1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Timsah Yürüyüşü Yapalım Mı? [9.3.0]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dedim o kadar werder e git diye ama dinlemedi sözümü Timsah gibi yürümeye devam et yunus 16.5 mn £ luk transfer bütçesi şan şöhret .... bunlar hiç mi cezbetmedi Umarım Bursa ile daha ilerilere gidip şan ve şöhrete Bursa da kavuşursun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    2 transferde çok iyi,Avrupa Ligi'nde denk bir rakip gelmiş,Lokomotif Moskova'yı eleyeceğini düşünüyorum.Ligde zaten koptun gidiyorsun bu sene de şampiyon olursun.
    Teşekkür ederim Mert.
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Başarılar Yunus'um Biraz Gecikmelide Olsa Yalnız Bırakmayacağımdan Emin Ol Çok Güzel Gidiyosun Ligde Zaten Rakibin Yok Geleni Gideni Devirmişsin Şl de İse Kademe Kademe En üst Noktada Olacağına Eminim
    Uefada Rakip Kolay Gelmiş Spartakla Değil Dinamoyla Oynayacaksın Hatırlatayım Spartaktan Daha Kolay Ama
    Karşına City Belası Gelmezse Finale Kadar Yürürsün Ama City'e İşin Zor Şimdilik
    Devamında Birlikte Olmak Dileğiyle Şimdilik Esenlikle Kal
    İnşallah abi City çıkmaz.Yorumun için teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Dedim o kadar werder e git diye ama dinlemedi sözümü Timsah gibi yürümeye devam et yunus 16.5 mn £ luk transfer bütçesi şan şöhret .... bunlar hiç mi cezbetmedi Umarım Bursa ile daha ilerilere gidip şan ve şöhrete Bursa da kavuşursun
    Olsun Zafer baktım kadroları falan kaliteli değil pek Bursa'da mutluyum ben doğduğum şehirde Yorumun için teşekkür ederim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri