Sayfa 69 / 1204 İlkİlk ... 19596768697071791191695691069 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    The player is expected to leave Galatasaray with the club finishing a highly disappointing 5th in the Turkish league, 10 points behind champions Besiktas.

Oyuncu Galatasaray'dan ayrılmak istiyo çünkü takım ligi 5. bitirmiş ve Beşiktaş'ın 10 puan gerisinde kalıp hayal kırıklıgı yaratmış ben Arda'nın hiç gitmek istiyorum dedigini hatırlamıyorum.
    Sadece Türkiye'de Fotospor yok ki
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Mensah'tan Cimbom'a yeşil ışık...

Olimpik Lyon'un Ganalı savunma oyuncusu John Mensah, Galatasaray'a açık kapı bıraktı. Hatılanacağı gibi sarı-kırmızılı kulübün Lyon'a bu futbolcu için yaptığı 4 milyon avroluk teklif kabul edilmemişti.

Goal.com'un haberine göre; John Mensah'tan Galatasaray'a yeşil ışık. Olimpik Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki Ganalı stoper, sarı-kırmızılılarla görüşme izni verilmesi durumunda, Galatasaray'ın teklifini dinleyeceği mesajını verdi.

Kickoff.com adlı siteye konuşan Mensah, Galatasaray'ın kendisi için Olimpik Lyon'a resmî teklif yaptığını doğrulayarak, "Ben her zaman futbolcuların uçan kuşlar gibi olduğunu söylerim. Nerede konacağınız hiçbir zaman belli olmaz. Eğer Lyon kabul ederse onlarla konuşmam gerekir ve eğer teklifleri iyiyse, ne olacağını bilemezsiniz" dedi.

Yine de hedefinin Fransız takımında tutunmak olduğunun altını çizen Mensah, Lyon'da sıkça sakatlık yaşadığı için tam performansını hiçbir zaman ortaya koyamadığını ve bu kulüpte kalmaya devam ederek borcunu ödemek istediğini ifade etti.

2008-2009 sezonunun başında Rennes takımından Olimpik Lyon'a transfer olan Ganalı millî stoper, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezon boyunca yalnızca 11 karşılaşmada görev yapabilmişti. Galatasaray Kulübü'yse, fiyatının 6-7 milyon avro dolaylarında olduğu ifade edilen Mensah için Lyon'a, yaklaşık 4 milyon avroluk bir teklifte bulunmuş; ancak Fransız kulübü bu teklifi reddetmişti.

Kaynak: Milliyet.com.tr
    Last edited by E.Cartman : 04.Temmuz.2009 at 00:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftar bu kadar gaza getirildikten sonra transferi pat diye kesmemeli yönetim Bari iyi bir 10 numara alıp öyle kapatsınlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yehuu linkoln gider.. Para kazanıcaz mı bakalım ondan?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

keita resmi sitemizde 9 numara olmuş .

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Taraftar bu kadar gaza getirildikten sonra transferi pat diye kesmemeli yönetim Bari iyi bir 10 numara alıp öyle kapatsınlar
    artık şu 10 numara saplantısından kurtulmak lazım. dünyada bu tür oyuncular iş yapmıyor eskisi gibi, hele avrupa'da.

xabi alonso, xavi, gerrard gibi oyunu çift yönlü oynayabilen oyunculara ihtiyaç var. bu tarz futbolcular bir takımın orta sahası için kilit rol taşıyor.

takımımızda şu an bu özelliklere en yakın oyuncu ayhan akman gibi, linderoth'da gelecek inşallah. lincoln takımdan ayrıldığında, bize yabancı kontenjanı avantajı ile sağ bek alınması en yararlı olur. gerektiğinde de stopere çekilebilmeli bu futbolcu. coloccini, neill gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    artık şu 10 numara saplantısından kurtulmak lazım. dünyada bu tür oyuncular iş yapmıyor eskisi gibi, hele avrupa'da.

xabi alonso, xavi, gerrard gibi oyunu çift yönlü oynayabilen oyunculara ihtiyaç var. bu tarz futbolcular bir takımın orta sahası için kilit rol taşıyor.

takımımızda şu an bu özelliklere en yakın oyuncu ayhan akman gibi, linderoth'da gelecek inşallah. lincoln takımdan ayrıldığında, bize yabancı kontenjanı avantajı ile sağ bek alınması en yararlı olur. gerektiğinde de stopere çekilebilmeli bu futbolcu. coloccini, neill gibi.
    10 numaradan kastım, 10 numarayı giyebilecek oyuncuydu Yanlış anladın beni herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bizim carrusca noldu ? arjantinli genç yetenek

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    10 numaradan kastım, 10 numarayı giyebilecek oyuncuydu Yanlış anladın beni herhalde..
    şimdi daha iyi anladım. fakat lincoln, riquelme, alex gibi oyuncular, sırf AMC olarak oynadığında, artık iş yapamıyor, bu bir gerçek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

mchael owen m.utd ile anlaşmış hayırlı olsun umarım galtasaraya gidiyor habei yapmazlar

Nesil
    2006

Adnan Polat, Show TV'de ki Ana Haber Bültenine bağlandı. Orada transfer yapmayacağız. Lincoln bu saatten sonra bu kulüpten içeri giremez. Ona şuan herhangibi bir teklif yok. Bu açıklamaları kaydetti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bizim carrusca noldu ? arjantinli genç yetenek
    Abi onun GençLiğimi kaldı 27 mi 28 mi ne oldu adam

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    keita resmi sitemizde 9 numara olmuş .
    Bizim resmi sitede bi ilginç dün baktığımda 11 numaraydı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

9 numara bir iki sene daha bos kalmalıydı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi olmuş 9'u vermeleri, ben özel bir numara muamelesi görmesi gerektiğini düşünmüyorum 9 numaranın.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Acaba nasıl muameleyi hak ediyor , Türkiye'ye Hakan Şükür kadar vefalı bir topcu geldimi henn futbolu hem efendiligi hemde Galatasaraylılıgı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo'nun 9'u alacak olmasıyla bir devrim başladı futbolda Biz de devam ettiriyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O senin görüşün, ben Hakan Şükür'ü sevmem. Futboluna bir şey demiyorum, ama kişiliği yada efendiliği artık adını sen koy, benim için bir artısı yok. O yüzden özel olması gerektiğini düşünmüyorum. Hakan Şükür benim gözümde asla ve asla, bir Bülent Korkmaz, bir Metin Oktay olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Acaba nasıl muameleyi hak ediyor , Türkiye'ye Hakan Şükür kadar vefalı bir topcu geldimi henn futbolu hem efendiligi hemde Galatasaraylılıgı...
    Galatasaray'lılığına bişey diyemem ama Hakan Şükür'den vefalı tek bir futbolcu olduğuna inanıyorum ben, o da Mehmet Özdilek. Müthiş bir insan. Hem Beşiktaş adına vefalı, hem Türkiye Cumhuriyeti adına vefalı. benim görüşüm budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Metin Oktay gibi olamaz haklısın tabi ki

Benim gözümdede Ne bülent korkmaz ne Arda Turan bir hakan şükür olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Asıl o senin kişisel görüşün Burak Galatasaraylı herkes için Kral'ın yeri ayrıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben vefalı olduğuna pek katılmıyorum bonservissiz gitti İntere parayLada geLdi golcülüğünüde beğendiğimi söyliyemem tamam pres yapıodu ama 500küsür maçta kaçırdığı saç baş yoldurtan hatta vücutta ne kadar tüy varsa onlarıda yoldurtan sayamayacağım kadar pozisyon kaçırdı ayrıca bnn numaraLarın 1kişiyle özdeşleşti diye boş kalmasını doğru bulmuyorum bi gün numara kalmıyacak vallaha

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben, benim görüşüm değil mi dedim. xD Valla benim içinde yeri ayrıda, o yerin adı pek iyi değil. Güzel kelimeler söylemiyorum yani. Hem koyduğun resimin benim açımdan bir sakıncası yok, sonuçta 10'dan sonra. Ben birtane gerçek kral biliyorum.

Alican düşüncene saygı duyarım, yalnız Arda için bekle derim. Daha yaşı kaç, ne olacağını bilemeyiz sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lincolnun gitmesi çok faydalı olaacktır mensahda çok sağlam bir stoper lyona taktı gs kafayı pakalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne gibi bir kişilik bozukluğu buldun Hakan Şükürde Allah askına acıkca söylesene cidden merak ettim. Futbolcuların paralarını alamadığı dönemlerde, cebinden para vermesi mi? yoksa sahada efendi duruşunu hiç bozmaması mı?

