Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Ligde ve Avrupada Adımızı Kaç Yılda Tarihe Yazdırırız?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Ömür Boyunca Yazdıramazsın Boş Hayallerdesin

5 20.83%
  • 1 yılda

1 4.17%
  • 2 yılda

1 4.17%
  • 3 yılda

9 37.50%
  • 5 yılda

6 25.00%
  • O Kadar Uzun Kalamazsın

2 8.33%
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 406 sonuç

Konu: Orta Anadoludan Avrupaya Açılan Kapı ***MKE KIRIKKALESPOR***(4.Sezon)

BU ARADA KALAN MAÇLARIMIZ ÇOK ZOR KENDİ SAHAMIZDA 2 MAÇIMIZ KALDI KALAN 4 DEPLASMAN MAÇI BİRBİRİNDEN ZORLU ÖZELLİKLE BURNUMUM DİBİNDEKİ HACETTEPE MAÇI HAYATİ DERECEDE ÖNEMLİ ÜST ÜSTE KAYIPLARDA 5.SIRAMIZ TEHLİKE İÇERİSİNDE İLK 5 DE AVRUPAYA KALMAK İSTİYORUZ

[IMG][/IMG]

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

gs zorlar seni olursa birtek ordan kayıbın olur

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu kadroyla bundan iyisi çok zordu zaten, bence takımınla gurur duymalısın. Dediğin gibi takım oyunu oynadıkları belli. Ligdeki konumun çok çok iyi ilk sezon için.

Beşiktaş maçına çok üzüldüm gerçekten yazık olmuş. Kaleyi bulan 2 şut 2 gol, gene Bobo klasiği. Bazı oyuncular illa gol atacak ya, engel olamıyorsun. Ama sonuçta resmen ezmişsin, istatistiklerden belli.

Forvetlerin kaleyi bulan şut ortalaması gayet normal bence, %48 - %50 normal rakamlar. Alaattin'in profilini bilmiyorum ama iki forvet aynı tip oyuncular olunca verimleri düşüyor genelde. Biri FC (AMC gibi oynayan tarz) diğeri ST (Striker) olunca daha etkili oluyorlar benim kişisel düşüncem.

Etkili pres yaptırdığın takımın genel top kapma istatistiklerinden belli. Yerden çok iyiler, ligin en çok top kapan ilk 3 oyuncusu senin oyuncuların. Ama takımın genel pas yüzdesi düşük, %80'in üstünde pas yüzdesi ile oynayan oyuncun yok, bu üstüne düşülmesi gereken bir şey bence. Taktikte pas stili olarak direkt yapmışsın herhalde, ondan olabilir.

Kalan maçlara gelince, gerçekten zorlu bir fikstür. Sivas maçında herşey olabilir, 3 ihtimalli maç. Hacettepe'yi yenersin diye tahmin ediyorum. GS maçında FM azizliğine uğramazsan en kötü beraberlik çıkar. Ankaragücü sağı solu belli olmayan bir takım, gene 3 ihtimalli maç ama kazanma şansın yüksek. Konya'yı rahat geçersin, son maç en zoru bence. Bursa kendi evinde etkili bir takım, en çekindiğim maç o.

Bide bişe soracam, senin bekler ofansif mi oynuyor? Takımın en çok dripling yapan adamına baktımda sağ bekin.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Evet Hocam Takımın Durumu Son Derece Muhteşem kadronun Uyumuda Çok İyiyi Göremedik Ama İyinin de Altına Düşmedik Takımdaki Anlaşmalar Çok İyi

Seneye Kupaya Çok Önem Verecem Hocam Ama...

Alaattin'in FC Pozisyonu Straka ST Pozisyonu Ama Özellikleri Hemen Hemen Aynı Hocam. Ama Alaattin'in Genç ve Hızlı Olması Artısı Bir Türlü Bu Özelliğini Yansıtamıyor Birebirlerde Çok Etkisiz Strakanın Ondan Yavaş Olmasına Rağmen Zekası ve Birebirlerde Adam Geçmesi Çok İyi

[IMG][/IMG]

Pas Yüzdelerini Hocam Genelde Kısa ve Ayağa Pas Şeklinde Oynuyorum Aynı Zamanda Hedef Adamların Koşu Yoluna Doğru Pas Atmaları Talimatını Veriyorum Genelde 2.Yarılarda Direk Pasa Dönüyorum

Gs'nin Mutlak Kazanması Gereken Bir Maç Çünkü Açık Ara Farkla Giderken Fener İyi Yükselişe Geçti Ensesinde Şuanda O Maç Çok Zorlu Olacak
    Hacettepe Oyunda Bana Ters Gelir Hep Gerçektekiyle Oyun Arasında Dağlar Kadar Fark Var Abartılmış Bir Takım Ama İbrahim Şahin Yok Bursada Ondan Kurtuldum
    Konya İçerde Olması Rahatlatıyor Beni
    Sivas ve Bursa Sakat Deplasmanlar Tırsıyorum Açıkçası Beraberlik Bile Alsam Bunlardan Yeter Ama Hacettepeyi Mutlaka Yenmem Lazım
    Benim Bekler Hocam Soldaki Çakılı Oynuyor Bazen Plinio'yu Sol Açık Antremanıda Yaptırıyorum Sol Açıktada Deniyorum
    Barszhaki'den Çok Ama Çok Memnumum Süper Bir Oyuncu Gerçekten Sağ Kulvarım Arı Gibi İşletiyor Onun Oynamadığı Maçlarda Bayağı Zorlanıyorum Kadronun Alternatifi Yok Kardeşim Ondanda Biraz Eksikliklerde Çok Zorlanıyorum O Olmadığı Zaman Erhanı Çakılı Oynatıyorum Sağda

Genel Olarak Yorumladığın İçin Hocam Hürmetlerimi Sunuyorum Ellerine Kollarına Sağlık Hocam İyiki Varsın

sakary Ali Misafir

İnşallah Avrupaya kalabilirsin.Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Başarılar.İnşallah uefaya gidersin.

TSL 29.HAFTA

Sivasspor 1-2 Kırıkkalespor

Zorlu Fikstür Maratonumuz Sivas Maçıyla Başladı Karşılaşmanın Genelinde Ortasahada Kop Kapma Savaşları Yaşanırken Bir Kaç Pozisyon Dışında Maç Ortasahada Üstünlük Kurma Çabalarıyla Geçti. Rakibin 10 Kişi Kalmasıyla İyice Rahat Bir Nefes Aldık
    Strakanın da Muhteşem Bitiriciliği İle Zorlu Deplasmandan 3 Puan Alarak Kayıpsız Atlattık Haftayı

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

sakary Ali Misafir

Sivas deplasmanınn önemli bir 3 puan almışız.Avrupa Kupalarına doğru emin adımlarla ilerliyoruz

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    İnşallah Avrupaya kalabilirsin.Başarılar
    Quote Originally Posted by hakan3392gs View Post
    Başarılar.İnşallah uefaya gidersin.

İnşallah Canım Kardeşim Avrupa Hedefini Tutturursak Kulübü Kısa Zamanda Finansıyla Beraber Üst Sıralara Taşırız

Bende Size Bir Güzellik Yapayım Hocamın İzinden Giderek ve Bülent Uygun'u Çıldırtan Gol Pozisyonunu An ve An Sizlerle Paylaşayım Bakalım Beğenecekmişiniz
    İlk Deneyim Olduğu İçin Yanlışım Olursa Özür Dilerim

[IMG][/IMG]

YORUM SİZİN ARKADAŞLAR

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

HissizHocama Burdan Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum Oyun Bilgisi ve Futbol Yorumu Beni Oyuna Daha Çok Bağlıyor İnşallah Beğenmişindir Canım Kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam iyi gidiyorsun gayet başarılı sonuçlar alıyorsun senden bomba bekliyoruz,Bu arada anlatımın çok güzel
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam iyi gidiyorsun gayet başarılı sonuçlar alıyorsun senden bomba bekliyoruz,Bu arada anlatımın çok güzel
    Teşekkür Ederim Kardeş

TSL 30.HAFTA

Hacettepe 1-0 Kırıkkalespor

Kalecinin Maçın Adamı Olduğu Maçta Söyleyecek Sözüm Yok Rakibimize Karşı 3 Puan Vermek Kötü Oldu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

SON DÖRT HAFTAYA GİRİLİRKEN HEYECAN DORUKTA

[IMG][/IMG]

FENERİN ÇIKIŞI GERÇEKTEN GÖZ KAMAŞTIRICI GERİLERDEN MÜTHİŞ YAKALADI GALATASARAY'I BU ARADA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ GALATASARAY İLE GALATASARAY'IN OLASI MAĞLUBİYETİNDE YADA PUAN KAYBINDA ŞAMPİYONLUK HESAPLARI ALT ÜST OLABİLİR KARDEŞ TAKIMIMIZ BİZDEN KIYAK BEKLİYOR

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yerin sağlam.Üsttekiyle de alttakiyle de 6 puan fark var (:

TSL 31.HAFTA

Kırıkkalespor 0-1 Galatasaray

Kötü Oynamadığımız Maçta Son Dakikalarda Yediğimiz Penaltı Golüyle Evimizde Bu Sezon 2.Kez Mağlubiyeti Tattık 90.Dk da Hakem Kamber'e Yapılan Penaltıyı Doğal Olarak Küçük Takım Olduğumuz İçin Görmedi
    Bu Arada Daha Önce de Evimizde Kayserispor'a Karşı 2-1'lik Sonuçla Yenilmiştik
    Bu Sezon Bizi Evde Yenen Takımlar Nedense Sarı Kırmızılar Olması İşin Enterasan Yanı

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bu Arada G.Antep'in Kazanmasıyla Aramızda 3 Puan Fark Kaldı Düşündürücü Son 3 Haftada Şampiyonluk ve Avrupa Mücadelesi Kızışıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Anlatimin cok guzel kardesim.

Ayrica o attigin gol ofsayt ti

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Anlatimin cok guzel kardesim.

Ayrica o attigin gol ofsayt ti
    Teşekkür Ederim Kardeşim Keyifli Bir Oyun Paylaşmak İstiyorum Sadece

Yapma Hocam Ya Neresi Gol Değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz Arkadaşlar...

TSL 32.HAFTA

Ankaragücü 0-3 Kırıkkalespor

Küme Düşen Rakibimize Karşı Çok Üstün Bir Oyunla Net Bir Skorla Galip Gelerek 2 Haftalık Mağlubiyet Serimize Son Verdik
    Ankaragücü'nün Seneye Tekrar Ligde Olmasını Temenni Ederek Gelecek Sezon Süper Ligde Olmasını İstiyoruz Sonuçta Ankaragücü'nün de Kırıkkalespor'un da İsim Hakkın MKE'ye Ait Bir Nevi Kardeş Kulübümüz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Last edited by BaGa TaRKaN : 07.Temmuz.2009 at 22:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

TSL 33.HAFTA

Kırıkkalespor 3-0 Konyaspor

Kendi Sahamızdaki Sezonun Son Maçında Konya'ya Karşı Taraftarlarımızın Önünde Müthiş Bir Kapanışla Veda Ettik
    Bu Arada Bülent'te Mükemmel Oyunu Taraftarlarının Önünde Mükemmel Bir Şovla Sezonu Kapatmış Oldu

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

..........VE 2010-2011 34.HAFTA MAÇLARI..........

TSL 34.HAFTA

Bursaspor 2-3 Kırıkkalespor

Sezonu Süper Bir Kapanışla Muhteşem Dönüşümüzle Kapatıyoruz Rakibin Kırmızı Kart Görmesiyle İyice Yüklendiğimiz Maçta Geriden Müthiş Yakalayıp Son 3 Haftada 9 Puanla Muhteşem Kapatıyoruz ve 2010-2011 Bizim İçin Harikulade Geçti ve Tarihte 2.Kez Mücadele Ettiğimiz Ligde İlk Kez Avrupa Arenasına Çıkmaya Hak Kazandık Çok Ama Çok Mutluyuz Yapacak İşlerimiz Daha Çok Var Bu Takımda

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Devre Arasındaki Takım Konuşmamız Takımı Müthiş Etkiledi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Son maçlar gerçekten çok iyi olmuş

VE SEZONUN ŞAMPİYONU GERİDEN GELEREK GALATASARAY'I YAKALAYAN FENERBAHÇE OLDU BUNDA TABİKİ EN BÜYÜK PAY ALEX VE YURCHENKO OLDU ÖZELLİKLE YURCHENKO ÇOK AMA ETKİLEDİ ASİSTLERİYLE

[IMG][/IMG]

EVİMİZDE OYNADIĞIMIZ GENEL DURUM

[IMG][/IMG]

DEPLASMANLARDAKİ PERFORMANSIMIZ

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet Arkadaşlar Sezonun Değerlendirmesini Takım ve Oyuncu İstatistiklerini ve Bizi Bu Sezon Başarıya Taşıyan Oyuncularımızın İstatistikleri Yarın Gelecek

Bu Arada Kadroya Bosman Olarak Kattığımız Sürpriz Oyuncularımız Var Ve Bu Sezon Başarıya Taşıyan 2 Önemli Oyuncumuzla da Yollarımızı Ayırmış Bulunmaktayız Sürprizlerimiz Var Yorumlarınızı Esirgemeyin Arkadaşlar

Ayrıca Sezonu Sürpriz Bir Şampiyonlukla Kapattık ve Sürpriz Bir Gol Kralı Çıkarttık Tahmin Edebilecekmisiniz?
    Last edited by BaGa TaRKaN : 08.Temmuz.2009 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi çatlatma bizi .Cafercan yada Bülent Akın diyorum .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oooo kardeşim 2 gün bakmadık sezonu bitirmişin Hemde süper yerde
    Tebrikler gerçekten ilk sezonda bu kadroyla süper performans. 34 maçta sadece 7 yenilgi çok çok iyi. Son maçlar çok iyi bir kapanış yapmışsın.

