Keita için çok para verdiğimi düşünen arkadaşlara yanıtı bu görüntü versin. Parayı peşin veriyorlar ve bir de hazırlık maçı düzenlemek istiyorlar. Açıkçası kararsızım ama eğer Keita’yı bu fiyata satarsam kadroya 2-3 takviye daha yapabilirim. Şimdilik teklife bir yanıt vermiyorum.
Premier Lig 20.Hafta
Yıllardır bu oyunu oynarım başıma gelen en ilginç olay diyebilirim. Maçı 7 kişi tamamladık.Bu halde bile kazanmasını bildik ama. 3 oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra sakatlıkların üst üste gelmesiyle bu durum ortaya çıktı. Son dakikalarda rakip çok yüklense de golü bulamadı.
Oyuncularımıza teklif yağıyor, aldığımız fiyatın 2 katını sunuyor kulüpler. Ama devre arasında satmayacağım kimseyi, sezon sonu daha iyi bir fiyata satabilirim eğer bu formlarını sürdürürlerse.
FA Cup 3.Tur
Mecburen yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktık maça. Kolay rakibimiz karşısında zorlanmadık. Sezon başından beri fazla şans vermediğim oyuncuların bu şansı iyi değerlendirmeleri beni memnun etti.
Şimdi Arsenal deplasmanına gidiyoruz ve son maçta Adebayor da sakatlandı. 3 forvetimiz de bu maçta oynayamayacak, mecburen orta sahada oynayan Kinsella ve Townsend’i forvete koyacağım. Arsenal maçı öncesi kadronun durumu;
Premier Lig 21.Hafta
Şu kadro ile şu maçtan puan aldık ya, üstelik yine sakatlık belasıyla uğraştık, maçı 10 kişi tamamladık, 4 sakat daha verdik. Yine de en zorlu deplasmanların birinden, savunmamızın ve kalecimizin iyi oyunuyla 1 puanı alarak dönüyoruz.
Başkan ne yaptın yahu? 22 yaşındaki geleceğin yıldızını sattı. 22 milyon €’ya adamı sattı bana da 13 milyon verdi sadece.
Kadroda sakat çok ama savunmamız iyi derken, defanstan 2 oyuncumuz da Afrika Kupası’na gidecekler. Kanyuka ve Keita. Bu para ile bir orta saha ve bir defans almak şart oldu. Hatta bir forvete de ihtiyacımız var ama para yetmeyecek.
Premier Lig 22.Hafta
Maç öncesi takımın durumu, yedeklerden 2 tanesi kaleci, birisi sakatlığı henüz atlatamamış, diğeri de sakatlıktan yeni çıkmış maç eksiği olan oyuncular.
Tam kadro olsak lig sonuncusunu buradan puansız gönderirdik ama olmadı. Son dakikada yedek kaleciyi bile oyuna soktum.
FA Cup 4.Tur
Kupa maçı ve kiradan dönen oyuncularımızın olması imdadımıza yetişti. Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadan maçı kazandık. Sürekli defansta denediğim Mantyla’nın bu maçta orta sahada ortaya koyduğu performansı görünce, orta saha transferinde aceleci olmama kararı aldım.
Premier Lig 23.Hafta
Sakatlar yavaş yavaş düzeliyor derken bu maçta bir sakat daha verdik. İlk devre çok kötü bir oyun sergiledik ama devre arasında yedikleri fırça onlara iyi gelmiş olacak ki beraberliği yakaladık ve deplasmanda kaybetmeden dönüyoruz evimize.
Puan Durumu
Ligde dokuzuncu sıradayız. Altıncı olmamız bu şartlarda çok zor, en iyi derecemiz yedincilik olabilir. Tabi ben hedef büyütmüyorum, hedefimiz hala 40 puana ulaşıp ligde kalmayı garantilemek, bunun için de sadece 6 puan gerekli.

Bu halde bile kazanmasını bildik ama. 3 oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra sakatlıkların üst üste gelmesiyle bu durum ortaya çıktı. Son dakikalarda rakip çok yüklense de golü bulamadı.