10 Milyon Euro'ya Robben mi , imkansız![]()
10 Milyon Euro'ya Robben mi , imkansız![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Robben'e de yıllık 10 milyon verirsen belki ikna olu Türkiye ye gelmeye (:
Ne işi var Türkiye de Robben'in imkansız bi transfer bence
________________LigRadyo´daki transfer programında Fenerbahçe´li program yapımcısı Yetkin Etkin Fenerbahçe yönetimi büyük bir hazırlık içerisinde ancak yönetimin tek hedefi hiç bir ismin yönetim harici kimseler tarafından bilinmemesi dedi.Ve bu geçen yılların aksine inanılmaz gizli bir şekilde yürütülüyor.Benim aldığım haberlere göre bu hafta içi büyük transferler yapılacak dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
fenerbahce yada galatasaray besiktas falan avrupada daha büyük bi ligde olsalar almanya dahil robben gibi oyuncuları getirebiliriz bence ama burası türkiye eurosport vermiyo maclarımızı kimse vermiyo aslında sampiyonlar ligide yok elimizde koz olarak ve bu adam realden ayrılacak en kötü ihtimalle city ayarında takımlara gider
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
"24 saat içinde kaleci bulabiliriz"
Fenerbahçe'de günlerdir süren transfer belirsizliğine Teknik Direktör Daum açıklık getirdi.
Alman hoca bugünkü antrenman sonrası düzenlediği mini basın toplantısında transferde acelerinin olmadığını ve takıma maksimum faydayı sağlayacak isimleri kadrolarına katacaklarını açıkladı.
Kaleci Volkan Demirel'in kendisi için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve takımda kalmasını arzuladığını ifade eden Daum, ancak anlaşma sağlanamaması halinde 24 saat içinde kaleci bulabilecekleri iddiasında bulundu.
Yeni sezon hazırlıklarının beklediğinden de iyi gittiğini belirten Daum, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.
Daum Alex'in hazırlıklara geç gelmesine rağmen iyi durumda olduğunu ifade ederken, bu nedenle Brezilyalı oyuncuyu çift kalede oynattığını açıkladı.
Alex ile ilgili bu açıklamaları yapan Alman hocanın antrenman öncesi tüm oyuncularla tek tek tokalaşırken, Alex'in elini sıkışmaması dikkatlerden kaçmadı.
Çalışma öncesi yardımcı antrenör Roland Koch ise çalışma öncesi Alex'e alkışlı hoşgeldin partisi düzenledi.
Kaynak: LigTv
Ayıp ama, başlık yapılması gereken cümle Volkan benim birinci kalecimdir, sözleşmeyi imzaladığı an kale onundur lafı olmalıdır.
Haberi gören sanki Volkan olsa da olur olmasa da olur, ben yerine adam bulurum gibi olmuş ki Daum'un öyle demek istmedi.
"YÜCE ATATÜRK"
türk medyası işte hedef kargaşa çıkartmak hep.Volkan olmayacaksa serkan kırıntılıyı almalıyız bence
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Serkan Fenerbahçe'de oynayacak kapasitede bi futbolcu değil.. Özellikle de ayağı çok kötü..
Volkan giderse kaleye yabancı geçer ve bi yabancı hakkını kalede kullanmak çok saçma olur
Yerli yok kalede Volkan'ın yerini doldurabilecek kapasitede
Volkan'la bi an önce anlaşılsa da rahatlasak..
Hala daha anlaşılamaması can sıkmıyor değil
İngiliz ekibi Manchester City, İspanyol golcü Daniel Guiza için Fenerbahçe'nin kapısını büyük bir teklifle çalacak.
Katalan ekibi Barcelona'nın golcüsü Samuel Eto'o ile anlaşamayan İngiliz ekibi rotasını Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Guiza'ya çevirdi. Eto'o'nun İngiliz ekibinden haftalık 230 bin Euro ve imzalama bedeli olarak 14,5 milyon Euro istemesi yüzünden transferden vazgeçen City, Fenerbahçe'de umduğunu bulamayan İspanyol golcü için temaslara başladı.
The People'da yer alan habere göre Manchester City'nin Fenerbahçe'ye 14 milyon Euro'luk teklifle geleceği iddia edildi. Ek olarak Zenit ve Atletico Madrid'in de bu süreci takip ettiği söylenmekte.
İşte people.co.uk'da yer alan haber:
İnternetspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güizayı çabuk satalım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Haber'in başlıgı Eto'o olmazsa Hughes Güiza'ya dönebilir. Vazgeçtigi falan yok Eto'o'dan yani şu an için boşuna heveslenmeyin (:
Fenebahçe'de yabancı kaleci istemiyorum. V.Babacan bir kaç maç üst üste oynadğı zaman mükemmel bir oyuncu olacak. Yeni bi kaleciye ihtiyacımız yok. Volkan Demirel'de Fenerbahçe'de ilk oynadığı zaman V.Babacan'dan farkı yoktu.
Güiza'yı yönetim satmaz. Çünkü; bu yıl eğer ligde 20 golü geçer Avrupa Kupalarında da yeteli sayıda gol atarsa 20 milyon €'ya satabiliriz. Ölüsün 14 milyon € teklif ettiklerine göre...
Kaynak: goal.comDrenthe'den vazgeçtiler
Fioretina’nın Marchionni transferinden sonra Real Madrid’den Royston Drenthe’yi kadrosuna katmaktan vazgeçtiği ifade edildi. Franco Semioli ya da Mario Santana’nın Fiorentina’dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Fenerbahçe Volkan'la yeniledi
Fenerbahçe, kalecisi Volkan Demirel'le uzun süren görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardı. Milli file bekçisi, kendisini 4 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Fenerbahçe'de bir süredir gündemi meşgul eden Volkan Demirel sorunu çözüldü.
Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi biten milli kaleciyle, yaklaşık 1 aydır süren görüşmeler sonuç verdi. Akşam saatlerinde menajeri Erdinç Şehit'le birlikte kulübe gelen Demirel, yöneticilerle anlaşma sağladı.
Kendisini 4 yıl daha Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmenin altına imza atan Volkan için, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de teklifler vardı.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayırlı olsun iyi bir gelişme oldu bu..
Sonunda 4 yıllık güzel bir sözleşme... Uyanık çıktı, fazladan 1 hafta tatil yaptı.
Hele şükür
Sonunda imzaladı...
Volkan zaten sözleşmeyi imzalayacaktı, para sorunu olduğunu da sanmıyorum, son attığı imzada boş sözleşmeyi imzalayıp, ücreti siz belirleyin diyen bir oyuncu şimdi de parayı sorun yapmazdı.
Daum, istemediği yönde çıkan haberleri yalanladı, Aziz Yıldırım da hakettiği parayı vermiştir.
Şimdi sadece 2 transfer bekliyoruz. Orta sahaya ve defansa 2 yabancı. Belki defans yerine sol kanada da biri olabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Hatırlarsanız ligin son haftasında Güiza'nın attığı golle 4.olmustuk sahanın sonuna kadar kosmustu aslında kalacağını anlamıstım![]()
Hayırlı olsun Fener camiasına![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
josico ile maldonado gitti 2 yabancı hakkımız var eduda giderse 3 olur bu yani bi stoper bi orta saha bide kanat alınabilir.tabi bilinmiyo belki mehmet yada özeri solda oynatacak hazırlık maclarıyla belli olur ancak neler düşündügü
Volkan 7 yıl önce gelmişti,bundan sonra sözleşmesi bittiğinde Fenerbahçe'de 11 yılı doldurmuş olacak ve belki de Engin,Rüştü gibi kalecilerin yanında Fenerbahçe'nin tarihine geçecek.En doğru olanı yaptı.Biz onun Fenerbahçeliliğini çok seviyoruz.İyi kaldı,iyi ki 4 yıl daha Fenerbahçe'de.
Edu'nun çok önemli bir sakatlığı yoksa çabuk toparlanacağını düşünüyorum,fakat bu sezon ne kadar faydalı olur tartışılr yönetim ve teknik heyetin bu konudaki kararı nedir merak ediyorum.
Poulsen ve Emana isimleri geçiyor.Emana'yı almamız daha uygun olabilir.. Bir de yabancı sol kanat aldık mı tamamdır transfer![]()
Lugano defteri kapandı, Aziz Yıldırım onunla bir bağımız kalmadı açıklamasını yapmıştı çok önceden. Daum'un Önder'i de tuttuğunu düşünürsek, Edu kalırsa defansa takviye olmaz doğru. Bekir de oynadığında sırıtmayacak bir oyuncu.
2 transfer daha bekliyoruz sadece. Sercan'ı da alabilseydik gelecek 2 yabancı ile birlikte bol alternatifli, güçlü bir kadromuz olacaktı. Yerli forvet transferi de yapılabilir 1 tane diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"