gs zorlar seni olursa birtek ordan kayıbın olur
Bu kadroyla bundan iyisi çok zordu zaten, bence takımınla gurur duymalısın. Dediğin gibi takım oyunu oynadıkları belli. Ligdeki konumun çok çok iyi ilk sezon için.
Beşiktaş maçına çok üzüldüm gerçekten yazık olmuş. Kaleyi bulan 2 şut 2 gol, gene Bobo klasiği. Bazı oyuncular illa gol atacak ya, engel olamıyorsun. Ama sonuçta resmen ezmişsin, istatistiklerden belli.
Forvetlerin kaleyi bulan şut ortalaması gayet normal bence, %48 - %50 normal rakamlar. Alaattin'in profilini bilmiyorum ama iki forvet aynı tip oyuncular olunca verimleri düşüyor genelde. Biri FC (AMC gibi oynayan tarz) diğeri ST (Striker) olunca daha etkili oluyorlar benim kişisel düşüncem.
Etkili pres yaptırdığın takımın genel top kapma istatistiklerinden belli. Yerden çok iyiler, ligin en çok top kapan ilk 3 oyuncusu senin oyuncuların. Ama takımın genel pas yüzdesi düşük, %80'in üstünde pas yüzdesi ile oynayan oyuncun yok, bu üstüne düşülmesi gereken bir şey bence. Taktikte pas stili olarak direkt yapmışsın herhalde, ondan olabilir.
Kalan maçlara gelince, gerçekten zorlu bir fikstür. Sivas maçında herşey olabilir, 3 ihtimalli maç. Hacettepe'yi yenersin diye tahmin ediyorum. GS maçında FM azizliğine uğramazsan en kötü beraberlik çıkar. Ankaragücü sağı solu belli olmayan bir takım, gene 3 ihtimalli maç ama kazanma şansın yüksek. Konya'yı rahat geçersin, son maç en zoru bence. Bursa kendi evinde etkili bir takım, en çekindiğim maç o.
Bide bişe soracam, senin bekler ofansif mi oynuyor? Takımın en çok dripling yapan adamına baktımda sağ bekin.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Evet Hocam Takımın Durumu Son Derece Muhteşem kadronun Uyumuda Çok İyiyi Göremedik Ama İyinin de Altına Düşmedik Takımdaki Anlaşmalar Çok İyi
Seneye Kupaya Çok Önem Verecem Hocam Ama...
Alaattin'in FC Pozisyonu Straka ST Pozisyonu Ama Özellikleri Hemen Hemen Aynı Hocam. Ama Alaattin'in Genç ve Hızlı Olması Artısı Bir Türlü Bu Özelliğini Yansıtamıyor Birebirlerde Çok Etkisiz Strakanın Ondan Yavaş Olmasına Rağmen Zekası ve Birebirlerde Adam Geçmesi Çok İyi
[IMG][/IMG]
Pas Yüzdelerini Hocam Genelde Kısa ve Ayağa Pas Şeklinde Oynuyorum Aynı Zamanda Hedef Adamların Koşu Yoluna Doğru Pas Atmaları Talimatını Veriyorum Genelde 2.Yarılarda Direk Pasa Dönüyorum
Gs'nin Mutlak Kazanması Gereken Bir Maç Çünkü Açık Ara Farkla Giderken Fener İyi Yükselişe Geçti Ensesinde Şuanda O Maç Çok Zorlu Olacak
Hacettepe Oyunda Bana Ters Gelir Hep Gerçektekiyle Oyun Arasında Dağlar Kadar Fark Var Abartılmış Bir Takım Ama İbrahim Şahin Yok Bursada Ondan Kurtuldum
Konya İçerde Olması Rahatlatıyor Beni
Sivas ve Bursa Sakat Deplasmanlar Tırsıyorum Açıkçası Beraberlik Bile Alsam Bunlardan Yeter Ama Hacettepeyi Mutlaka Yenmem Lazım
Benim Bekler Hocam Soldaki Çakılı Oynuyor Bazen Plinio'yu Sol Açık Antremanıda Yaptırıyorum Sol Açıktada Deniyorum
Barszhaki'den Çok Ama Çok Memnumum Süper Bir Oyuncu Gerçekten Sağ Kulvarım Arı Gibi İşletiyor Onun Oynamadığı Maçlarda Bayağı Zorlanıyorum Kadronun Alternatifi Yok Kardeşim Ondanda Biraz Eksikliklerde Çok Zorlanıyorum O Olmadığı Zaman Erhanı Çakılı Oynatıyorum Sağda
Genel Olarak Yorumladığın İçin Hocam Hürmetlerimi Sunuyorum Ellerine Kollarına Sağlık Hocam İyiki Varsın![]()
İnşallah Avrupaya kalabilirsin.Başarılar![]()
TSL 29.HAFTA
Sivasspor 1-2 Kırıkkalespor
Zorlu Fikstür Maratonumuz Sivas Maçıyla Başladı Karşılaşmanın Genelinde Ortasahada Kop Kapma Savaşları Yaşanırken Bir Kaç Pozisyon Dışında Maç Ortasahada Üstünlük Kurma Çabalarıyla Geçti. Rakibin 10 Kişi Kalmasıyla İyice Rahat Bir Nefes Aldık
Strakanın da Muhteşem Bitiriciliği İle Zorlu Deplasmandan 3 Puan Alarak Kayıpsız Atlattık Haftayı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Sivas deplasmanınn önemli bir 3 puan almışız.Avrupa Kupalarına doğru emin adımlarla ilerliyoruz
İnşallah Canım KardeşimAvrupa Hedefini Tutturursak Kulübü Kısa Zamanda Finansıyla Beraber Üst Sıralara Taşırız
Bende Size Bir Güzellik Yapayım Hocamın İzinden Giderek ve Bülent Uygun'u Çıldırtan Gol Pozisyonunu An ve An Sizlerle PaylaşayımBakalım Beğenecekmişiniz
İlk Deneyim Olduğu İçin Yanlışım Olursa Özür Dilerim
[IMG][/IMG]
YORUM SİZİN ARKADAŞLAR
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
HissizHocama Burdan Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum Oyun Bilgisi ve Futbol Yorumu Beni Oyuna Daha Çok Bağlıyor İnşallah Beğenmişindir Canım Kardeşim![]()
Hocam iyi gidiyorsun gayet başarılı sonuçlar alıyorsun senden bomba bekliyoruz,Bu arada anlatımın çok güzel![]()
malatyAdana!
Teşekkür Ederim Kardeş
TSL 30.HAFTA
Hacettepe 1-0 Kırıkkalespor
Kalecinin Maçın Adamı Olduğu Maçta Söyleyecek Sözüm YokRakibimize Karşı 3 Puan Vermek Kötü Oldu
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
SON DÖRT HAFTAYA GİRİLİRKEN HEYECAN DORUKTA
FENERİN ÇIKIŞI GERÇEKTEN GÖZ KAMAŞTIRICI GERİLERDEN MÜTHİŞ YAKALADI GALATASARAY'I BU ARADA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇ GALATASARAY İLE GALATASARAY'IN OLASI MAĞLUBİYETİNDE YADA PUAN KAYBINDA ŞAMPİYONLUK HESAPLARI ALT ÜST OLABİLİR KARDEŞ TAKIMIMIZ BİZDEN KIYAK BEKLİYOR
Yerin sağlam.Üsttekiyle de alttakiyle de 6 puan fark var (:
TSL 31.HAFTA
Kırıkkalespor 0-1 Galatasaray
Kötü Oynamadığımız Maçta Son Dakikalarda Yediğimiz Penaltı Golüyle Evimizde Bu Sezon 2.Kez Mağlubiyeti Tattık90.Dk da Hakem Kamber'e Yapılan Penaltıyı Doğal Olarak Küçük Takım Olduğumuz İçin Görmedi
Bu Arada Daha Önce de Evimizde Kayserispor'a Karşı 2-1'lik Sonuçla Yenilmiştik
Bu Sezon Bizi Evde Yenen Takımlar Nedense Sarı Kırmızılar Olması İşin Enterasan Yanı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu Arada G.Antep'in Kazanmasıyla Aramızda 3 Puan Fark Kaldı Düşündürücü Son 3 Haftada Şampiyonluk ve Avrupa Mücadelesi Kızışıyor
Anlatimin cok guzel kardesim.
Ayrica o attigin gol ofsayt ti![]()
Teşekkür Ederim Kardeşim Keyifli Bir Oyun Paylaşmak İstiyorum Sadece
Yapma Hocam YaNeresi Gol Değil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz Arkadaşlar...
TSL 32.HAFTA
Ankaragücü 0-3 Kırıkkalespor
Küme Düşen Rakibimize Karşı Çok Üstün Bir Oyunla Net Bir Skorla Galip Gelerek 2 Haftalık Mağlubiyet Serimize Son Verdik![]()
Ankaragücü'nün Seneye Tekrar Ligde Olmasını Temenni Ederek Gelecek Sezon Süper Ligde Olmasını İstiyoruz Sonuçta Ankaragücü'nün de Kırıkkalespor'un da İsim Hakkın MKE'ye Ait Bir Nevi Kardeş Kulübümüz
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Last edited by BaGa TaRKaN : 07.Temmuz.2009 at 22:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
..........VE 2010-2011 34.HAFTA MAÇLARI..........
TSL 34.HAFTA
Bursaspor 2-3 Kırıkkalespor
Sezonu Süper Bir Kapanışla Muhteşem Dönüşümüzle KapatıyoruzRakibin Kırmızı Kart Görmesiyle İyice Yüklendiğimiz Maçta Geriden Müthiş Yakalayıp Son 3 Haftada 9 Puanla Muhteşem Kapatıyoruz ve 2010-2011 Bizim İçin Harikulade Geçti ve Tarihte 2.Kez Mücadele Ettiğimiz Ligde İlk Kez Avrupa Arenasına Çıkmaya Hak Kazandık
![]()
Çok Ama Çok Mutluyuz Yapacak İşlerimiz Daha Çok Var Bu Takımda
Son maçlar gerçekten çok iyi olmuş![]()
VE SEZONUN ŞAMPİYONU GERİDEN GELEREK GALATASARAY'I YAKALAYAN FENERBAHÇE OLDU BUNDA TABİKİ EN BÜYÜK PAY ALEX VE YURCHENKO OLDU ÖZELLİKLE YURCHENKO ÇOK AMA ETKİLEDİ ASİSTLERİYLE
EVİMİZDE OYNADIĞIMIZ GENEL DURUM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Arkadaşlar Sezonun Değerlendirmesini Takım ve Oyuncu İstatistiklerini ve Bizi Bu Sezon Başarıya Taşıyan Oyuncularımızın İstatistikleri Yarın Gelecek
Bu Arada Kadroya Bosman Olarak Kattığımız Sürpriz Oyuncularımız Var Ve Bu Sezon Başarıya Taşıyan 2 Önemli Oyuncumuzla da Yollarımızı Ayırmış Bulunmaktayız Sürprizlerimiz Var Yorumlarınızı Esirgemeyin Arkadaşlar
Ayrıca Sezonu Sürpriz Bir Şampiyonlukla Kapattık ve Sürpriz Bir Gol Kralı Çıkarttık Tahmin Edebilecekmisiniz?
Last edited by BaGa TaRKaN : 08.Temmuz.2009 at 00:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi çatlatma bizi.Cafercan yada Bülent Akın diyorum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Oooo kardeşim 2 gün bakmadık sezonu bitirmişinHemde süper yerde
Tebrikler gerçekten ilk sezonda bu kadroyla süper performans. 34 maçta sadece 7 yenilgi çok çok iyi. Son maçlar çok iyi bir kapanış yapmışsın.
