Yok abi bi şey olmadı Arif abi sağolsun demi. Bide şu nes kahve yide koysana cekmiştik demi onu koysana abi herkez görsün
![]()
Yok abi bi şey olmadı Arif abi sağolsun demi. Bide şu nes kahve yide koysana cekmiştik demi onu koysana abi herkez görsün
![]()
Ya şu son foto çok berbat.durun bende koyuyorum şimdi fotoları.
Allam tiplere bak![]()
Gönül isterdi ki çilingir sofrası kurulım.
Baran'ın kafayı düz yakalamaya çalışırken iyice yan olmuş.
Yanlış oturduğumuz kafenin çok doğru fiyat listesi, hayran kaldık listeyi oluşturanlara.
Biz piştiye oturunca arkadaşlar da tavla oynuyordu.
Pişti ile ilgili videolarımız elimde olmakla birlikte yayınlayıp yayınlamama konusunda tereddütler yaşamaktayım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Fotolarda Gafil avlandımŞapkayla geldiğim için saç baş bini bin para tabi.Fotoğraf çekerken öyle bi yüklendilerki çıkart şu şapkayı diye
korkudan nasıl çıkarttığımı bilmiyorum
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Kızla mı buluşuyoruz, 6 tane sap ile buluşacağım, tipimi hiç düzeltemem.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu grubumuzun arkadan çekilen bir fotosu..
Bu hek saygı değer İsmail Abimiz.. XXL üyemiz..
Bu fotoya dikkat Kpicino, Nes Kahve, Expireso yeni içecek türleri olsa gerek..
Burda da Baran abi balon vurmaya çalışııyor.Bu arada Serkan abi: Baran abinin yolunda ilerlediğim için çok mutluyum.
Yaşı küçük kardeşlerimiz var orada çilingir sofrası diyor yahu... Töbe töbe.
Fiyatlar süpermiş çekinmeyip söyleseydiniz herşeyden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baran vurdu mu bari ?
Last edited by MeMo : 08.Temmuz.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Serkan abi bilir benim içki içmeyi sevdiğimi.
Yakışıklı, acaba elinde ne saklıyordu???
Midye yenir mi hiç diyenlere bu fotolarla cevabımızı veriyoruz. İşte böyle yenir, çok da güzel olur.Yalnız midyeci dayıya o kadar laf ettik, adam hiç cevap vermedi ya, ortama uymadı.
Fotoğraflarda genç olmayan mideyeci dayı.
Vay be, komando mübarek. Ucu yamuk olmasa kesin vururdun.
Bu da tutmayı bile bilmiyor, nasıl vurdu hala hayretler içerisindeyim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Baran eğilipte atış yaptığı fotoda aslında pusuya yatıyor arkadaşlarÖyle bir attıki simitçiyi vurdu nerdeyse
![]()
Last edited by Homer J.S : 08.Temmuz.2009 at 02:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Taksici![]()
Söyledik söyledik 34 TL hesap ödedik![]()
Bende az önce geldim Aydın'a. Acayip yorulmuşum ama değdi doğrusu çok eğlendik. PS eğlencesi olacaktı ama bir türlü beğenmedik salonlarıSonra dolaşa dolaşa Serkan'ın mekanına gittik
O kadar oturduk eğlendik Pişti oynadık orasının Serkan'ın gittiği yer olmadığını ancak çıktıktan sonra anladık
Pişti oynamayı söylemiyorum bileBen kağıt falan çalmadım hem son eldi ordan bişey olmazdı
Sonuçta 2-2 berabere giderken son elin son kağıdında Serkan pişti verdi ve biz Kazandık
Onun videosuda var ama utançlarından koymamışlar
![]()
Ordan çıktıktan sonra Midye yedik Baranla yemeyen kardeşlerimiz varmış biz onlara inat yedik hatta midye satan adamla bile fotoğraf çekildikBaran'la atış yaptık ama hep karavana
Sonuç olarak çok güzel buluşma oldu. Biraz çekiştirdik üyeleriBiraz futbol biraz siyaset biraz İzmir derken uzadı gitti konular. Baktıkki akşam olmuş ayrıldık hepimizde. Tekrardan olursa tekrardan giderim hiç kurtuluş yok
![]()
Valla çok iyiydi. Bu arada taksici muhabbeti süperdi.![]()
Tekrardan olacak, tekrardan geleceksin tabi, kurtuluşun yok.
Bir kere ben siz sevinin diye son el verdim size piştiyi, kimseden utandığımız yok, koyacağım videoları.![]()
Çekiştirme olmadı yahu, sadece azcık şeyettik.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu sefer ilk tanışmaydı, bir daha ki sefere çekiştirmediğimiz adam kalmayacak merak etmeyin.![]()
Arkadaşlara kısa bir tur attırdım, PS oynamadık, beğenmediklerinden hiçbir kafeyi.Ayrıca daha da PS oynamaya niyetlenmem, onu da diyeyim.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tavlayı kim kazandı o ilgilendirir beni.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İsmail Canada'da buluşma düzenliyoruz gelirmisin?![]()
Ps oynasaydık kötü planları vardı Baran'ın.Önce birbirlerini yeniceklerdi sonra da hepsi beni![]()
Bu arada üzülerek söylüyorum ki İsmini vermiyceğim bir şahışı taksici, önce amcanım diyerek kandırıldı sonra makas aldı![]()
Biz olmasak bilmiyorum işin sonu nereye giderdi
![]()
![]()
İsmail abi'ye cafede tuzak kurulmuştu.Kendisi bu tuzaktan habersiz tost'unu yerken suratına yapışan ketçap ve mayonezlerin içinde kaldı![]()
Gerçekten baya eğlendik.Bir daha olursa hiç çekinmeden giderim.
Yakınlık derecesi nedir İso..
En kısa olan ilk videodan başlayalım;
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=OzS5_Lh6bL8[/YOUTUBE]
"YÜCE ATATÜRK"
Elini yalaman lazımdı diyen kim?![]()
Ayda yılda bir buluşuyosunuz onuda kahvede geçirmişiniz
Gezip tozsaydınız genç adamsınız![]()