Bugün ki idmandan görüntüler, idmana R. Carlos'da katıldı.
![]()
Bugün ki idmandan görüntüler, idmana R. Carlos'da katıldı.
![]()
(/s)
Sondan ikinci fotoğrafda R.Carlos'un baldırlarına bakar mısınız? Yok böyle bir baldır...
Profesyonel futbol takımımızın oyuncuları teknik direktörümüz Christoph Daum yönetiminde akşam saatlerinde kuvvet ve dayanıklılığa yönelik bir antrenman yaptı.
Öğle sonrası saat 14.30'da kapalı spor salonunda istasyon çalışması yapan oyuncularımız akşam 17.30'da alt sahada günün 3. çalışmasını gerçekleştirdi. Koordinasyon ve ısınma hareketlerinden sonra iki takım halinde pas şut ve çabukluk çalışan oyuncularımız daha sonra dar alanda kontrollü pasa yönelik çalışma ile antrenmana devam etti. Bazı oyuncularımıza özel çalışma yaptırtan teknik direktörümüz, antrenmanın 1 saat 10 dakikalık bölümü geçtikten sonra orman, üst saha ve alt saha turlarını kapsayan 6000 metrelik kademeli koşu ile çalışmayı noktaladı. Orman alanındaki yokuş başında oyuncularımızı bekleyen Christoph Daum oyuncularımıza yokuş çıkarken hızlanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Antrenman sonrası karpuz seansı ve fizyoterapi havuzunda yapılan çalışmadan sonra günün 3. antrenmanı tamamlandı. Takımımız Perşembe günü sabah 10.00 ve 14.30'da yapacağı antrenman ile yeni sezon çalışmalarına devam edecek. Saat 10.00'da yapılacak antrenman basın mensuplarına açık olacak.
![]()
Last edited by goosfraba : 02.Temmuz.2009 at 02:39
Profesyonel futbol takımımız yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Samandıra Kamp Merkezi'nde basına açık olarak saat 10.00'da başlayan antrenmanda yine teknik direktörümüz Christoph Daum'un oyuncularımız için hazırladığı bir sürpriz vardı. 32 yaşına giren oyuncumuz Deniz Barış, sahada yapılan toplantı esnasında ortaya çağırıldı ve kendisine üzerinde "İyi ki doğdun şampiyon Deniz" ve "Herkes kendine göre şampiyondur" yazılı olan maket şampiyonluk kupası hediye edildi. Bu uygulamanın, profesyonel futbol takımında oynayan her oyuncu için tekrarlanacağı ifade edildi.
Antrenmandan notlar
Roland Koch yönetiminde topla ısınma çalışmasına başlayan oyuncularımız, kısa bir süre alt sahada yapılan koordinasyon çalışmasıyla antrenmana devam etti. Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza'nın Christoph Daum'la sahada yaptığı kısa toplantıdan sonra, oyuncumuz Dolu Arslan'la birlikte düz koşu yaptı. Geniş alanda yapılan kontrollü pasa yönelik çift kale maçtan sonra, günü ilk antrenmanı tamamlandı. Daum'un çift kale maç esnasında zaman zaman bazı oyuncularımızın yanına giderek uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.
Yemekte pastalı kutlama
Deniz Barış'ın doğum günü, yemek sonrası içerde pasta kesilerek tekrar kutlandı. Alkışlı kutlamadan sonra oyuncularımız saat 14.30'da salonda yapılacak antrenman için odalarında istirahate çekildi.
![]()
alexten alınıp emreye verildi kaptanlık gibi haberler vardı bi kaç gün önce o konu hakkında bilgisi olan var mı?
Fenerbahçe'de işler iyiye gitmeye başlamışa benziyor. Daum-Koch ikilisi ağırlıklarını koymuş.![]()
I'm back...
alex her sene kamplara ya geç katılıyo yada kamp dönemleri sakat oluyo sinir olmaya başladım bu saçmalığa
Fenerbahçe'de doğum günleri hep farklı kutlanmıştır ama geçen sene Aragones döneminde hiç ilginç kutlanan doğum günü hatırlamıyorum.
Daum ilk olarak takım olmayı, dayanışmayı tekrar kazandırmaya çalışıyor. 3 gündür yaptıkları da bu yönde. Hergün oyuncuları neşelendirecek, bir araya getirecek şeyler gerçekleştiriyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex'e, yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmaması nedeniyle ceza verilebileceği öğrenildi.
Geçen sezonun ardından, yeni sezon hazırlıkları için 5-6 Temmuz tarihleri bildirilen futbolculara 29 Haziran'da çağrı yapılırken, Alex kendi inisiyatifiyle çalışmalara henüz katılmadı. Bu durumun Brezilyalı futbolcu için cezayı gündeme getireceği ifade edildi.
Bilica'nın imza töreninde Alex'in durumuyla ilgili yöneltilen soruya Aykut Kocaman, ''Alex için söylenecek bir şey yok. Takım kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.
Kocaman, İspanya Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Güiza'nın durumuyla ilgili ise ''Güiza 28 Haziran'da maç oynadı. Oyuncu arkadaşları tatile girdikten 1 ay sonra maç oynadı. Doğal olarak böyle bir tatil isteğinde bulunması doğal. Kulüp de ona gereken anlayış gösterdi, belli bir tarih verdi. Futbolcunun ve kulübün isteği doğrultusunda sıkıntı olabilir. İstenen tarihte takıma katılması için gerekli bildirim ve uyarı yapılacak. Kulüp, yapması gerekenleri yapacaktır'' açıklamasını yaptı.
İspanyol forvetin, daha uzun süreli bir tatil istediği, kulübün ise 14 Temmuz'da Almanya'daki kampa katılması gerektiği konusunda futbolcuyu bilgilendirdiği kaydedildi.
Maraton
''Alex için söylenecek bir şey yok. Takım kaptanının zamanında burada olması gerektiğini düşünüyorum'' yanıtını verdi.
bende bunu söylemeye calısıyorum dönmeyecekse hiç dönmesin bizde 6 yıl sonra 4-4-1-1den farklı bi taktikle oynayabiliriz
Alex'e para cezası verilmesi gerekiyor. Bu yıl disiplinden taviz vermemeliyiz. Nerede o Ümit Kaptan... Fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca bir kaç antremana katılmadı.
Alex zaten bildiğimiz Alex, kaç sene oldu, ben sezon başı kampına zamanında geldiğini hatırlamıyorum ki.
Aykut güzel söyledi, geldiğinde mutlaka kulağını çekecektir. Daum eğer Alex'i devamlı oynatmayı düşünmüyorsa kaptan değişikliği de yaşanabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin, Ankaraspor'dan transfer ettiği Özer Hurmacı, geçirdiği operasyonun ardından hakkında yapılan spekülasyonlara yanıt verdi.
Sağlık kontrolleri için Acıbadem Hastanesi'ne giden Özer, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ilk devreyi kapattığı ve belki de yeni bir operasyon geçireceği yolundaki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.
Özer Hurmacı, ''Koltuk değneklerimi 1 hafta sonra atıyorum ve çalışmalara başlıyorum'' dedi.
Önlem amaçlı küçük bir operasyon geçirdiğini ve denge için koltuk değnekleriyle yürüdüğünü söyleyen Özer, şunları söyledi:
''Son kontrollerim yapıldı. 1 hafta sonra belki takımla değil ama artık saha içi çalışmalarıyla kuvvet çalışmalarına başlayacağım. Eğer bu küçük operasyonu yapmamış olsaydım, ileride aynı bölgede tekrar ayağımın kırılması söz konusu olabilirdi. Yazıldığı gibi ilk devreyi kapatmış olmam söz konusu değil. Tekrar ameliyat olmam da söz konusu değil. Tesislerde kuvvet çalışmalarım başladı. Bir an önce sahalara dönerek, benim için bunları yazanları utandırmak istiyorum.''
Ligtv
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Özer hakkında yazılanların amacı Fenerbahçe'yi karalamaktı zatenGeçirdiği operasyon sakatlığının tekrar nüksetmemesi içindi,o kadar.
Ve Alex İstanbul'a döndü
Fenerbahçe´nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza İstanbul´a döndü.
Sezonun sona ermesiyle birlikte ülkesi Brezilya´ya tatile giden Alex De Souza‚ bugün Frankfurt aktarmalı olarak İstanbul´a döndü. Atatürk Havalimanı´ndaki yolcular‚ büyük ilgi gösterdiği Brezilyalı futbolcuyla fotoğraf çektirip‚ imza aldı.
Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Alex‚ daha sonra kendisini almaya gelen araca binerek havalimanından ayrıldı.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex'in izni vardı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İzni varsa neden sportif direktör cezadan ya da uyarıdan bahsetti.
Kaptan ALex büyük oyuncudur,her şeyimizdir.Fakat böyle tavırlar,geç kalmalar ona yakışmıyor.En önce onun Samandıra'da olması gerekir...
Hoşgeldin Alex
Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idman ile devam etti. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde teknik direktörümüz Christoph Daum yönetiminde saat 10.00'da başlayan antrenman bir saat 40 dakika sürdü.
Antrenmanın ilk bölümünde Roland Koch yönetiminde topla ısınma çalışması yapan takımımız, çalışmalarına 5'e 2 top çalma idmanı ile devam etti. Kalecilerimiz bu çalışmalar sırasında kaleci antrenörümüz Holger Gehrke'yle ayrı bir idman yaptı.
Takımımız daha sonra kalecilerimizin katılımıyla çift kale maç ile idmanı tamamladı. Çift kale maç sırasında teknik direktörümüz Daum zaman zaman idmanı durdurarak oyuncuları uyardı.
İdmana kaptanımız Alex ve kalecilerimizden Mert Günok da katıldı. İdman başlamadan önce takımımız hep birlikte Alex ve Mert'e alkışlar ve tezahüratlarla "Hoşgeldin" dedi.
İdman sonrasında teknik direktörümüz Daum basın mensuplarıyla kısa bir görüşme yaptı.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nürnberg ve Hoffenheim maclarını hangi kanal verecek bilgisi olan?
Kaptanımız gelmiş, hayırlı olsun.Geçen seneki havanın dağılması ve yeniden bir takım olmayı sağlaması çok iyi olacak Daum'un.
DSPOR verecektir muhtemelen, ayrıca Avrupa Ligi maçlarının da paralı olduğunu duydum, doğruluğu var mı acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan ben pek sanmıyorum gazetede Trabzon,Gs,Bjk maclarının ilanını gördüm..Yani Fenerbahçemizin macları yoktu
Belki spormax verir![]()
Yok UEFA Şampiyonlar Ligi gibi tek yayıncıya satacak, maçların saatleri de aynı ŞL gibi aynı olması sağlanacak. (Bu lige katılan çok takım çok geniş alanda olduğundan maçların 21.45 olması zor olur aynı anda) Bu şekilde Avrupa Ligi'nin de prestijini arttırıp, değerini yükseltmeyi düşünüyor UEFA.
Elemeler bence de D-Smart'ta olur. Avrupa Ligi'nin de yayın hakkını almaları zor olmayacaktır, ŞL gibi olursa takımlarımızın maçını açık izleyebiliriz.(Uyduda izlenemese de yine de açık sayılır)
"YÜCE ATATÜRK"