Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

TSL 18.HAFTA

Kırıkkalespor 2-0 Malatyaspor

Tek Kale Oynadığımız Maçta Ataklardan 2 Tanesini Değerlendirebildik Daha Farklıda Bitebilirdi

[IMG][/IMG]
    Oyuna Cafercan'ın Şovları Eğemen Oldu

TSL 19.HAFTA

Denizlispor 1-0 Kırıkkalespor

Kırmızı Karta Kadar Sahada Pek Varlık Gösteremedik Ama Kırmızı Karttan Sonraki Çabalarımız Sonuçsuz Kaldı Ne Yazık ki Zamanı İyi Kullanamadık

[IMG][/IMG]

TSL 20.HAFTA

Kırıkkalespor 3-1 Ankaraspor

Evimizde Oynamanın Tadı Bir Başka Bu Arada Bülent Akın'da Geçen Yıllara Meydan Okurcasına Gibi İstikrarından Hiçbir Şey Kaybetmiyor 1 Gol 1 Asistle Maçın Adamı Olmayı Hak Ediyor Kaptanımız

[IMG][/IMG]

İLK 4'ten Kopmak İstemiyoruz

[IMG][/IMG]

Türkiye Kupasında Rakibimiz Beşiktaş Oldu

[IMG][/IMG]

SANIRIM BUNDAN DAHA ZOR BİR FİKSTÜRÜMÜZ OLAMAZDI

[IMG][/IMG]

Takımda İşler Yolunda Gibi Gözüküyor Kadronun Uyumu Son Derece Çok Güzel

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet Arkadaşlar Yorumsuz Tadı Çıkmıyor Yorumlarınızı Esirgemeyin Lütfen

Bu Arada Mehmet Kınalı'yla İlgili Önerilerinizi Bekliyorum
    Last edited by BaGa TaRKaN : 29.Haziran.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Öncelikle çok geçte olsa başarılar dilerim Mehmet abi başarı insana her zaman lazımdır Süper Lige çıkman çok büyük bir başarı ligde ilk 4 ten kopmamak daha da büyük bir başarı tebrik ederim aynen devam.Kadronu koyarsan sevinirim Mehmet abi benim için.Mehmet Kınalı'ya kesinlikle genç antrenmanı uygula Mehmet abi kiraya yollama arada da ilk 11de oynat
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

- Mehmet Kınalı: Bu sene 18yaşaltı maçlara çıksın yollama bi yere, bi dahaki sezon 2.yarıya doğru maçlarda yavaş yavaş oyuna almaya başla son 15 dk.da falan. 18 yaşına geldiğinde ise daha çok oynat. Beklediğin gelişimi gösterirse kiraya falan yollama bence. Takımda asıl golcün kimse (Straka sanırım) onu çalıştırsın, tabi çok zıt değillerse. Oyuncu etkileşiminden her sene bir özellik kazanmasını sağla mesela kısa ve hızlı bir forvet olduğu için ofsayt tuzağına düşmemesi, kanallara sızması gibi...

- Gençlerbirliği kadrosuna baktımda benim Fatik Atik'le Andre Moritz'de orada allah allah ne zaman satmışım onları :P

- Ligdeki konumun gayet iyi bence, Gençlerbirliği arka arkaya puan kaybedecek görürsün, sen fazla puan kaybetmezsen geçersin onları.

- Yönetim arkanda, taraftar arkanda, maaş bütçesi olayınıda hallettinmi dahada kimse tutamaz seni. Kadro uyumu "çok iyi" derecesine bir gelsin o zaman takımın nasıl takır takır top oynuyor gör.

- Bülent Akın şaşırttı beni, Süperligde böylesi bir katkı yapması helal olsun. Biliyosun benim versiyon 9.0.1 Bülenti serbest transferden alacaktım özelliklerini beğenmedim yetersiz kalır diye vazgeçtim. Sendeki performansını görünce pişman oldum biraz
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Teşekkür Ederim Hocam Çok Detaylı ve Tatmin Edici Bir Yorum Aldım Aynen Uygulayacam Söylediklerini Zaten Şuan Genç Santrafor Antremanı ve 18A da Devamlı Oynuyor Yeni Sakatlıktan Çıktı Sakatlanmadan Önce Kendi Liginde Bayağı Bir Söz Sahibi
    Moritz Gerçekten İyi Oyuncu Hocam Sende de Çok İş Yapar
    Maaş Bütçesi Bende Hep Key Player Olarak Kontrat İmzaladığım İçin Ondan Kötü Bunun Önüne Bu Tip Takımlarda Zor Geçeriz Kardeşim
    Bülent Akın Bank Asya'da Mücadele Etmeye Başladığımdan Beri Hep İstikrarlı Bir Oyun Sergiledi Özeliklerinin Kat Kat Üstünde Oynuyor Diyorum Ya Hocam Bazen İstatistikler Rakamlar Tutmaz Hocam Takım Oyununu En İyi Oynayabilecek Takımı Tecrübesiyle Hırsıyla Taşıyabilecek ve Muazzam İstekli Olabilecek Oyuncu Çok Rahat Lider Pozisyonunda Olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Key player olayını bu sene çözdüm.
    Sezon başında 1 haziranda oyuncular takıma katılır katılmaz yeni sözleşme teklif ettim, key player olarak gelen oyuncular decent yada back up olarak yeni sözleşme imzaladılar, maaşları aynı.
    Takımdaki eski oyunculardan key olanlardan yeni sözleşme önerdiklerimin bazılarına yönetim maaş kısıtlaması yapmazken bazılarına yaptı. Dolayısıyla kısıtlama yapmadıklarıyla da sözleşme yeniledim squad rotation olarak. Çok rahatlattı bu operasyon beni. Maaş bütçesi hala aşılmış durumda ama en azından takımda oynamadığı zaman sorun çıkaracak oyuncu sayısı bir hayli azaldı. Kiraya gönderdiklerimin hepsinide kiralayan takım maaşının tamamını ödeyecek şeklinde yolladım. Sende bi dene sözleşme yenilemeyi işe yarayacak mı bakalım.

Bülen Akın konusunda dediğim gibi, sendeki performansı herşeyi ortaya koyuyor zaten. Bir ara oyunu açtığımda ekran görüntüsü alırım profilinden bakalım aynımı 9.0.3tekiyle.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Haziranda O Zaman İlk İşim Sözleşmeleri Yenileyim Abicim Zaten Yedek Takımdaki Çoğu Oyuncular Sözleşmesi Bitiyor Maaş Olarak Kulüp Bayağı Rahatlayacaklar

Valla Bülent Çok Fazla Para da Almıyor Bence Boştaysa Hala Değildir Büyük İhtimalle Almaya Çalış. Ben Bülent'i Emekli Ettikten Sonrada Yanıma Çekeceğim Hırslı ve Azmi Gençleri Çalıştırmaya Yeter

TSL 21.HAFTA

Fenerbahçe 1-0 Kırıkkalespor

Söylenecek Bişey Yok Takımın Adı Büyük

[IMG][/IMG]

TSL 22.HAFTA

Kırıkkalespor 2-2 Beşiktaş

İster Büyük Olsun İster Küçük Mabedimizde Oynadığımız Tüm Maçlarda Takımlara Kolay Lokma Olmayız Sırada Kim Var Karabudağın Çimlerinde

[IMG][/IMG]

FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1.MAÇ

Beşiktaş 4-2 Kırıkkalespor

Deplasmanda Güçlü Rakibimize Karşı Muhteşem Oynadık Yediğimiz Basit Gollerle Bir Anda 2-0 Yenik Duruma Düştük İkinci Yarı Hemen Başında Maç Motorunun Azizliğiyle Kornerle Başlayan Atakta Toraman Fırsatçılığını Konuşturdu
    Skorun 3-0 Olması İle Birlikte Artık Tüm Riskleri Aldık ve 3 Oyuncu Değişikliğimizide 55 dk da Kullanarak Beşiktaş Kalesine Saldırmaya Başladık Taktik 20 Dk Sonra Etkisini Gösterdiğinde İlk Golümüzü Son Haftaların Formda Oyuncu Olan Straka İle Farkı 2'ye indirdik Bu Golden 5dk Sonra Straka'nın Müthiş Driblingle Topla İçeri Sokulup Gol Atması Bir Anda Beşiktaş'ın Panik Olmasına Neden Oldu Uzatma Dakikalarında Allaattinle Atak Yaparken Sağ Çizgiden Bomboş Olarak Kaçan Şener'e Akıl Dolu Pas Atarak Şener'inde Çapraz İçeri Sokulalarak Çektiği Dandik Şutla Kalecinin Kucağında Kalması Bizi Beraberlik Golünden Etti Kaleci Hemen Topu Oyuna Sokmak İsterken Öyle Bir Degaj Yaptıki Mehmet Yıldız Bir Anda Jefersonla Karşı Karşıya Kaldı ve Şenerin Atamağı Golü Atarak Affetmedi 3-0 dan Sonra Süper Oynamamıza Rağmen Yediğimiz Son Gol Çok Kötü Oldu

[IMG][/IMG]

23.HAFTA

Kocaelispor 3-3 Kırıkkalespor

Maç Bitene Kadar Hiç Kopmuyoruz ve Bu Sefer 2-0'dan Maçı Kurtarıyoruz Benim Anlamadığım Oyunda Bu Kocaelinin Bu Kadar Abartılmış Olması Mübarek Sanki Barcelona
    Yinede Ligde Son 3 Maçta Zorlu Fikstüre Rağmen 1 Kez Kaybedip 2 Kez Berabere Kaldık Çok Canlar Yakacağız Daha

[IMG][/IMG]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4 zorlu maç arka arkaya ve 4 maçtada ezilmemişsin aksine şanssızlıklardan giden puanlar var. Olsun bu sezon bu kadroyla bu performans bile gayet iyi bence.

Ben Türkiye kupasından hala umutluyum, evinde dikkatli bir taktikle 2-0 alabilirsin. Gerçi Beşiktaş'tan gol yememek zor ama bu kezde şans sana dönsün be kardeşim inşallah. İnce taktik ayarları yap, diğer maçlara nazaran daha çok vakit ayır BJK rövanş maçına, ben çok umutluyum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yarı finalde elenmek kötü birşey Mehmet abi ama rakip de BJK o kadar olsun.Kocaeli deplasmanı büyük şanssızlık olmuş.Telafi edeceğine inanıyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Son maçlar biraz kötü olsada olsun abi

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    4 zorlu maç arka arkaya ve 4 maçtada ezilmemişsin aksine şanssızlıklardan giden puanlar var. Olsun bu sezon bu kadroyla bu performans bile gayet iyi bence.

Ben Türkiye kupasından hala umutluyum, evinde dikkatli bir taktikle 2-0 alabilirsin. Gerçi Beşiktaş'tan gol yememek zor ama bu kezde şans sana dönsün be kardeşim inşallah. İnce taktik ayarları yap, diğer maçlara nazaran daha çok vakit ayır BJK rövanş maçına, ben çok umutluyum.
    Valla Kocaeli Beni Sinir Etti Top Çevirmeleri Ne Yaptıysam Bir Türlü Üstünlüğü Ele Alamadım

Teşekkür Ederim Hocam Şansımızı Deneyecez

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Yarı finalde elenmek kötü birşey Mehmet abi ama rakip de BJK o kadar olsun.Kocaeli deplasmanı büyük şanssızlık olmuş.Telafi edeceğine inanıyorum.
    Sahamda Kolay Kolay Yenilmemde Gol Yemeden 2 Farklı Kazanmam Lazım Gol Yersem 3 Farklı Kazanmam Lazım İşim Zor Ki Ne Zor

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Son maçlar biraz kötü olsada olsun abi
    Kayıpları En Aza İndirmek İçin Uğraşacağız

26.Haftaya Kadar İlerledik Ssler Şimdi Geliyor

TSL 24.HAFTA

Kırıkkalespor 0-0 Gençlerbirliği

Üstün Olarak Oynadığımız Karşılaşmada Gol Sesi Çıkartamadık Kendi Sahamızda Kazanmamız Gereken Bir Maçtı Ama Olmadı Maç Başladığı Gibi Bitti

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

TSL 25.HAFTA

Çaykur Rizespor 0-1 Kırıkkalespor

Vasatı Aşamadığımız Maçta Kazandığımız İçin Mutluyuz Uzun Zaman Sonra Kötü Oyunla 3 Puanı Aldık

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

TSL 26.HAFTA

Kırıkkalespor 1-1 Trabzonspor

Mabedimizden Trabzonda Çıkamayacaktı Şanslarının Yardımıyla Uzatma Dakikalarında Kaleyi Tam Cepheden Gören Yerden Selçuk Güzel Frikik Golüyle Trabzonu Kurtaran İsim Oldu
    Sahamızda Kaybetmek Bize Yakışmaz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

merakla bekliyorum abi

Teşekkür Ederim Hoşgeldin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TSL 27.HAFTA

Kayserispor 0-1 Kırıkkalespor

İç Anadolu Derbisinde Kazanan Takım Orta Anadoldu Temsilcisi Oldu Rakibimizin Düşme Hattında Olması Nedeniyle Zor Geçeceğini Tahmin Ettim Maçta Kolay Bir Galibiyet Aldık Son Dakikalarda Baskı Yesek de Oyunu Soğutmak Adına Herşeyi Yaptık Önemli Bir Deplasmandan Kayıpsız Atlattığımız İçin Mutluyum

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 05.Temmuz.2009 at 22:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

TSL 28.HAFTA

Kırıkkalespor 2-0 G.Antepspor

Sahamızda Cafercan'ın Müthiş Solak Şovlarıyla Antep'i de Gömüyoruz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

uzun zamandır takip ediyordum kariyerini ama buguneymis yorum yapmak

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

son maçlar gayet iyi 8 puan çıkarmışsın.

ya bu Selçuk (Trabzon) banada az çektirmedi GS oyunumda. kupa finalinde aynı şekil 90+bilmem kaçta frikikten atıp beraberliğe getirmişti maçı sonrada penaltılarla kaybetmiştim. o golün dışındada uzaktan kaç defa attı. belalılarımız aynı senle

bişe daha dikkatimi çekti, senin takımdada hava topu sorunu var gibi. savunmada ve forvette birer tane kafa topu alan adam olsa çok faydası oluyor. ben sırf bu yüzden Ali Kucik'i oynatmaya başladım forvette, bayada faydası oldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oo 3 puan daha, etti 11
    Last edited by Walter Sakana : 05.Temmuz.2009 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by steal View Post
    uzun zamandır takip ediyordum kariyerini ama buguneymis yorum yapmak
    Sessiz Takipçilerimde Varmış Teşekkür Ederim İyiki Varsınız

BEKLENEN MAÇ GELDİ ÇATTI!!!

FORTİS TÜRKİYE KUPASI

YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI

İLK MAÇ BJK 4-2 KKALE

TAKIM DİZİLİŞLERİ

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hissiz View Post
    son maçlar gayet iyi 8 puan çıkarmışsın.

ya bu Selçuk (Trabzon) banada az çektirmedi GS oyunumda. kupa finalinde aynı şekil 90+bilmem kaçta frikikten atıp beraberliğe getirmişti maçı sonrada penaltılarla kaybetmiştim. o golün dışındada uzaktan kaç defa attı. belalılarımız aynı senle

bişe daha dikkatimi çekti, senin takımdada hava topu sorunu var gibi. savunmada ve forvette birer tane kafa topu alan adam olsa çok faydası oluyor. ben sırf bu yüzden Ali Kucik'i oynatmaya başladım forvette, bayada faydası oldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oo 3 puan daha, etti 11
    Hiç Sorma Hocam Ya

Evet Kanat Organizasyonlarından İndirilen Toplarda Straka ve Alaattin Çok Yetersiz Kalıyor Maalesef Kornerlerde Bile Attığım Gol 3-4 ü Bulmaz
    Gelecek Sezonda Bu Eksiklerimi Kapatacam İnşallah Bir Kaç Oyuncuyla Anlaştık
    Last edited by BaGa TaRKaN : 05.Temmuz.2009 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

2-0

bekliyorum maç sonucunu
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Maalesef FM'in Kurbanı Olduk Yol Buraya Kadarmış. Baştan Sona Üstün Oynadığımız Maçta Bobonun Bireysel Çabasıyla Attığı Gollere Engel Olamadık
    İlk Yarının Son Dakikalarında Alaattin, 63.Dk'da Straka ve Son Dakikalarda Mehmet Sedef'in Golleri Ofsayt Gerekçeleriyle Sayılmadı Straka ve Sedef'in Gollerinde Takım Çok İtiraz Etti Ofsayt Olmadığına Ama Sonuç Değişmedi
    Sonuç Olarak Maçın Hakkı Bu Değildi Üzgünüz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

SENEYE İNTİKAMINI ALACAĞIZ BUNUN

KUPAYI BEŞİKTAŞLIYIM AMA HAKETMEDEN FİNALİST OLDUKLARI İÇİN GALATASARAY'IN ALMASINI İSTİYORUM

Yahu buraya kadar gelmek bile büyük başarı. Beşiktaş' a elendin sonuçta bu kadar suçlama oyunu

Lig durumunu kayarsan çok iyi olur, durum nedir bakalım

sakary Ali Misafir

Olsun ya.. arkadaşın dediiği gibi buraya kadar gelmekte büyük başarı abi

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Yahu buraya kadar gelmek bile büyük başarı. Beşiktaş' a elendin sonuçta bu kadar suçlama oyunu

Lig durumunu kayarsan çok iyi olur, durum nedir bakalım
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Olsun ya.. arkadaşın dediiği gibi buraya kadar gelmekte büyük başarı abi
    Valla Kötü Oynasam Üzülmeyeceğim Ama İyi Oynayıpta Kaybetmek Zoruma Gidiyor Adamların Kaleyi Bulan 2 Şutu Gol Oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SÜPERLİGİ 28.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

[IMG][/IMG]

Zorlu Maçlardan Sonra Sıramız Değişmiyor Güzel Yerdeyiz
    Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Temmuz.2009 at 00:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

olsun buyuksun yine seneye çifte kupa bekler bu taraftar

sakary Ali Misafir

iyi yerdeyiz ya iyi

Lig ve Takım İstatistikleri

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Şenol Murat ve Erhan Takımda Ne Kadar İsabetli Transfer Olduğunu Açıkça Gösteriyor

Takım Olarak Öyle Çok Bireysel Anlamda Göze Batan Oyuncumuz Yok Bütün Olarak Oynadığımız İçin Oyunu Herkes Katkı Sağlıyor Takıma
    Bu Arada Bülent Akın'ın Performansı Gençlere Taş Çıkartıyor

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama Forvet Oyuncularımız Çok Yetersiz Alaattin ve Strakanın Kaleyi Bulan Şut Yüzdesi Bir Forvet Oyuncusuna Göre Çok Çok Düşük Zaten Ligdede Az Gol Atmamızın Başlıca Sebebide Bu
    Last edited by BaGa TaRKaN : 06.Temmuz.2009 at 00:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

guzel hemde cok guzel forza mke kırıkkalespor

Evet Gerçekten Güzel Yerdeyiz Seneye Şampiyonluk Zor Kardeşim Ya Ama Kupaya Asılacağım Sonuna Kadar İlk Kupamızı Alacağız

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

olsun hedefımız

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri