Sayfa 18 / 149 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

Hüseyin Çimşir , Jupiterde bile daha iyidir Cikuzu'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bazen çok zorluyorsunuz

16 yaşındayken Werder Bremen 'li gözlemciler tarafından keşfedildi ve takımın genç takımın alındı. Werder Bremen 'de oynadığı dönemde Almanya Kupası sevinci yaşadı. 2003-2005 yılları arasında FC Hansa Rostock 'da 2005-06 sezonunda da MSV Duisburg 'da oynadı.

2006-07 sezonu başında Güvenç Kurtar 'ın başında olduğu Çaykur Rizespor 'a geldi. Turkcell Super Lig 'de ilk maçına 13 Ağustos 2006 tarihinde Sivasspor 'la oynanan maçta çıktı. Sezon sonunda ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'a transfer oldu. Burada ilk sezonunda 29 maça çıktı..

Nesil
    2009
    Yer
    TEKİRDAG

Werder'de oynamak var , oynamak var .

Enterokinaz Misafir

arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.

farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.

farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun.
    Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım
    yanlış birşey yaptığınızı söylemedim zaten. açıklamaya, bilgi vermeye çalışmanız güzel.

hüseyin ile tjikuzu'yu kıyaslayamam açıkçası. hüseyin'i hiç izlemedim belki ama iyi yorumlar da duymadım hakkında. tjikuzu hayırlı olur inşallah fakat ben umutsuzum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Papy'ide yarım saat anca izledik herkes emin süper topcu olacağından Adamı bizzat getiren Ahmet Özen bile 1 dk şans tanımadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

BAŞKANLAR ANLAŞTI, İMZA HAFTAYA!..

Lig TV'nin haberine göre Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Engin Baytar için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaştı!.. Sözleşme hafta içinde imzalanacak!..

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Engin Baytar'ı bu kulüp de istiyordu!..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bugün kampa katılması bekleniyor Engin'in..Hayırlı olsun iyi bir alternatif..Kaliteli bir santrafor almak şart oldu artık..Bakalım hangi isimle anlaşılacak bu konuda..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Engin daha öncede çok kez belirttiğim üzere ligde izlemekten en çok zevk aldığım oyuncular arasında.Ama inanılmaz derecede agresif.Kendisini kontrol edemiyor.Teknik adamlarla,hakemlerle,taraftarlarla,kendi arkadaşları ve rakip futbolcularla sürekli problem yaşıyor.Trabzonspor'un öncelikli olarak bunu önlemeye yönelik çalışmaları olmalı.Bu halledilirse Engin hertürlü olumlu yönde katkı yapar Trabzona...

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yeteneklerine asla lafım yok. Çook müthiş yetenekleri olan ama o kadarda yüksek egolu ve sorumsuz oyuncu. Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe içinde adı geçmişti uzun süre ama saha dışındaki davranışları yüzünden alınmamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Engin Baytar çok yetenkli bir oyuncu ama bir o kadarsa sorumsuz dispilnsiz bir isim trabzonda o hatalrı yapmazsa baaşrılı olacaktır aksi taktirde zararı olabilir hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Engin hakkına söylenenlere katılıyorum..Ama Gençlerbirliği'ndeki o rahatlığı Trabzon'da bulamaz bunun oda farkındadır..Ayrıca geçen sezon Konya maçında attıgı golden sonra forma numarasını göstermeside çok hoştu..Dogdu şehrin takımına geldi..Bakalım formayı kapmayı başarabilecekmi..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Engin Baytar: Rüyada gibiyim!
    27 Haziran 2009 / 16:58
    Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor

RÜYADA GİBİYİM
    Trabzonspor 'un yeni transferi Engin Baytar rüyada olduğunu söyledi. Haber61'in telefonla ulaştığı Engin Bordo Mavili ekiple henüz resmi sözleşme imzalamadığı için konuşmasının çok etik olmayacağını ifade ederek� Bordo Mavili ekiple Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacağım. Onan sonra konuşabilirim. Bugün konuşmam çok doğru olmaz. Size sadece şunu söyleyebilirim. Adeta rüyada gibiyim. İki kulüp arasında uzun süredir görüşmeler devam ediyordu. Bugün tarafların anlaştığını öğrendim. Ben Trabzonlu bir futbolcuyum. Ailem Boztepe mahallesinde oturuyor. Trabzonspor'da forma giymek hayalimdi. Bu gerçekleştiği için rüyada gibiyim. Daha geniş detaylı açıklamayı imzadan sonra yaparsam daha iyi olur� dedi

Kaynak:Haber61.net

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle müthiş transfer.Trabzon da adam olacaktır eminim ki Engin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Engin in aciklamalarda bile gelisme var Bjk ve Fenerbahcenin futbolcu birakmadigi piyasada bu transfer bize gercekten cok guc katacak. Engin yeteneklerini sergilesin yeter

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Engin muhakkak faydalı olur Trabzon'a

Hayırlı Olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Default Trabzonspor'dan Cale Açıklaması !!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Hırvat oyuncu Hrvoje Cale'nin kadroda yer alması düşünülen oyunculardan biri olduğunu bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, son günlerde medyada Hrvoje Cale'nin gönderileceği yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Cale, kulübümüz tarafından kadroda yer alması düşünülen oyuncularımızdan biridir'' denildi.

Açıklamada, bu futbolcuyla ilgili olarak gönderilmesi yönünde bir karar alınmadığı gibi kendisinin bu yönde herhangi bir talebinin söz konusu olmadığı da kaydedilerek, ''Ayrıca bu futbolcumuzla ilgili bize herhangi bir teklif ulaşmamıştır. Medyada yer alan bu haberler üzerine kulübümüzün bu yönde bir talebi olmadığı Cale'ye iletilmiştir. Gerek yönetim kurulumuz gerekse de oyuncumuz Hrvoje Cale için böylesi bir karar söz konusu değildir'' ifadeleri kullanıldı.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha once dedigim gibi yonetim Caleyi satacaktir, dunde transfer listesine koyuldugunu yazdi bazi gazeteler ates olmayan yerden duman cikmaz heralde. Aslinda cok yanlis yapiolar dunya kupasi sonrasina kadar tutsak daha akkili bi is yapmis oluruz.

Niye bukadar yabanci kontenjanini acmak istiyorlarki?

Ayrica Engin icin 2 tane futbolcu ve az bi miktar para verilmis, acaba futbolcular kim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ahada yonetimden cvp gelmis Tarriko benden once yazmis, rahatladim artik. Yonetime tessekur ederim burdan
    Last edited by Bordo61Mavi : 28.Haziran.2009 at 17:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cale'nin bizde oynaması gereken daha 1-2 yılı daha var.Ondan sonra cazip bir teklif gelirse satılabilir ancak şuan çok erken satılması için..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Caner Çuvalcıoglu ve Hacısalioglu konuştu transfer hakkında..Engin'e karşılık oyuncu falan verilmedi..Bonservis bedeli ödendi sadece..Yönetim 2 gündür bunu söylüyor ama gazeteler ısrarla yazıyor iki oyuncu+para karşılıgnda Engin'i takıma kattıgımızı..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Cale nin tek eksiği kondisyon yönünden 70.dk dan sonra kesiliyor..

Default O Artık Kiev'li !!!

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona eren kaptan Hüseyin Cimşir, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla prensipte anlaştı.

Bordo mavili kulübün sözleşmesini yenilemediği milli futbolcu menajeri aracılığıyla sürdürdüğü transfer göreşmeleri sonunda Dinamo Kiev ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak tecrübeli futbolcu için başka kulüplerinde devrede olduğu ve Hüseyin'in transferinin bir kaç gün içinde netlik kazancağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon için büyük kayıp..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

açıkçası beğenmiyordum hüseyin'i . trabzon maçlarını fazla izleyemedim geçen sene ama önemli bir kayıp olduğunu sanmıyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trabzon için hayırlı olduğunu düşünorum çok hantal ve hiçbir işe yaramadığını düşündüğüm bir oyuncuydu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tüh Hüseyin Kiev'e gitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona eren kaptan Hüseyin Cimşir, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla prensipte anlaştı.

Bordo mavili kulübün sözleşmesini yenilemediği milli futbolcu menajeri aracılığıyla sürdürdüğü transfer göreşmeleri sonunda Dinamo Kiev ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak tecrübeli futbolcu için başka kulüplerinde devrede olduğu ve Hüseyin'in transferinin bir kaç gün içinde netlik kazancağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Kiev mi ? gidebileceği en iyi takımlardan birine gitti..Sözleşmesi bitmiş ve kampa çagrılmamıştı zaten..Hayırlı olsun..Sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Trabzonspor taraftarlarına gün doğdu. Buna kına gecesi yapılmaz da neye yapılır?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkeze benden cay

Hayirli ugurlu olsun, hizmetlerinden dolayi tessekur ederiz

Sayfa 18 / 149 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Mesaj Yetkileri