Takımı buralara kadar getirmişim, bir önceki sezondan daha başarısız bitiremezdim herhalde. Şimdi hedef daha büyük. Sezonu ilk 3 arasında tamamlamak ve UEFA'yı 2. defa kazanmak.![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Takımı buralara kadar getirmişim, bir önceki sezondan daha başarısız bitiremezdim herhalde. Şimdi hedef daha büyük. Sezonu ilk 3 arasında tamamlamak ve UEFA'yı 2. defa kazanmak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu da arkadaşların isteği üzerine, emekliye henüz ayrılmamış olan yıldızlar;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk 3 olmasında ilk 4 olsun Şampiyonlar Ligine katıl yeter
Vaybe bazı futbocular hiç takım değiştirmedi herhalde
Keirrison 38 maçta 25 gol atmış süper bir form.Bu arada Diego Maradona nerden çıktı (:
2008 yılında Botafogo'da oynuyormuş, dikkatimi çekti, ekleyeyim dedim.
"YÜCE ATATÜRK"
Ligi Gerçekten Büyük Hayal Kırıklığıyla Bitirimişsin Kardeşim
Ama Uefayı Barcelona Gibi Bir Takımı Yenerek Alman Çok Süper Olmuş Kardeşim2 Senede 2 Kupa Yine Boş Geçmemişsim
Bu Arada Şu Maradona Nasıl Bir Oyuncuymuş Hemen Bende Oyunda Takip Ediyim İyi Gelişmiş Be Hocam Maradonanın Gerçek Varisi Galiba BuMessi Falan Hikaye
Yada Reenkarnasyon'dur Belki 2001 seisinde de Çok Çıkardı Bu Tip Vakalar
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Regen mi bilmiyorum ama ülkesi Brezilya olarak gözüküyor.Hiç bir masaftan kaşınmayarak takımımıza bu sene yıldız transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Zaten gençlerimiz çok iyi, Messi için Barcelona ile görüşmelerimiz sürüyor, en son 44 milyon € teklif etmiştik. Bu sezon hedefimiz 2-3 kaliteli oyuncu almak sadece. Takımın dengesini bozmaya gerek yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu Yaşta 44M mi YuhFazla Hocam O Parayı Gençlere Ver Bari İyi Yıldız Adaylarına
![]()
Zaten onu da kabul etmediler.Genç takımda çok, bir yıldız şart bu takıma ama gelmiyorlar.
Genç de olsa yıldız olacak, parayı bu şekilde kullanmayı düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Nasıl Gelmiyolar Yahu Premierdesin Bu 1 Herkes Bu Ligde Küme Düşen Takım Bile Olsa Oynamak İster
Uefayı Almışsın Üstüne Üstlük Bu da 2Ama Bazı Oyuncular Kulüp İçin Özdeşleşmişlerdir Ne Kadar Para Versen Getiremezsin
Bu Arada Hocam Totti Yaşıyormu Oyunda Merak Ettim![]()
Bende Hep Emekli Olduktan Sonra Antrenör Olarak Devam Ederdi
Dos Santos Belki Gelir Hocam Sen Ona Bir Teklif Yap Soruştur Moruştur Bence Onu Alabilirsin O Kadar Bağlı Değil Sanırım Kulübe![]()
Barcelona'da, Juventus'da, Inter'de oynayınca oyuncular, bırakıp gelmeleri zor oluyor tabi.
Araştırmalrım sürüyor bakalım...
"YÜCE ATATÜRK"
Abo Ronaldo Ronaldinho Totti C.Ronaldo falan antrenor oldu heralde profillerini koymadinina gore:P
abi kadrodaki uyumu çıkarmak için ne yapmak lazım aynı sorun bendede var sen çözdüysen bana nasıl çözdüğünü sölermisin ayrıca senden süper isimler istiyoruz isim diyorum çünkü o yılı bilmiyorumali yi getirebilirsin abi takıma
![]()
süpersin ardanın profilini koyabilirmisin rica etsem
C.Ronaldo duruyor ama fiyatı o kadar düşmüş ki, benim baktıklarımda çıkmamış. Oyuna girince atarım.
UEFA'yı kazandıktan sonra baktım 0'dan 3'e çıkmıştı.Önce kulüpte mutsuz olan oyuncuları sattım, bir de biribirlerini sevmeyenleri de tabi. Sonra takımdaki uyum eskikliği nedeniyle mutsuz olanlarla ve takımda kalmak isteyenlerle uzun süreli sözleşme imzaladım. Kadroda aynı mevkide yığılma olmaması için kiraya gönderdiklerim oldu. Kolay takımlarla hazırlık maçları da ayarladım, şu anda %50'yi geçmiş durumda.
Gençleri almaya devam ediyorum, yıldızlar için de bastırıyoruz bakalım.
Oyuna girdiğimde koyayım, Tottenham'da oynuyordu galiba Nuri ile birlikte.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi dikkatini çekerim "oyunun bozulur alamazsın" diyenlerin sayısı çok..Daha bi dikkatle takip edeceğim bundan sonra.
Ulen sende varmışsın bozulur diyen, şunu gündüz söyleseydin de ben cezanı bir kesseydim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende varım bende![]()
Ben tam 15 dedim (:
Geçen sezon yaşadıklarımdan ders çıkarıp bu sezon aynı hataları tekrarlamamayı düşünüyorum. UEFA Kupası’nı kazanmıştık ama takım olarak çok kötüydük. Sezon sona erdiğinde ilk iş olarak huzuru bozan oyuncularla yollarımızı ayırdık. Defans oyuncumuz Bressan’ı Chelsea’ye, sol kanat oyuncumuz Brand’ı da Milan’a sattım. Takımda sevilmeyen oyunculardan kurtulmuş olduk. Kadromuza gençleri katmaya devam ederken, söz verdiğimiz gibi yıldız transferini de gerçekleştirdik. Ekonomik sıkıntıya düşmemek için de geçtiğimiz sezon taraftar tarafından yılın oyuncusu seçilen Henrique’yi satmak zorunda kaldık. Matias Fernandez ise yaşı ilerlemiş olmasına rağmen, bize faydalı olacağını düşündüğüm bir isim ve geçmiş yıldızlardan.
Pilot takımlarımıza da gençleri kiralık yolluyorum, deneyim kazanmaları için. Yeniden Süper Lig’e çıkan Karşıyaka’ya 10 oyuncu gönderdim, 9 tanesi yabancı. Ellerinde hiç yabancı yoktu, listeye almadığı oyuncuları geri çağıracağım. Bu gençlerle süper ligde iyi derece alacaklardır.
Aldığımız oyunculara gelirsek, 20 yaş altı dünya şampiyonası vardı, orada göze batan oyuncuların transferlerini gerçekleştirdik;
Brescia takımından Camelo, bu sezonu Championship’te geçirecek;
İspanyol Jesus Carpio. İyi bir fiyata aldık, kiralık göndermeyi de düşündüm ama bu durumuyla bile kadroda yer alabilir, bu nedenle bu sezon bizimle olacak;
Genç kanat oyuncusu da milli takımda dikkatleri üzerine çekti, bakalım Karşıyaka’da gelişme kaydedecek mi?
Inter’in genç kanat oyuncusu, Brand’ı sattığım için Halen’in yedeği olacak bu sene.
Fernandez, yaşı ilerlemiş olsa da tecrübelerinden faydalanacağız;
Genç yaşta takibe aldığım bir oyuncuydu, çalışma izni çıkmadığı için, çalışma izni alabilecek pilot takımıza gönderdim.
Ve kulüp transfer rekorunu kıran Diallo. Dünyanın en iyi defansını getirdiğime eminim. Taraftar bu transferi çılgınca kutladı ve forma satışlarında patlama oldu.
Takımdaki uyumu yeniden sağlamak adına güçsüz rakiplerle oynadık ve bol gollü bir hazırlık dönemi oldu. Bu sezon 4-3-1-2 ile oynayacağız. 3 MC ve 1 AMC. Fantezi aramaya gerek yok, bildiğin yoldan şaşmayacaksın.
"YÜCE ATATÜRK"
Transferler güzel olmuş Diallo harika bir defans
Lig çok zorlu 3 maçla başlıyor 3 maçtan 0 çekeceksin gibime geliyor![]()
Diallo Güzel Transfer Türkiye Turu Güzel GeçmişMemleket Hasretini Dindirmişsindir Hocam Ne Güzel
![]()
![]()
Geçen sezon sattığım Keita da şu anda kadroda olsa, mükemmel bir savunmamız olacaktı aslında. Yine de takım şu anda iyi.
Aslında 4 büyüklerle maç yapacaktım ama ayarlamakta geç kalınca, amatör takımlara yöneldim, en azından far atarız da moral buluruz diye, iyi oldu bu tur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Dialo gerçekden güzel transfer
abi bir sorum var oyunu açarken hangi ligleri seçtin ve data yı ne kurdun? Bende kendi çapımda böyle bi kariyere başlayacam ama belli süre sonra Fm Genie Scout çalışmaz diye korkuyorum.
İngiltere, İtalya, İspanya ve Türkiye. İngiltere'de 6 lig açık, İtalya'da 1, diğerlerinde de 2 lig açık. 2021'de save dosyası 175 mb'a ulaştı.
"YÜCE ATATÜRK"
Premier lig 1.Hafta
Sezonun ilk maçı golsüz sona erdi. Rakip iyi oynasa da savunmamız iyiydi ve gol yemeden maçı tamamladık.
Premier Lig 2.Hafta
Yeni transferlerimizle sahamızda oynadığımız ilk maçımızda Chelsea’ye sahayı dar ettik. Fernandez maça damgasını vuran isim oldu. 2 gol atıp diğer golün de asistini yaptı. Kısacası maçın adamı oldu. 53. Dakikada 10 kişi kaldıktan sonra defansa çekildik ve maç 3-1 sona erdi.
UEFA Süper Kupası
Müzemize 1 kupa daha getirdik. 19 yıllık kulüp tarihinde yavaş yavaş en iyi olmaya doğru ilerliyoruz. Diallo’nun ilk golünü attığı maçta ilk devreyi 2-0 önde kapattık. 55. Dakikada rakip 10 kişi kalınca oyunu fazla riske etmeden, kupayı kaldırmak için rölantide geçirdik ve 90 dakikanın sonunda kaptanımızın Houghton’un ellerinde Süper Kupa’yı kaldırdık.
Premier Lig 3.Hafta
Deplasmanda 1 puan yine iyi. Biraz şansımız olsa 3 puana ulaşmak hiç de sorun olmayacaktı.
UEFA’da kolay gruba düştüğümüzü düşünüyorum, hedefim 18 puanla çıkmak gruptan.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi artık CL+EPL kaldı almadığın galiba.Dialloda ne adam yahu
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Seneye kulübün 20. yılı. 20. yılında onları da alırız inşallah.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
20 yıl mı.Oha diyorum abi artık
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Altay UEFA'da.. Abi cezamı kes diye bekliyorum..