ilk sezonda oldu. Sadece türkiye ligi açık. Konyasporu avrupa takımı yapmak için uğraşıyorumda
Barçe menejeri guardiola ile iletişime geçtim belki gençlerinden keseme göre bir oyuncu beğenirsem transferde yardımcı olsun diye. Bi süre sonra böyle bi mesaj geldi. Sonra guardiolaya baktım favori kişileri arasına girmişim.
Chelsea ile yarı final rövanş maçım var. Kimi oynatıcam şimdi
![]()
-------------------Alıntıdır-----------------------------------------
Galatasaray Ruhu...
![]()
Sen yinede şanslıymışsın. Ben Napoli ile Juventus deplasmanında 3-0 öndeyken hakem +2 verdi ama bir neden yokken +12 oynandı. Elimde olsaydım ss sinide yollardım. Üstelik bu 12 dakika 2 tane kaleci Buffon'dan(Yanlış duymadınız) 2 tanede İbrahimovic'den yedim(Juventus almıştı.).
Puha ben de penaltı rekoru kaç dicektim :P
Maç yapıyoruz (doğal olarak) kalede Hakan Arıkan ve o da ne! Kaleci filelere geri pas veriyor.:shock:
bende wolfsburg kariyerimde lig kupasında 1-1 bitti 9odk..
uzatmalarda 113 ve 120de gol attım..
maç 3-1 değilde 2-1 bitmiş gibi gözüktü..
ve bu iki golü grafite atmıştı..
adamın 1 golünü yediler..
Servet ne yapıyor orda öyle![]()
Servet'i bırak da Gs'nin kadro amma zayıflamış yahu orada![]()
Maçta 5 adet ağır sakat var ancak tek bir kart bile yok.
![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
oyunda artık şükrü saraçoğlunda fenerbhçe-beşiktaş maçında aziz yıldırımın yaptırdığı büyüyle tavukların çıkacağı gibi haberlerde çıkarsa hiç şaşırmayınbu oyun resmen medyumluğada başlamış yav
![]()
Kendi kalesine atılan goller sayılmıyor.Adam kendi kalesine şut atmadı ya.Çarpıp girmiştir bişiy olmuştur![]()
ya abilerim ben tatile çıkamıyorum oyunda ne ayak bi anlamadım..tatile çık diyorum giriş ekranı geliyo oyu durumunu falan gösteriyo bi yardımcı olsanız......