Gol kralı Straka herhalde? Gidenlerde Bülent ve Koray'dır diye tahmin ediyorum.

Asıl macera şimdi başlıyor, artık yavaş yavaş önce TSL sonra Avrupa. 2-3 sezon içinde kupa bırakmazsın bu gidişle.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi çatlatma bizi .Cafercan yada Bülent Akın diyorum .
    Hayır Hocam Bülent'in Tecrübesi ve Takıma Pozitif Etkisi Oynamasa Bile Seneye Yine Bize Lazım Kendisi Örnek Gencimiz

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Oooo kardeşim 2 gün bakmadık sezonu bitirmişin Hemde süper yerde
    Tebrikler gerçekten ilk sezonda bu kadroyla süper performans. 34 maçta sadece 7 yenilgi çok çok iyi. Son maçlar çok iyi bir kapanış yapmışsın.

Gol kralı Straka herhalde? Gidenlerde Bülent ve Koray'dır diye tahmin ediyorum.

Asıl macera şimdi başlıyor, artık yavaş yavaş önce TSL sonra Avrupa. 2-3 sezon içinde kupa bırakmazsın bu gidişle.
    Evet Dediğin Gibi Abicim Seneye Daha Çok İşimiz Var Bakalım Kadroya Kattığımızı İsimlerden Faydasını Görürsek Yine Seneye Avrupaya Katılabiliriz Bakalım Genç ve Tecrübe Karışımı Bir Takım Oluşturacağız Bu Arada Bütçeninde Açıklanması İle Hedefimizi Çizeceğiz Duruma Göre Bir Yıldız da Takıma Katmayı Düşünüyorum

Bu Arada Tahminler Tutmadı Hocam Ss'ler Birazdan Geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Gol kralı Alaattin o zaman .

sakary Ali Misafir

Süper bir sezon geçirmişsin abi tebrikler

Evet Ssler Şimdi Geliyor Öğlen Ekleyemedim

Bu Arada Tahmin Yine Tutmadı Hocam

SÜRPRİZ ŞAMPİYONLUĞUMUZ GELECEĞİN YILDIZ OYUNCUSUNUN MÜKEMMEL KATKISIYLA 18 YAŞ ALTI TAKIMIMIZDAN GELDİ

GENÇLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ DARISI ABİLERİNE

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Gol Kralımız Mehmet Kınalı

[IMG][/IMG]

Bu Arada Kalecimiz Jefferson A-Milli Formamızı İlk Defa Beyaz Rusya Karşısında Giydi Kendisine Milli Takımımıza Hoşgeldin Diyoruz Bu Arada Milli Takımımıza da İlk Defa Oyuncu Verdik Devam Gelir İnşallah

[IMG][/IMG]

Bu Arada Kamber Aslan ve Şener Aşkaroğlu İle Kontratları Bittiği İçin Yollarımızı Ayırdık Yerlerine Aldığımız Oyuncular Daha İyi Olduğu Kanaatindeyiz

sakary Ali Misafir

transferleri bekliyoruz abi

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

abi koysan artık transferleri .

Daha Önce Anlaştığımız ve Kadromuza Katılan Oyuncular

VARAN 1

Kocaelispor Alt Yapısından Yetişmiş Türkiye Liglerinin İstikrar Abidesi ve Dinamosu Eski Galatarasaray'lı Futbolcu Cihan Haspolatlı Artık Kırıkkalespor Formasını Terletecektir Kendisini Bursaspor'dan Bedelsiz Olarak Kattık Kadromuza Başarılı Olacağından Şüphemiz Yoktur

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

VARAN 2

Ankaraspor'un Genç ve Süper Yetenek Oyuncularından Murat Tosun da Artık Fikret Karabudak Çimlerinde Boy Gösterecek Kendisini Kadromuzda Görmekten Mutluyuz

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

VARAN 3

Sivasspor'un Önemli Oyuncularından Yetenekli Faruk Bayar'da Kulübümüzle Anlaşmıştır Kendisine Güvenenleri Mahcup Etmeyecektir İnşallah

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Bu Arada Kadroya Faydası Olabileceğini Düşündüğümüz Kayseri Erciyes'ten Güney Afrikalı Regeni de Kadrumuza Katmış Bulunmaktayız

[IMG][/IMG]

Bu Arada Bucaspor'un Genç Oyuncusu Bekir Yılmaz'ı da Asistan'ın Tavsiyesi Üzerine Aldık İyi Bir Yedek Olduğunu Düşünüyormuş

[IMG][/IMG]

Bütçenin Açıklanmasıyla Bir Kaç İyi Oyuncu Alacağız. Taraftarlarımıza Yıldız Transferi Söz Verdik Dünyaca Ünlü Bir Yıldızı da Kadromuza Katacağız Bizi İzlemeye Devam Edin

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri