Evet Hocam Takımın Durumu Son Derece Muhteşem kadronun Uyumuda Çok İyiyi Göremedik Ama İyinin de Altına Düşmedik Takımdaki Anlaşmalar Çok İyi
Seneye Kupaya Çok Önem Verecem Hocam Ama...
Alaattin'in FC Pozisyonu Straka ST Pozisyonu Ama Özellikleri Hemen Hemen Aynı Hocam. Ama Alaattin'in Genç ve Hızlı Olması Artısı Bir Türlü Bu Özelliğini Yansıtamıyor Birebirlerde Çok Etkisiz Strakanın Ondan Yavaş Olmasına Rağmen Zekası ve Birebirlerde Adam Geçmesi Çok İyi
[IMG][/IMG]
Pas Yüzdelerini Hocam Genelde Kısa ve Ayağa Pas Şeklinde Oynuyorum Aynı Zamanda Hedef Adamların Koşu Yoluna Doğru Pas Atmaları Talimatını Veriyorum Genelde 2.Yarılarda Direk Pasa Dönüyorum
Gs'nin Mutlak Kazanması Gereken Bir Maç Çünkü Açık Ara Farkla Giderken Fener İyi Yükselişe Geçti Ensesinde Şuanda O Maç Çok Zorlu Olacak
Hacettepe Oyunda Bana Ters Gelir Hep Gerçektekiyle Oyun Arasında Dağlar Kadar Fark Var Abartılmış Bir Takım Ama İbrahim Şahin Yok Bursada Ondan Kurtuldum
Konya İçerde Olması Rahatlatıyor Beni
Sivas ve Bursa Sakat Deplasmanlar Tırsıyorum Açıkçası Beraberlik Bile Alsam Bunlardan Yeter Ama Hacettepeyi Mutlaka Yenmem Lazım
Benim Bekler Hocam Soldaki Çakılı Oynuyor Bazen Plinio'yu Sol Açık Antremanıda Yaptırıyorum Sol Açıktada Deniyorum
Barszhaki'den Çok Ama Çok Memnumum Süper Bir Oyuncu Gerçekten Sağ Kulvarım Arı Gibi İşletiyor Onun Oynamadığı Maçlarda Bayağı Zorlanıyorum Kadronun Alternatifi Yok Kardeşim Ondanda Biraz Eksikliklerde Çok Zorlanıyorum O Olmadığı Zaman Erhanı Çakılı Oynatıyorum Sağda
Genel Olarak Yorumladığın İçin Hocam Hürmetlerimi Sunuyorum Ellerine Kollarına Sağlık Hocam İyiki Varsın![]()