Bence zaten bu hücüm hattıyla Van Nistelrooy'a gerek kalmayabilir.
Bence zaten bu hücüm hattıyla Van Nistelrooy'a gerek kalmayabilir.
bu hücum hattı gibisi de yok . seneye ortalığı dağıtacak gibi duruyorlar
Hücum hattı süperde , defans olarak berbatlar Casillas'ı saymıyorum o bile tek başına bir yere kadar. 34'lük Cannavaro gönderilmeye çalışılan Metzelder defans yapamayan Marcelo , 33'lük Salgado gibi arkadaşlar var orda. Pepe ve Sergio Ramos'un yanına iyi bir sol bek ve defans ortası lazım.
Doğru haklısın Tarık o zaman birde sol bek alsınlar çift taraflı çalışan.
ribery'de gelirse barça'nın yılı falan kalmaz artık. gerçi gelmese de farketmez, bu yıl el mi yaman bey mi yaman ortaya çıkacak hepsi.
barcelona kadroyu bozmadan üstüne 1-2 oyuncu eklerse ( ki ekleyecek gibi duruyor) , yine tozunu attırır hem avrupanın hem da la liga'nınreal yine hüsran olur... yıldızlarla şamopiyon olunsaydı yıllardır zaten hep real şampiyon olurdu
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Herkesin ağzında aynı laf yok büyük oyuncu alınarak büyük takım olunmazda şöylede böylede. Bal gibide olunur arkadaş. R.Madrid en iyisini yapıyor herkesi alarak. Teknik Direktörsüz uçar bu takım. Uyum süreci falan filan hikaye. Real gibi bir camia buna izin vermez zaten. R.Madrid son yıllarda prestij kaybetmişti Perez'in gelişiyle yeniden eski günlerine geri dönecektir.
Bu takım kötü oynasa bile, bireysel becerilerle maç kazanmak diye birşey var. İsterse 11 oyuncu boş dolaşsın, öyle bir zamanda Kaka çıkar gol atar, Ronaldo çıkar gol atar, Benzema çıkar gol atar vs. vs. maçı her türlü kazanılır.![]()
35 milyon peşin, performans bonuslarıyla birlikte 41 milyon €. Diğerlerine nazaran ucuza kapattılar.
Yani Kaka,RonaLdo,Benzema varken maç nasıL kaybeder bir takım bunuda görmek güzeL oLacak. YeniLmez armada gibi birşey oLacak ReaL. Barca nın yıLı feLan hikaye. ReaL büyük paraLar saçıyor diye çoğu kişi anti bakıyor ama biraz mantıkLı bakaLım. Bir tarafta Xavi,İniesta,Messi ve Etoo diğer tarafta Kaka,RonaLdo,Benzema. Ne fark var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu sene el clasico'lar çok zevkLi olacak...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Futbolu bırakmalı artık kalp riskli bir olay gördük Ümit Özat'ı bir kere vurdu sonra devam etti futbola yine fenalaştı. Kendisi için en dogru olan futbolu bırakmak.
Barcelona'nın yılı filan hikaye Real süpürecek süpüricek![]()
zaten reallilerin tek avuntusu para bizde yıldızları aldık şovu yaptık seneye şampiyon olacağızbu kadar basit.
barça ağzının payını verecektir re6l m6dride(buda fanatizim diye sayılmaz umarım)
Real Madrid'in yeni oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun kendisini evinin önde görüntüleyen bir genç kıza saldırdığı ve arabasının camını kırdığı iddia edildi.
Real Madrid’e rekor bir transfer olan Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, kendisini Lizbon'daki evinin önünde görüntüleyen 17 yaşındaki genç bir kızın arabasının camını kırdı. Sara Pardal adındaki genç kızın, Ronaldo’nun fotoğrafını çekmek istediği, yıldız oyuncunun aşırı derecede sinirlendiği ve Pardal’ın arabasına zarar verdiği ifade edildi.
Pardal’ın olay sonrası yaralandığı ve tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Genç kızın Ronaldo hayranı olduğu ve yıldız oyuncudan imza istediği iddia edildi. Diğer yandan Ronaldo genç kızın bir hayran olmadığını ve paparazzi olarak kendisini isteği dışında görüntülemek istediği iddiaları da öne sürüldü.
Olaydan sonra pişmanlık duyduğunu belirten yıldız oyuncu, kendisini, “Yaşanan olay beni çok üzdü. Ama bu tip bir reaksiyon vermeyeceğimden emin olabilirsiniz" sözleriyle savundu.
Artis herif ne olacak.17 Yaşındaki bir kıza zarar verecek kadar tehlikeli.
son seneyi çıktığınızda barcelona'nın real karşısında nasıl ezildiği ortada. günlük başarılara değilde toplama bakalım, ileride ne olacağını görürsünüz.
en son yıldızlar topluluğu kurduğunda madrid, şampiyonlar ligi'ni kazanmıştı 2002'de, hatırlayın.
barca'lıların tek avuntusu ise çok güvendikleri sistem. karşılarında böyle bir takım olunca ortada sistem falan kalmaz. her yılda bir olmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın.
her türlü olumsuz şeyi bekelrim zaten bu heriften onda nerde nsanlık onun gözünde insanların karınca kadar değeri yok bence kendi poposunu gökdelende gören birisinden ne beklersin ki!
Kızı beyenmemiştir![]()
bu kadarla kalmayacağı belli transferlerin . o yüzden rahatlıkla söyleyebilirim ki madrid seneye ortadaki her kupayı kaldırabilir .
tamam abi zaten tartışmak için söylemedim,şakasına olduğunu da sonrasına eklemiştim.
değindiğim nokta ise(saygısızlık etmek gibi olmasın)
Benzema Kaka Ronaldo= Xavi İniesta Messi Eto'o
ilk kısımdan kaka ronaldo diğer taraftan 3 kişi,xavi iniesta ve eto'o çıkıyor,
kalan kısıma bakılırsa:
Benzema=Messi
Tekrar ediyorum bu işin sadece şaka kısmı![]()
barçanın nasıl(?) ezildğini merak eden varsa her yerden bulabilir zaten .
ben önümüzdeki seneden bahsediyorum sen istersen tarihe bak 2002 ye bak kardeşim.ayrıca ben ortalıkta takım göremiyorum sadece 2 tane şov amaçlı transfer görürsen haber ver banada.
Arkadaşlar biliyorsunuz barça nın sistem bol pas ve rakibi koşturmaya dayalı . Real Madrid in transferleri ise zaten yıldız oldukları için her maç topun peşinden 10-15 km koşacaklarını sanmıyorum sadece lassana diarra gibi oyuncular koşar onlarında sayısı çok değil . Bu yüzden barça nın hala şansı var
Football is simple,but Football Manager is not