İSKENDERUN DÇ - TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ
2-0 yenildiğimiz maçta, aslında galibiyeti nasıl kaçırdığımız.
Trabzonsporun 1.golü - GÖKHAN ÜNAL
Bu golün ardından arka arkaya kaçırdığımız pozisyonlar.
Donkor'un müthiş verkaç sonrası karşı karşıya kaldığı pozisyonda TS kalecisi SYLVA inanılmaz bir refleksle topu kornere çeldi.
Kerem'in yay üzerinden düzgün vuruşunda yine SYLVA
müthiş uzandı.
Bir başka pozisyonda Sylla rakip oyuncunun belini kırarak bir anda önünü boşaltıyor. Ceza alanına girmeden yaptığı vuruşta TS kalecisi SYLVA gene başarılı, topu kornere çeliyor.
Kerem tek pasla bir anda çaprazda unutulan Moritz'i topla buluşturuyor. Bu oyuncu boş pozisyonda beklenmedik derecede kötü bir vuruşla pozisyonu harcıyor.
İkinci yarının başlarında şanssız bir an. Kendi yarı alanımızda ikili presle kazandığımız top sonrası Kerem çizgi savunmanın arkasına nefis bir pas atıyor. Donkor herzamanki gibi gene savunmanın arkasına müthiş bir koşuyla pozisyon buluyor.Ceza alanına girmeden yerden düzgün vuruşunda top direkten dönüyor.
Ve Trabzon'un 2. golü - CEYHUN GÜLSELAM
Maçta çıktığı 20 hava topu mücadelesinin hepsini kazanan Ceyhun köşe vuruşunda pozisyonu iyi takip edip topu ağlara gönderiyor.
Benim çok hoşuma giden ve geleceğe dair umut veren bir şeyi daha paylaşmak istiyorum. 79.dakikada 2-0 yenikken takımın genel motivasyonu. O durumda bile oyuncularımın hala aynı hırsla oynaması beni çok sevindirdi.