Süpersin Ali İnşallah Bu takımda Lig bitene kadar kalabilrisin
Süpersin Ali İnşallah Bu takımda Lig bitene kadar kalabilrisin
Son Maçlar Harika Böle Devam Etsin Ali Abi
inşallah..
---------------
Ali Göçmen Fildişi Sahili ile Anlaştı..!
Ali Göçmen Fildişi Milli takımıyla sözleşme imzaladı.Hem Bari'de hemde Fildişi Sahili takımında görev yapacak Ali Göçmen bunun zor olmayacağını belirtti.
Fildişi Sahilleri 2014 Dünya Kupasına katılmak için mücadele ediyor.Futbol Fedaarasyonu Ali Göçmen ile başarı yakalayabileceklerine inandıkları için Ali Göçmenle sözleşme imzalandığını belirrti.
Aman allah ım fildişi sahilleriAli kaliteni kanıtlamak istiyosan Dünya Şampiyonu yap bu takımı
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
:d ..........
Alicim Sen Daha İstifayı Basmadınmı Daha Beni ŞaşırtıyorsunKendini Aşmaya Başlamışsın
Hadi Yeter Artık Hadi Bas İstifanı Bu Kadar Uzun Süre Kalmak Bu Bünyeyi Kaldırmaz Maazallah
![]()
Dehşetle ve Sabırla Bekliyorum İstifanı
ha
![]()
Fil Dişi Sahili Tam Sana Göre Bana da Artık Bir Hediye Getirirsin Ordan![]()
![]()
Ali Gana gibi olmasın bu da kaliteli oyuncular var ama Fildişi'nde başarılı olacağına inanıyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ali afrikaya kafayı taktın ya hadi bakalım hayırlısı
Bari İtalyada En sevdiğim takımdır .... Kariyerinde Bu son 2-3 sayfada sadece 1 klup ve 2 milli klup deiştirmen az olmuş diğer sayfalara göreFildişi sahillerinde sana başarılar baride ztn başarıyı son sıradan kurtularak yakalamıssın eğer ayrılmassan seneye 1. olursun inş (ama ayrılmassan)
![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın kariyere bu aralar devam edemedim devamı en kısa zamanda gelecek![]()
Bekliyoruz Ali..![]()
Arkadaşlar uzun zamandır kariyere devam edemiyordum işte devamı..
Çok güzel maçlar çıkartmaya devam iyi sonuçlar aldık.İyi yerdeyiz.Takımı aldığımız konuma göre çok yukarılara çıkarttık.
Aaaa! Ama Şimdi Üzüldüm YaBen Senden İstifa Bekliyodum Sen Sezonu Tamamlamışsın Oldumu Kardeşim Bu Şimdi İnsan Haklarına Aykırı
![]()
Tebrik ederim Ali yarı yarıya takımı sıra atlattın 22.likten 11.liğe kadar getirdin helal olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tamam ya bırakıyorum
-----
Ali Göçmen İstifa Etti..!
Ali Göçmen Bari takımından istifa etti.Fildişi Sahilleri'nin de teknik direktörü olan Ali Göçmen seneye takımı çalıştırmayı düşünmüyordum son maçta milli maçlara denk geldi ben gidiyorum dedi.
Ali Göçmen Bari takımından istifa etti.Fildişi Sahilleri'nin de teknik direktörü olan Ali Göçmen seneye takımı çalıştırmayı düşünmüyordum son maçta milli maçlara denk geldi ben gidiyorum dedi.Bu kararın ardından yönetimin birşey diyemediği ve Ali Göçmen'e yaptıkları için teşekkür ettiler.
Ali Göçmen'in hangi takımla anlaşacağı merak konusu.
Ligte Son Gelinen Puan Durumu
ALiden bekLenen hareket.Ali say bakalım gittiğim takımları(ülkelerde dahil
).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
şu soruya şöyle cevap vereyimbirde orada yazmayan oraya sığmayan Fildişi var işte
-----------
Dünya Kupası Elemeleri Afrika 8.Grup
Dünya Kupası elemelerinde ilk maçımızda zorlu bir rakiple karşılaştık.Deplasmanda oynuyorduk pekte iyi oynadığımız söylenemez ama kazanmayı bildik.Daha yeniyim ilk maçım.Kadroyu tanımam lazım.Zaman geçtiktçe daha iyi futbol oynacağız.
Merhaba arkadaşlar fm alemine yeni gelmiş bulunmaktayım uzun zamandır sizi ve kariyerleri takip ediyorum Ali Göçmen ' in kariyeri aslında bir başkayani ben ilk defa böyle entrikalı bir kariyer gördüm fildişi sahillerini bırakma derim
oo 5 - 0 iyi gitmiş Niger'e
Ekvator'a beraberlik yakışmamış ama yavaş yavaş![]()
Dağıtmışsın son maç![]()
Sanogo'yu nasıl oynatırsın anlamıyorum Ali
Adam tam bir kazma bana göre. Ama 2 de gol atmış.. O kaleciye ben de atarım diyerek çamur atma politikama devam ediyorum.
Sanogo dışarı![]()
ya bir türlü gol atamadık o maç ondan öyle oldu
ya 0-0 lık maçtan sonra bir tane oyuncu sakatlandı onun yerine bende Sanagoyu aldım bir oynatayım dedim iki tanede gol attı diğer maçtada attı golünü
------------
4.grup maçında 3.galibiyetimizi aldık.Güzel oynadık.Galibiyeti hak ettik.4 maçta 10 puan topladık önemli avantaj yakaladık.
Faso ve Sanogo orayada atsın bari
Doludizgin gidiyorsun yolun açık olsun![]()
Ekvator'un acısı fena çıkmamış olsa da 2-0 güzel sonuç
Salomon Kaluo Fildişi Sahillerinin Kader'ini çizdi![]()
Taraftar Herşeydir AlicimTaraftarın Yanında Olduğun için Şimdiden Bizim Efsanemiz Oldun
![]()
Sen Taraftara Uy Takma Gerisini
Şimdiki İsteğimiz İse Fildişi İle Dünya Kupalarına Katılıp Dünya Kupasında En Az Yarı Final Oynaman Oynayana Kadar Bırakma Sakın Takımı
Eğer Fildişinde Bu Başarıyı Göremezsek Efsanelikten Sileriz Alicim![]()
![]()
Hep Beraber Fildişiyle Kupalara Canım Alicim![]()
Alşi fildişi yaramış sanaDünya kupasından derec bekliyoruz