1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sasanargiz View Post
    Kusura bakmayın konu ile alakasız olabilir ama, konuda fenerbahçe araştırmacısı arkadaşın mesajları okurken bile rahatsız etti. Yani görüş bildirmek açısından yazan üyelere hafif suçlayıcı ve üstüne giden, hoşgörüsü eksik bir anlayış sezdim. Galatasaray ile ilgilenen insanlar (özellikle perpetua) çok başarılı yapmış işini, sözüm yok. İşin ehli muhatap kişi o sanırım. Başka birinin cevap vermesini (hele bu şekilde) anlayamadım?

Bu tarz eleştiriler özelden yapılır.Buranın amacı araştırmaya katkı sağlamaktır.Kimse ile farklı bir hüsumetim olmadığı gibi üslubun dışına da çıkmamaya özen gösteriyorum.

Kestirip attığım bir yer var ise araştırma forumunun kuralları dışına çıkıldığıdır.Fikrini özgürce söylene herkese kapımız açık ama lütfen amacı yapıcı eleştiri olan, araştırmaya katkı sağlayacak görüşler bildirmiş olunmalı.Oyunun datasının yapısı hakkında bilgi sahibi olunmalı.

Bilgi sahibi olunmayan fikirlere kapım kapalı.Aksi taktirde gerekli ilgiyi ve alakayı bulmanız imkansız.

Buraya sadece araştırma hakkında, araştırmayı geliştiri fikirlerinizi belirtmelisiniz.
    Bunun dışında her türlü bilgi için lütfen diğer forumları kullanalım.
    Last edited by Cengo : 06.Temmuz.2009 at 06:54
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri