özel bir konu için foruma girmişken taktiğe gelen yorumlara bakma fırsatım oldu...
Genel itibariyle sanırım orta alan zaafiyetinden yakınmalar varbenim akdroda o sayılan adamlar yokken de ben bunu kullandım yaww
orta alan zaafiyetine gelince madem taktiği yayınladık kullanım kılavuzunu da verelim sizlere... Aşağıya rakibin dizilişine göre taktiğin dizilişini nasıl ayarlayacagınız konsuunda bazı şeyler yazacagım...Denenmiş ve başarısı kanıtlanmıştır
Eğer rakip ;
4-4-2 ile sahaya çıkmışsa ,DMC'yi MC'ye çekin, AMR ve ANML'yi MR-ML bölgelerine alın.
4-2-3-1 ile sahaya çıkmışsa AMR ve AML'yi MR-MR bölgesine çekin.
4-1-2-2-1 (Ex-Nan total dizilişi)ile çıkmışsa DMC'yi MC'ye çekin
4-3-3 ile çıkmışsa AMC'yi MC'ye ,AMR ve AML'yi MR-ML ye çekin
4-2-2-2 ile çıkmışsa (4lü defans ,2 dmc,mr-ml-sc-sc şeklinde) DMC'yi MC'ye çekin
Son olarak şunu belirtmek istiyorum, Maç dengede giderken eğer rakibinizin dizilişine göre dogru hamlelerde diziliş değiştirirseniz maçın anında kendi lehinize çevirirsiniz... oyuncu komutlarını oynamanıza gerek yok çok gerekmedikçe... yani mr ile amr arasında ya da amc ile mc arasında çok fazla komut farkı olmasına gerek yok...
Maçlara normal dizilişle çıkarsınız...Eğer baskıyı kuramadıysanız anında rakibin dizilişine göre siz de onların güçlü ve zayıf yönlerini dikkate alarak ve yuarda yazdıgım bazı bilgilere de bakarak diziliş değiştirirsiniz...
herkese iyi oyunlar
yorumlar için teşekkürler...