1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Taktik Rehberi (9.0.3. versiyonu için yenilendi) by Nannar

Hybrid View

bnm taktiğim 3.5.2 hala oynayan kaldı mı bilmiyorum 3 tane iyi stoperiniz varsa ewinizde her mac sizin fenerbahçeyle 53 mactır yenilmiyorum tabiki takımı saglam kurmak gerekiyor kadrom

volkan
    M richards Zapata(emre güngör) a. lukovic

m. veloso

a. palombo nuri şahin

Marquinhos m. fernandez mesut özil

Keirrison

yedek alternatiflerim de geniş bnm için oyun daki enbüyük zorluk 6+2 kuralı nefret ediorum iyi türk oyuncular ya gelmiyorlar ya da istedikleri paraya 10 katı daha iyi yabancı alırım.2 sezondur oynuyorm 2. sezonda basarıyı yakaladım fenerle ceyrek fınalde 3.5.2 ile 5.0 yendim real madridi orda 3.1 yenildim tur atladım.yarı finalde chelse ye elendim nagmaglup samıponum ligde ince ayarlar cok onemli arkadasın bahsettiği gibi 3.5.2 yapınc oyundan zevk alıyorum takımım sureklı atakta 4 lü defansta daha cok pozisyon veriyorum eğer defans oyuncularınız bnm gibi yetenekli oyuncularsa (özellikle lukovic harika bi oyuncu topu alıyor giidiyor.) 3 lü defans her zaman cok verimli oluyor oyuncuların topu kullanma ozelliklerini ortaya cıkarıyor. bi deneyin isterseniz zaten fenerbahçede de dünya kulübü olma potansıyeli var ahh ulan daum diil de bn olucaktım bu arada vargası istiyormus fener inş. alır ugur la carlosu gondersinler solda tek basına oynar o adam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ulu_ozan View Post
    bnm taktiğim 3.5.2 hala oynayan kaldı mı bilmiyorum 3 tane iyi stoperiniz varsa ewinizde her mac sizin fenerbahçeyle 53 mactır yenilmiyorum tabiki takımı saglam kurmak gerekiyor kadrom

volkan
    M richards Zapata(emre güngör) a. lukovic

m. veloso

a. palombo nuri şahin

Marquinhos m. fernandez mesut özil

Keirrison

yedek alternatiflerim de geniş bnm için oyun daki enbüyük zorluk 6+2 kuralı nefret ediorum iyi türk oyuncular ya gelmiyorlar ya da istedikleri paraya 10 katı daha iyi yabancı alırım.2 sezondur oynuyorm 2. sezonda basarıyı yakaladım fenerle ceyrek fınalde 3.5.2 ile 5.0 yendim real madridi orda 3.1 yenildim tur atladım.yarı finalde chelse ye elendim nagmaglup samıponum ligde ince ayarlar cok onemli arkadasın bahsettiği gibi 3.5.2 yapınc oyundan zevk alıyorum takımım sureklı atakta 4 lü defansta daha cok pozisyon veriyorum eğer defans oyuncularınız bnm gibi yetenekli oyuncularsa (özellikle lukovic harika bi oyuncu topu alıyor giidiyor.) 3 lü defans her zaman cok verimli oluyor oyuncuların topu kullanma ozelliklerini ortaya cıkarıyor. bi deneyin isterseniz zaten fenerbahçede de dünya kulübü olma potansıyeli var ahh ulan daum diil de bn olucaktım bu arada vargası istiyormus fener inş. alır ugur la carlosu gondersinler solda tek basına oynar o adam

Evet oynayan kaldı ben fm2009 daki ilk oyunumda GS ile 2013e kadar oynadım ve taktiğim 3-5-2 idi. Başka hangi taktiği denesem takım 3-5-2 kadar verimli oynayamıyordu.

İlk sezon FB şampiyon oldu ardından diğer bütün sezonlarda şampiyon oldum. UEFA kupasını aldım, ŞL finali oynadım. Süper kupa, Türkiye kupası onlarıda defalarca kazandım. Hepsi 3-5-2 ile.
    Taktiğe o kadar güveniyodum ki BJK deplasmanında ilk 15 dakikada 3-0 yenik duruma düştüğümde bile hiç bir müdahale yapmadım ve o maçı çevirip 4-3 aldı takımım.

Benim 3-5-2 sistemimde hiçbir oyuncuya ileri ok vermedim, orta sahanın ortasındaki oyuncuya geriye ok verdim sadece. Takım olarak savunma, takım olarak hücum yapmalarını istedim ve öyle oldu. Çok zevk alıyordum takımımı izlerken.

Ve kadrom seninki kadar iyi değildi, ilk oyunum olduğu için. Forvette Lewandowski sırtlıyordu, yanında ilk başlarda Sahar oynuyordu sonra sattım. savunmada üst düzey olarak aldığım tek oyuncu 2012de Gojko Kacar'dı. Sağ kanatta Sabri, inanılmaz oynuyordu 20 asist yaptığı sezon var. Sol kanadım Ajax'tan John Goossens'ti. Orta sahada Barış-Mehmet Topal-Mehmet Ekici üçlüsü oynuyordu. Kalede Oscar Ustari. Takım olarak çok uyumlu takım oyunu oynayan bir kadrom olduğu için başarılı olmuştum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri