Kayseri Maçında Koray ve Aydın Süper OynamışlarHocam Genelde Bende de Böyle Durum Oluyor Maçı Genelde 2 Farklı Önde Bitirdiğimde Takımlar Ne Hikmetse Bastırıyorda Bastırıyor Taktik Maktik İşlemiyor
Savunmada Munakata ve Hücumda Syyla Giderse Yerini Kesinlikle Daha İyileriyle Doldurman Lazım Yoksa Kötü Olur. Genelde Ara Transferde Oyunda Çok Fazla Büyük Transferler Görmedim Çok da Büyük Para Vermiyolar Bence Kesinlikle Satmamalısın Çünkü Çok Ucuza Gitme Olasılığı Muhtemelen...
Gençler Süper Transfer Yapmış Yahu Vay AnasınıBir Dönem Chelsea de Oynayan Ben Haim Çok İyi Bek ve Sol Açık Oynayabiliyor
Forvettteki Oyuncusunu Gogayı Yeni Duydum Nasıl Olduğunu Bilmiyorum. Guerro İyi Oyuncu Zaten İstatistiklerinede Yansıtmış.
Sana Önerim Canım Kardeşim Emre Balak'ı ve Ergün Teber'i Ne Yap Ne Et Kadroya Katmaya Çalış Bende Bu İkisini Çok Ama Çok Yakından Takip Ediyorum En Çok Sevdiğim ve Özellikleri ve Oyunları Gerçektede Çok Süper Oyuncular. Kontratını Falan Sürekli Takip Et Hocam Bu Oyuncular Sürekli Senin Göz Hapsinde Olsunlar Ne Yap Ne Et İlerde de Olsa Mutlaka Kat Hocam
Fener'in TD'ü Shaaf'mı Vay Be
Fener'e Karşı En Büyük Hatan Hocam Ortasahayı Çok Ama Çok Bomboş BırakmışsınSadece Kanatlar Çok Etkisiz Kalır Bu Takımlara Karşı ve de Fener Gibi Bir Takıma Karşı Bu Ortasaha İle Yine İyi Dayanmışsın
Direk Defansla Karşılaşrlar Böyle Ataklarda ve Bu Pasları Kalabalık Ortasaha İle Çok Ama Çok Rahat Delerler Amc Bölgesindeki Adamı Göbeğe Çekmen Bayağı Faydasını Görürdü
Evet Hocam Ara Dönemdeki Transferleri Merakla Bekliyorum![]()

Hocam Genelde Bende de Böyle Durum Oluyor Maçı Genelde 2 Farklı Önde Bitirdiğimde Takımlar Ne Hikmetse Bastırıyorda Bastırıyor Taktik Maktik İşlemiyor