Benim için önemli olan İtalya ile birlikte kopmamız gruptan yoksa 3 takım sıkıntıdır her zaman. Eren Güngör'den ümitliyim bir gol krallıgı daha alabilir.
Sagol Tolga.
Jumping 17 , Heading 14 ama her kafa topunu sokuyo yahu
Teşekkürler.
Biraz öyle oldu yorumun için sagol
Bu gidişle geçecek gibi duruyor İtalya maçında yine yazdı golünü
Türkiye 3 - 0 Kuzey İrlanda
İlk yarı maçta nerdeyse pozisyon yoktu İrlanda'nın buraya 0-0'a yatmaya geldigi belliydi ikinci yarı 1-2 taktiksel hamle yaparak oyunun üstünlügünü ele geçirdim ve pozisyonlar bulmaya başladım 58. dakikada gelen gol ile rahatladık ve daha iyi oynamaya başladık rakip yorulunca 2. ve 3. golleride bulup maçı rahat kazandık.
İtalya 4 - 4 Türkiye
Maça çok iyi başladık ve hemen 7. dakikada Semih ile öne geçtik ve o golün rahatlıgıyla güzel oyunumuzu sürdürdük derken bir gol daha geldi ve rahatlayıp rehavete kapıldık 2-1 yaptılar ilk yarı böyle bitti. İkinci yarı kaldıgımız yerden devam ediyorduk oyunumuza çok net pozisyonlar bulduk , hatta bir golümüz ofsayt diye sayılmadı ama maç sonu anladık ki ofsayt degil. Her neyse Nihat'la 3-1'i bulduk. Bundan sonra İtalya takımına sihirli degnek falan dokundu heralde her geldigi pozisyonu gole çevirdi ve birden 3-1'den 4-3 öne geçtiler çok sinirlendim full atak oynamaya başladım ve 90+1'de golcümüz Eren ile 4-4'e getirdik maçı 4 gol atıp yenemedigimemi üzüleyim yoksa 4 gol yiyip yenilmedigimemi anlayamadım
Puan Tablosu :
Önümüzde ki maçta Sırbistan'ı konuk edecegiz mutlaka kazanmamız lazım yoksa Euro 2012 hayal olur bizim için. Bu sabah oynadıgım maçlar bunlardı işte.