1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Ferrari'yi tanıyan herkes müthiş şeyler söylüyor hakkında.Özellikle videosundan çok etkilendim.Defans işi tamamdır.Şu Quaresma'nın gelmesi gerçekten müthiş birşey olur.Diğer transfere milyonlar harcayan yönetim bunda artık gerekli bir parayı gözden çıkarmak zorunda.

Ferrari çok sağlam oyuncu Deniz. 03-04'ten beri sürekli takip ettiğim oyuncu. 1 sezon sanırım sakatlıktan çok çekmişti ama Genoa'da tekrar kendini buldu.

Mustafa Denizli çok iyi iş yaptırıyo yönetime. Yoksa Yıldırım Demirören böyle adamları bulamaz.

Del Piero_10 Misafir

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligine direk katılmasının Quaresma için tercih sebebi olacağını zannetmiyorum. Oyuncular Şampiyonlar Liginde kendini gösterip vitrine çıkarak büyük liglere zıplamaya bakar. Quaresma zaten 3 büyük ligde de oynamış ve hepsinde başarısız olmuş bir futbolcu.

Mesaj Yetkileri