlubiyetini almış.Alican gidişat iyi evindeki BJK maçını alsaydın daha da iyi olurdu ama olsun.ŞL'de de elinizden geldiğince iyi oynayıp güzel sonuçlar alıyorsunuz tebrik ederim.
Teşekkürler Yunus![]()
Kasımpaşa ile ligde berabere kalarak cok önemli bir avantajı kaybettik , bir oyun anca bu kadar sacma olabilir 2*0'dan 2-2 oluyor bos kaleye yaser kacırıyor vs direkler filan yazık.
Alican çok büyük bir şanssızlık olmuş geçmiş olsun.18 şut atmışsın ama 2 gol bulmuşsun Kasımpaşa ise 9 da ise 2 gol bulmuş.Normalde 4-2 alman gerekirdi maçı.
Şampiyonlar Ligi 4.Hafta
![]()
4 maçta topladığımız 10 puanla gruptan çıkmayı garantiledik ama Liverpool ile liderlik için çekişiyoruz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti