-
06.Temmuz.2009, 12:10
Asistanın tavsiye ettiği oyuncuyla anlaştım geliyor ara transferde. Onu daha çok ortanın solunda ileri dönük kullanmayı düşünüyorum. Tekniği yüksek, ortaları etkili, duran toplarıda iyi kullanıyor gibi. Takım oyununa yatkın ve çalışkan. Bunlar iyi özellikleri. Eksik yanları ise Hızlanma, agresiflik, denge, cesaret gibi bir bekin yüksek olması gereken özellikleri. Ama konsantrasyonu yüksek ve bu özelliğiyle o açıkları iyi yer tutarak kapatabilir demekki. Hele bi gelsin bakacaz nerde ne kadar verimli olacak.
Asistanım Türk (regen), aslında Coach olarak almak istiyodumda Asistan olarak çıkmış, diğer asistanlar coach olarak gelmeyi kabul ederken bu etmedi. Mecbur asistan olarak aldım bende. Motivasyon, Taktiksel bilgi, oyuncu yeteneği sorgulama ve disiplin özellikleri yüksek birini bulduğum an asistanı değiştirecem.
Fatih gerçek hayatta Sivas'ın anlaşıp sonradan transferinden vazgeçtiği bir oyuncu biliyomusun? 
Şuana kadar çok büyük katkısı oldu, geçen sezon 1.ligde bu sezonda süperligde en iyi top süren oyuncu ve asist kralı. Kolay kolay bırakma taraftarı değilim, anca dediğin gibi mutsuz olursa satarım. Zaten alternatifi yok, sakatlandı son 2 maç dikkat edersen oynamadı ve eksikliğini inanılmaz hissettik, atak varyasyonları tıkandı resmen. Ama ara transferde 1 alternatif geliyor ona.
Orta sahada Kerem defansif oynuyor gayette iyi. Ligin en çok top çalan oyuncularından biri, pas yüzdeside çok iyi. Onun yanında Moritz oynuyor. Ara transfer için anlaştığım bir diğer oyuncu o bölgede atakları yönlendirme konusunda faydalı olabilir, sürpriz golcü olarak tanınan birini aldım. Gerçekte Türkiye liglerinde forvet arkasında en beğendiğim yabancılardan biri, sinsi bir oyuncu.
Şu ana kadar pek oyuncu satmamamın sebebi oyuncuların biraz değerlenmesini beklemekti. Yani bu sezon ligi biraz iyi bir yerde bitirebilirsek sezon sonunda oyuncuları daha iyi fiyatlara satabilirim diye düşündüm. Ümit'in şu anki değeri 55k (euro), en azından 400-500k değeri var bence onun. Ama dediğin gibi kadroda düşündüğüm bir isim değil.
Alipio'ya bakacam, sözleşmesi bitiyorsa almaya çalışırım.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri