1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    sivokla zapoyu yolla ferrariyle metzelderi al iste :P

vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım keske baska bısı deseydım besıktas torresı alsın falan

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mercenary View Post
    vaktı zamanında demıstım cıkacak sanırım keske baska bısı deseydım besıktas torresı alsın falan
    sivoku gondermek cok buyuk bir hata olur, ferrari sag bekte oynayabilen bir isim bana gore ortada metzelder sivok sagda ferrari cok iyi olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKEY/ BEŞIKTAŞ, Keen On Mutu

According to Turkish media sources, Beşiktaş are interested in acquiring the services of Fiorentina's Romanian forward Adrian Mutu (30) and have invited the player's manager to Istanbul for negotiations.

http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38459

kaynak olarak turk basinini gostermis ama mutu haberi cikmasi bile beni cok heyecanlandirdi. bobo gider mutu gelir, zapo delgado gider ferrari materazzi gelir ise eger boyle birsey olursa herhalde sevincten istanbul sokaklarinda ciplak kosarim . saka bir yana bu transferler gerceklesir ise samp liginde gruptan cikmak surpriz olmaz.
    Last edited by brotha : 01.Temmuz.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri