Ankaragücü, İngiltere Milli Takımı forması da giyen Manchster City'den Darius Vassell'i, transfer görüşmeleri yapmak için Ankara'ya getirdi.
İstanbul'dan 1 saatlik rötar sonrası Ankara'ya gelen İngiliz futbolcuyu havaalanında çok sayıda taraftar karşıladı. Vassell'in Ankaragücü yöneticileriyle birlikte havaalanı iç hatlar kapısından çıkması üzerine taraftarların coşkusu bir kat daha arttı.
Ellerindeki meşaleler ve bayraklarla İngiliz futbolcu lehine tezahüratlarda bulunan sarı-lacivertli takımın taraftarları, Vassell'in bindiği arabayı konvoylar halinde izlediler.
Yaklaşık 300 araçlık konvoy, yöneticilerin ve Vassell'in bulunduğu aracı İngiliz futbolcunun kalacağı otele dek izlediler. Burada da sevgi gösterilerinde bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, kulüp başkanı Cengiz Topel Yıldırım, teknik direktör Hikmet Karaman ve yıldız futbolcu Vassell lehine uzun süre tezahürat yaptılar.
Vassell'in, yarın sabah Ankaragücü Kulübü Tesisleri'ni gezeceği öğrenildi.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
![]()
Vay be, helal olsun Ankaragucune![]()
AdamLar VasseL i getirdi be. HeLaL.
TV yi açtım baktım VaseLL Türkiye de feLan, SaLı LacivertLi KuLüp iLe transfer görüşmesi için geLdi feLan diyor. Bir kaç zamandır forum ve TV aLeminden kopuk oLduğum için hemen Fenerbahçe için geLdi sandım, Ankaragücünü duyunca hafif bir şok oLdum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
adamin asiri ilgiden sikildigi ne kadar belli![]()
biraz fazla abartılmış gibi inşallah aghahowa gibi çıkmaz
Bende bu resimleri Tarikko dan once buraya koydugum icin odul istiyorum![]()
Ankaragücünü helal olsun.Sanırım bu sezon 100. yıllarını yaşıyorlar ve böyle bir transfer yaptılar.
Vassel iyi transfer oldu.Ama geldiğine pişman olmuş gibi![]()
Bu arada Cuma günü sanırsam bu kalabalığın daha fazlası Maniche için toplanacakmış. Ankaragücü taraftarı bunu sabırsızlıkla bekliyor.
Ankara'nın sıcağı mı,Gecekondu'nun ilgisimi Vasselli bu hale getirdi sizce![]()
VasseL, Maniche feLan..
Ankaragücü geLecek yıL ŞampiyonLuğa göz koydu sanırsam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pylvClSFO0g[/YOUTUBE]
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İç Transferi tamamlayan ekibimiz dış transferde Güney Afrika'dan Sosibo ve Senamela ile sözleşme imzaladı.
Gelecek sezon 100 yılını kutlayacak Ankaragücümüzde dış transfer çalışmaları hızlandı.
Geçen sezon Konyaspor'da forma giyen Cihan Haspolatlı ile resmi sözleşmeyi imzalayan ekibimiz , Almanya'nın Arminia Bielefeld takımından 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Suat Baş'da kendini Ankaragüçlü yapan sözleşmeyi imzaladı.
Yabancı oyuncu transferinde Güney Afrikanın Bidwest Wits takımından 24 yaşındaki Sosibo ile Golden Arrows takımından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Senamela ile anlaşan kulübümüzde oyuncuları Ankaragüçlü yapan sözleşmeyi imzalandı.
Yahu adam görüşmeye geldi ya anlaşamazlarsa bu kadar curcuna boşunamı olacak
Ama inşallah hem Maniche hem de Vassell gelirde hem ülke transfer politikasında Anadolu'da devrim yaşanır hemde yıllar sonra Ankaragücü'nü yukarılara oynarken görürüz..
Bide Vassel anlasamiomusI love you nun yerini ne alir cok merak ediom
![]()
Açıklama yapmışlar, transfer bitmek üzere![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ne Fener ne Galatasaray ne Beşiktaş ne de Trabzonspor bu sene yılın transferi Ankaragücü'nden![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Vassell harika topçudur.. İyi iş başarırlar imzayı attırırsa bizimkiler..
Şu havaalanında karşılama(linç etme) rezaleti ne zaman sona erecek!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
A.Gücü'nü de tebrik ederim. Süper transfer.
Last edited by ForsakeN : 01.Temmuz.2009 at 05:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vassell'i neden bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum öne çıkan bir özelligi yok bence sadece hızı sayesinde birşeyler yaparsa yapar. Düz bir futbolcu Man City'nin çöpünü neden bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum.
Senin yaşadığın ülkenin sıradan takımlarına ingiltere milli takımında oynamış oyuncular durmadan geliyo galibahatta sıradan takımı geçtim ben 4 büyüklerde ingiltere milli takımında oynamış oyuncu hatırlamıyorum . berlki vardır ama müthiş bir başarı olduğu gerçeğini değiştirmez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabi anlaşılmazsa rezalet olur bu kadar karşılamadan sonra![]()
Last edited by King_91 : 01.Temmuz.2009 at 05:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Heytt psikolarda ordaymışPankartta şekil olmuş
Niye küçümseniyo anlamıyorum. Vassell Anadoluya gelen en kariyerli oyuncu. Ve yaşıda 29 daha futbol kariyerinin sonunda değil. Cengiz Yıldırım farkını gösteriyo. cemal aydın olsa biz böyle adamları sadece TVden izlerdik. Maniche'yide alırsak o zaman kalabalık görecek herkes.