Quote Originally Posted by ridvanv View Post
ben toramanin cok ust duzey oyuncu oldugunu soylemedim, bekir,emre asik,ibrahim kasa gore daha iyi oldugunu soyleyebilirim(hakan baltayi unutmusum hakan balta stoper olarak toramanla cok fark yok). zaten turk stoperlerin ust duzey olmadiginin herkesce gorulmesi gerekiyor. toramanin altindakiler ust duzey olmadigi icin toramanda cok ust duzey degil zaten, digerleri orta seviye bana gore. bu ulkede servet,toraman ve hakan balta sadece milli takimda kesinlikle oynayacak kapasitedeler su an.

omer abi toramanin bahsettigin hatalari yapmasinin sebebini koray abi aciklamis zaten, o konularda haklisin fakat bende 138 degil 140+ olmasi gerektigini dusunuyorum. positioning,decisions,composure ozellikleri dogru olsada, tackling,agility,acceleration ve pace ozellikleri bana gore 1-2 ser puan artirilmali dolayisiyla ca si artmalidir bana gore.
Benim de soyledigim cok basit. Ibrahim Toraman'in bu kadar cok zaafi varsa, CA olarak diger oyuncularin cok onunde olmasi dusuncesini mantikli bir sekilde aciklamak cok zor. Ibrahim Toraman icin kisisel yorumunu yap, ancak diger oyuncularla karsilastirmaya kalkinca ve onlar ile fark yaratmak isteyince sana katilmam cok ama cok zor.