Gol kralı Straka herhalde? Gidenlerde Bülent ve Koray'dır diye tahmin ediyorum.
Asıl macera şimdi başlıyor, artık yavaş yavaş önce TSL sonra Avrupa. 2-3 sezon içinde kupa bırakmazsın bu gidişle.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Hayır Hocam Bülent'in Tecrübesi ve Takıma Pozitif Etkisi Oynamasa Bile Seneye Yine Bize Lazım Kendisi Örnek Gencimiz![]()
Evet Dediğin Gibi Abicim Seneye Daha Çok İşimiz Var Bakalım Kadroya Kattığımızı İsimlerden Faydasını Görürsek Yine Seneye Avrupaya Katılabiliriz Bakalım Genç ve Tecrübe Karışımı Bir Takım Oluşturacağız Bu Arada Bütçeninde Açıklanması İle Hedefimizi Çizeceğiz Duruma Göre Bir Yıldız da Takıma Katmayı Düşünüyorum
Bu Arada Tahminler Tutmadı HocamSs'ler Birazdan Geliyor
![]()
Gol kralı Alaattin o zaman.
Süper bir sezon geçirmişsin abi tebrikler![]()
Evet Ssler Şimdi Geliyor Öğlen Ekleyemedim
Bu Arada Tahmin Yine Tutmadı Hocam![]()
SÜRPRİZ ŞAMPİYONLUĞUMUZ GELECEĞİN YILDIZ OYUNCUSUNUN MÜKEMMEL KATKISIYLA 18 YAŞ ALTI TAKIMIMIZDAN GELDİ
GENÇLERİMİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ DARISI ABİLERİNE![]()
Gol Kralımız Mehmet Kınalı
Bu Arada Kalecimiz Jefferson A-Milli Formamızı İlk Defa Beyaz Rusya Karşısında Giydi Kendisine Milli Takımımıza Hoşgeldin DiyoruzBu Arada Milli Takımımıza da İlk Defa Oyuncu Verdik Devam Gelir İnşallah
Bu Arada Kamber Aslan ve Şener Aşkaroğlu İle Kontratları Bittiği İçin Yollarımızı Ayırdık Yerlerine Aldığımız Oyuncular Daha İyi Olduğu Kanaatindeyiz
transferleri bekliyoruz abi![]()
abi koysan artık transferleri.
Daha Önce Anlaştığımız ve Kadromuza Katılan Oyuncular
VARAN 1
Kocaelispor Alt Yapısından Yetişmiş Türkiye Liglerinin İstikrar Abidesi ve Dinamosu Eski Galatarasaray'lı Futbolcu Cihan Haspolatlı Artık Kırıkkalespor Formasını TerletecektirKendisini Bursaspor'dan Bedelsiz Olarak Kattık Kadromuza Başarılı Olacağından Şüphemiz Yoktur
VARAN 2
Ankaraspor'un Genç ve Süper Yetenek Oyuncularından Murat Tosun da Artık Fikret Karabudak Çimlerinde Boy Gösterecek Kendisini Kadromuzda Görmekten Mutluyuz
VARAN 3
Sivasspor'un Önemli Oyuncularından Yetenekli Faruk Bayar'da Kulübümüzle Anlaşmıştır Kendisine Güvenenleri Mahcup Etmeyecektir İnşallah
Bu Arada Kadroya Faydası Olabileceğini Düşündüğümüz Kayseri Erciyes'ten Güney Afrikalı Regeni de Kadrumuza Katmış Bulunmaktayız
Bu Arada Bucaspor'un Genç Oyuncusu Bekir Yılmaz'ı da Asistan'ın Tavsiyesi Üzerine Aldık İyi Bir Yedek Olduğunu Düşünüyormuş
Bütçenin Açıklanmasıyla Bir Kaç İyi Oyuncu Alacağız. Taraftarlarımıza Yıldız Transferi Söz Verdik Dünyaca Ünlü Bir Yıldızı da Kadromuza Katacağız Bizi İzlemeye Devam Edin![]()