Pardon site takıldı 3 mesaj atmışım![]()
Pardon site takıldı 3 mesaj atmışım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bütün Londra uçakları şu an havada ve gecikmeli geliyorlar büyük ihtimalle Londra'dan geliyor![]()
Saatimi kuruyorum uyanıp bakacam ama gelmesse o adam bi daha Klavyeye dokunmasın bu kadar adamı ümitlendirdi![]()
Arkadaşlar yatın uyuyun. Konu hareketlilik kazansın diye bilgilendireyim dedim, uykunuzdan olmayınGelirse biri sabahta öğrenirsiniz, 3de öğrenene madalya vermiyorlar
![]()
Eralp nereden bakıyorsun yav ben aradım bulamadımlink versene
Ama bence normal uçakla gelmezler. Düşünsene normal yolcu uçağından dünya yıldızı futbolcu iniyor![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Valla Eralp ben de merak ettim, bi link sallayıver de biz de bakam be![]()
http://213.139.216.12/flightinfo/flightinfo.aspx
Ben burdan bakıyorum.
harbiden merak ettim.bu adam bloguna adam çekmek için sallamıyodur dimi.blogun linkini verinde gece 3 olduğunda bakabilelim![]()
Sakın Mensah oLmasın![]()
![]()
Mensah Galatasaray'a açık kapı bıraktı
Fransız ekip Lyon'un Ganalı defans oyuncusu John Mensah Galatasaray'ın teklifi çok iyi olursa gelebileceğinin altını çizdi.
Kickoff.com'a konuşan Mensah, Galatasaray'ın Lyon'a kendisi için resmi teklif yaptığını doğruladı ve ekledi: " Eğer Lyon Galatasaray'ın teklifini kabul ederse onlarla konuşurum ve teklif iyiyse ne olacağını bilemezsiniz."
Öte yandan Ganalı oyuncu, ilk tercihinin Fransız ekibinde kalmak olduğunu da vurguludı. John Mensah: "Lyon'un benden tam olarak faydalandığını düşünmüyorum. Uzun süre sakatlıklarla uğraştım ve bu beni çok etkiledi. Burada kalıp kendimi kanıtlamak istiyorum.Şu an formumun zirvesindeyim ve gerçekten önümüzdeki sezona bakıyorum" dedi.
Kaynak: Hürriyet.com.tr
Screw you guys, I'm goin' home
Münih de var orda![]()
Ne biçim iş ya bu . Bi transfer sabahın köründe açıklanır diğeri gecenin 3 ünde açıklanır Adam gibi saat 12:00 da açıklasanıza şunu![]()
Genç yıldız adayı diyolardı ya madem öyLe Keirrison geLsin hem genç hem yıldız hem yıldız adayı hem golcü hemde ilaç gibi olur hemde barca istiyo biz alalım satarız bi iki sene sonra ama barca 15M€ teklif yapmış o ayrı tabi![]()
Tahminleriniz nedir beyler ??
Bence Miguel veya Joey Barton gelecek![]()
Ziya abi Hollanda'ya gelen uçakların listesinin olduğu bi site yok mu![]()
http://tr.skyscanner.com/havalimanla...avalimani.html
Hollanda uçuşları..
Hollandada yaşayan biri yokmu yav baksın oHollandalıların dilinde felan bi arama yapıp onların uçuş sitesini felan bulsun
(Nasıl bir cümle oldu bilmiyorum
)
Habib Beye bence yada Neiil ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Koskaca hollandaya şuanda sadece 2 uçak iniyor. 2 si dubai den biri türkiyeden. Bence sitedeki bilgiler net ve kesin değil. Koskoca ülkeye toplam 3 uçakmı geliyor yav![]()
bu iddaayı ortaya atan adamın blog sitesini biri verebilir mi acaba...
3de falan gelen giden olmazsa ben karışmam arkadaş![]()
François Clerc & Anthony Réveillère seçim sizin![]()