bnm taktiğim 3.5.2 hala oynayan kaldı mı bilmiyorum 3 tane iyi stoperiniz varsa ewinizde her mac sizin fenerbahçeyle 53 mactır yenilmiyorum tabiki takımı saglam kurmak gerekiyor kadrom
volkan
M richards Zapata(emre güngör) a. lukovic
m. veloso
a. palombo nuri şahin
Marquinhos m. fernandez mesut özil
Keirrison
yedek alternatiflerim de geniş bnm için oyun daki enbüyük zorluk 6+2 kuralı nefret ediorum iyi türk oyuncular ya gelmiyorlar ya da istedikleri paraya 10 katı daha iyi yabancı alırım.2 sezondur oynuyorm 2. sezonda basarıyı yakaladım fenerle ceyrek fınalde 3.5.2 ile 5.0 yendim real madridi orda 3.1 yenildim tur atladım.yarı finalde chelse ye elendim nagmaglup samıponum ligde ince ayarlar cok onemli arkadasın bahsettiği gibi 3.5.2 yapınc oyundan zevk alıyorum takımım sureklı atakta 4 lü defansta daha cok pozisyon veriyorum eğer defans oyuncularınız bnm gibi yetenekli oyuncularsa (özellikle lukovic harika bi oyuncu topu alıyor giidiyor.) 3 lü defans her zaman cok verimli oluyor oyuncuların topu kullanma ozelliklerini ortaya cıkarıyor. bi deneyin isterseniz zaten fenerbahçede de dünya kulübü olma potansıyeli var ahh ulan daum diil de bn olucaktım

bu arada vargası istiyormus fener inş. alır ugur la carlosu gondersinler solda tek basına oynar o adam