Taksici![]()
Söyledik söyledik 34 TL hesap ödedik![]()
Bende az önce geldim Aydın'a. Acayip yorulmuşum ama değdi doğrusu çok eğlendik. PS eğlencesi olacaktı ama bir türlü beğenmedik salonlarıSonra dolaşa dolaşa Serkan'ın mekanına gittik
O kadar oturduk eğlendik Pişti oynadık orasının Serkan'ın gittiği yer olmadığını ancak çıktıktan sonra anladık
Pişti oynamayı söylemiyorum bileBen kağıt falan çalmadım hem son eldi ordan bişey olmazdı
Sonuçta 2-2 berabere giderken son elin son kağıdında Serkan pişti verdi ve biz Kazandık
Onun videosuda var ama utançlarından koymamışlar
![]()
Ordan çıktıktan sonra Midye yedik Baranla yemeyen kardeşlerimiz varmış biz onlara inat yedik hatta midye satan adamla bile fotoğraf çekildikBaran'la atış yaptık ama hep karavana
Sonuç olarak çok güzel buluşma oldu. Biraz çekiştirdik üyeleriBiraz futbol biraz siyaset biraz İzmir derken uzadı gitti konular. Baktıkki akşam olmuş ayrıldık hepimizde. Tekrardan olursa tekrardan giderim hiç kurtuluş yok
![]()

Biraz futbol biraz siyaset biraz İzmir derken uzadı gitti konular. Baktıkki akşam olmuş ayrıldık hepimizde. Tekrardan olursa tekrardan giderim hiç kurtuluş yok