1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Facebook'da Derbi Kapışması(FB-GS Kapışması)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Her oylamada olduğu gibi Facebookta da taraftarımız daha fazla

07.03.09 Tarihindeki "Diğer Takım Gruplarını gör" Sekmesi

Ve buda Bugün

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

DisCo taraftarları açsam 1. sıraya yerleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Her oylamada olduğu gibi Facebookta da taraftarımız daha fazla

07.03.09 Tarihindeki "Diğer Takım Gruplarını gör" Sekmesi

Ve buda Bugün

10larca üyelik alıp gruba katılıyor ve facebookda taraftarmız daha fazla deniyor bu işi o kadar önemsemiyorum ama kaç yıldır nerdeydi bu taraftar bugün öne geçti?Boş işlr bunlar bence.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    10larca üyelik alıp gruba katılıyor ve facebookda taraftarmız daha fazla deniyor bu işi o kadar önemsemiyorum ama kaç yıldır nerdeydi bu taraftar bugün öne geçti?Boş işlr bunlar bence.
    kaç defa ilk sıraya yerleşti Galatasaray grubu haberin var mı ? ama fenerbahçeli taraftarlar artık ne yaptıysa, sürekli Galatasaray grubu kapatıldı. tekrar aynısı olacak gibi duruyor, belli.

ilk sıradayken çok önemli, alta düşünce bunlar önemsiz şeyler. senin gibi yorum yapan çok gördüm 22.30'dan beri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tamam sizde alın üyelik o zaman. Biz zaten her oylamaya yeni üyelikler alıp alıp oy veriyoruz. İşimiz gücümüz yok modemi resliyip gelip oy veriyoruz. Galatasaray Facebookta her zaman öndeydi.Kaç kere grup kapatıldı ama taraftar sayısından azalan olmadı. 1.300.... küsür kişi sadece 45 günde tekrar bir araya geldi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri