1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Karşıyaka Geliyor (All Star Database)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

FTK dan averajla cikmak nasil bir duygu. Ben simdiye kadar hic averajlar bir ust tura yada ligde bir ust sirayi elde edememistim

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Nilmar beklendigi gibi sürekli gol atıyor sende fena gitmiyorsun açıkcası Türkiye Kupasında falan gruptan çıkmışsın.
    Nilmar her maçta gol atıyor ama kalecimiz çok kötü her gelen topu içeri alıyor.
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    hocam Ligde iyi gidiyor ama daha iyi olabilir FTK ya bakarsak o çok iyi onda yaptıklarını lige yansıtırsan senden başka rakip göremiyorum
    FTK'da ilk iki maçı yenildim onlarda turkcell süper lig takımı olması beniz zorladı ama bursa ile rizeyi yenince averajla çıktık.
    Quote Originally Posted by omersal View Post
    Bence çok iyi gidiyorsun.Karşıyakanın kadrosu aham şaham bir kadro değil .2. lik çok güzel olur ama ilk sene play-off oynarsan da başarılı olmuşsundur bence. Başarılar diliyorum umarım Altayı geçersin.FTKda da mükemmelsin ama çeyrek finalde zor rakip gelecektir.Yolun açık olsun...
    Kadrom berbat zaten hayatımda böyle bir takım görmedim.
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    FTK dan averajla cikmak nasil bir duygu. Ben simdiye kadar hic averajlar bir ust tura yada ligde bir ust sirayi elde edememistim
    Bende hala inanamıyorum.

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rakibi:Fenerbahçe
    Last edited by hakan3392gs : 07.Temmuz.2009 at 17:56

Mesaj Yetkileri