Yoksa bazı(!)larını rahatsz ettigi gibi camiye, cumaya gitmesi mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Ben vefalı olduğuna pek katılmıyorum bonservissiz gitti İntere parayLada geLdi golcülüğünüde beğendiğimi söyliyemem tamam pres yapıodu ama 500küsür maçta kaçırdığı saç baş yoldurtan hatta vücutta ne kadar tüy varsa onlarıda yoldurtan sayamayacağım kadar pozisyon kaçırdı ayrıca bnn numaraLarın 1kişiyle özdeşleşti diye boş kalmasını doğru bulmuyorum bi gün numara kalmıyacak vallaha
    Hakan Şükür'ün sözleşmesi bitiyordu bedavaya gidebilirdi ama sırf Galatasaray'a kazandırmak için sözleşme imzalayıp yüklü bir paraya gitti ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yakın olduğu birilerine, çok fena sinir oluyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kendi tercihi bencede en iyisi kendini hayır işlerine adayıp Allah yolundan gitmesi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman bende Hasan Şaş'ın savundugu görüşe uyuz oluyorum. Çocuklarının adlarından anlasılıyor savundugu görüş. Bizim işimiz milletin kendi iradesiyle savundugu görüşlerle degerlendirmek degil diye düşünüyorum. Formayı giydin mi herkesin amacı tek br arma altında toplanıyor ve bu amac için en cok emek sarfedenlerdendir Kral.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olabilirsin, bundan doğal bir şey yok. Sonuçta kimsenin Hasan Şaş'ı efsane yapmaya çalıştığı da yok.

Neyse ben daha fazla konuyu saptırtmayalım derim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O görüşü zaten sevmiyorum da; bu yüzden Hasan Şaş'ın takım için yaptıklarını yok sayıp, ona saydırmıyorum. Hasan Şaş da bu takımın efsanelerindendir. 11 denilince akla gelecek ilk isimdir. Attıgı gollerden sonra işaret parmagı ile kelini gösterip sevinen Efsane Hasan Şaş'tır. Ne ümite barlara gidiyor, karıya kıza takılıyor, içkici diye kızarım, ne Hakan Şüküre 5 vakit namazını kılıyor diye kızarım nede Hasan Şaş'a kendi kişisel görüşünden dolayı kızarım. Öyle ayrımcılık yapacaksak; takıma yabancı oyuncu almayalım, müslüman falan degiller, onları efsane yapmayalım, Hagi'yi efsane yapmayalım müslüman degil öyle mi diyelim? Bizim için savundugu görüş mü; takıma vrdigi katkı mı önemli? Tabiki de 2. olan. O yüzden benim için de bu tartışma bitmiştir. 9 deyince Kral, 10 deyince Metin Oktay, Hagi 11 deyince de Hasan Şaş'ı hatırlar takımımın efsaneleri ile gurur duyar hiçbir yerde de onlara laf ettirmem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O görüşü zaten sevmiyorum da; bu yüzden Hasan Şaş'ın takım için yaptıklarını yok sayıp, ona saydırmıyorum. Hasan Şaş da bu takımın efsanelerindendir. 11 denilince akla gelecek ilk isimdir. Attıgı gollerden sonra işaret parmagı ile kelini gösterip sevinen Efsane Hasan Şaş'tır. Ne ümite barlara gidiyor, karıya kıza takılıyor, içkici diye kızarım, ne Hakan Şüküre 5 vakit namazını kılıyor diye kızarım nede Hasan Şaş'a kendi kişisel görüşünden dolayı kızarım. Öyle ayrımcılık yapacaksak; takıma yabancı oyuncu almayalım, müslüman falan degiller, onları efsane yapmayalım, Hagi'yi efsane yapmayalım müslüman degil öyle mi diyelim? Bizim için savundugu görüş mü; takıma vrdigi katkı mı önemli? Tabiki de 2. olan. O yüzden benim için de bu tartışma bitmiştir. 9 deyince Kral, 10 deyince Metin Oktay, Hagi 11 deyince de Hasan Şaş'ı hatırlar takımımın efsaneleri ile gurur duyar hiçbir yerde de onlara laf ettirmem.
    Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Mesaj Yetkileri