Sayfa 81 / 1204 İlkİlk ... 31717980818283911311815811081 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GS Nondadan kurlursa iyi bir transfer yapmış gibi olur kanımca

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İki takviye istedi

08 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:27

Rijkaard'ın, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacakları Tobol maçı öncesi mevcut kadronun yeterli olacağını söylediği, ancak 30 Ağustos’a kadar en az iki futbolcuyu istediği öğrenildi.

Transferin hızlı takımı Galatasaray gözünü yeni yıldızlara çevirdi. Kamp çalışmalarını Bochum'da sürdüren sarı kırmızılılar yoğun bir tempo içinde yeni sezona bilenirken, teknik direktör Frank Rijkaard ve yöneticiler de bundan sonra transferde belirleyecekleri stratejiyi masaya yatırdılar. Temaslarda bulunduğu İsviçre'den önceki gün dönen futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ile Teknik Direktör Frank Rijkaard transfer zirvesi yaptı.

Bazı isimler var

Üstünel, “Hocamız takıma kısa sürede alıştı. Eksik yerleri belirledi ve onun isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım hakkındaki fikirlerini aldım. Ona bazı gelişmelerle ilgili bilgiler verdim. En son Keita'yı renklerimize bağladık. Ancak, transfer defterini henüz kapatmadık. Hocamız, iki oyuncu daha istiyor. Birini büyük ihtimalle savunmaya, diğerini de orta sahaya yapacağız. Kafamızda bazı isimler var. Şartları değerlendirip kısa sürede bu işleri bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Hollandalı teknik adamın, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacakları Tobol maçı öncesi mevcut kadronun yeterli olacağını söylediği, ancak 30 Ağustos'a kadar en az iki futbolcuyu istediği öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bu demek oluyor ki daha transfer yapacağız..

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Bu demek oluyor ki daha transfer yapacağız..
    Kaynak: Hürriyet

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aman diyim sağ beke yabancı almasınlar.. Uğur'a yazık olur..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Orta sahaya transfer istemiş ama ortasaha da genç yaşlı birçok oyuncu var yazık olacak onlara mustafa sarp , mehmet topal , eğer dönerse linderoth , barış özbek , ayhan , mehmet güven bunlar sadece göbek ortasahalarımız kanatları saymadım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mehmet Güven'i sayma bence.. Ayhan,Mustafa Sarp iyi birer yedek olurlar. Linderoth konusunda kesin bi şey yok zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

mehmet güven i satsınlar en azından hem para gelir hem genç bir oyuncunun önü kapanmamış olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mehmet Güven ve Mustafa Sarp Galatasaray seviyesinde olan oyuncular değil, Linderoth sürekli sakat, 3 tane sağlam oyuncumuz var, ki orta sahanın göbeğinde oynatacağımız adam sayısı da 3. Transfer şart...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Keita 9 numaramı giyecek yoksa 11m gsnini resmi sitede 9 yazıyo yine

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Mehmet Güven ve Mustafa Sarp Galatasaray seviyesinde olan oyuncular değil, Linderoth sürekli sakat, 3 tane sağlam oyuncumuz var, ki orta sahanın göbeğinde oynatacağımız adam sayısı da 3. Transfer şart...
    işte benim anlamadığımda bu madem bunlar takımımızın standartında oyuncu değil neden transfer edildi ?

Bir stoper ve bir orta saha alacağı dedi Haldun Üstünel.

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    9 numarayı giyecek, son karar.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    9

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Coloccini haberleri çoğu yabancı forumlarında konuşulmaya başlanmış bazıları kesin bile diyorlar..

Aurielio 1,5 Milyon Euro'ya satılık listesine konulmuş.. Alacağımız orta saha oyuncusu olabilir mi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Aurielio 1,5 Milyon Euro'ya satılık listesine konulmuş.. Alacağımız orta saha oyuncusu olabilir mi acaba?
    1,5 Betis, 5,5 milyon dolar da Fenerbahçe verilirse olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rijkard +24 oyuncu istemiyo diye biliyorum zaten yönetim de bu saatten sonra +24 oyuncu transferi yapmaz diye düşünüyorum hele orta sahaya hiç yapmaz stoperlerin ömrü biraz daha uzun oluyo onda 26-27 yaşnda olabilir belki...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    1,5 Betis, 5,5 milyon dolar da Fenerbahçe verilirse olabilir.
    Aurelio'nun cezası vardı değil mi? Onunla ilgili de haberler vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Olabilir. Daha önce de teklif yapmıştık Ona. Sakatlığı da düzeliyorsa bu transfer neden olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    işte benim anlamadığımda bu madem bunlar takımımızın standartında oyuncu değil neden transfer edildi ?
    İyi bir noktaya değindin. Ama şöyle düşünmüş olabilirler, bedava oyuncu, aslında belki de oynatılması düşünülen bir adamdır, onu bilemeyiz tabii. Ama bana göre Mustafa Sarp hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadı, olamaz da...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray zaten geçen sene kurduğu kadrosuyla ligin ve uefa nın en iddalı takımlarından biriydi tek eksiği teknik ekipti ve buraya da dünyaca tanınan world class ayarında bir ekip getirerek bu boşluğu doldurdu üstüne de nokta transferler yaptı..ben şu dakikadan sonra potansiyel genç bir yetenek olmaması halinde transfere para vermemize gerek olduğunu düşünmüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    İyi bir noktaya değindin. Ama şöyle düşünmüş olabilirler, bedava oyuncu, aslında belki de oynatılması düşünülen bir adamdır, onu bilemeyiz tabii. Ama bana göre Mustafa Sarp hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadı, olamaz da...
    bedava oyuncu ama haftalık maaşları var Az da olsa zarardır kulübe . emre çolak gibi gençlerde yetişiyorken gereksiz bence böyle oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    bedava oyuncu ama haftalık maaşları var Az da olsa zarardır kulübe . emre çolak gibi gençlerde yetişiyorken gereksiz bence böyle oyuncular
    Bu oyuncular takımda rotasyonu sağlar arkadaşlar Mustafa sarp tabiki çok kaliteli bir oyuncu değil; ama takımı canlandırır, yorucu bir maçtan sonra takımı ayakta tutar vesaire. Emre çolak ve dierleri mental ve fiziksel olarak o seviyede değiller

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sarp olabilir ama Mehmet Güven olmaz olamaz yani

Ben Emre Colak'tan cok ümitliyim ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

ABDUL KADER KEİTA KAÇ YAŞINDA TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
    Galatasaray'ın Olimpic Lyon'dan transfer ettiği sağ kanadın Kara Belası , Fildişi sahillerinden Abdul Kader Keita'nın 27 yaşında olduğu biliniyor.. ANCAK GERÇEK ÖYLE DEĞİL.. TURKSPOR.NET İSTİHBARAT KAYNAKLARI özel bir sohbet sırasında ilginç bir gerçeği öğrendi. TURKSPOR.NET ABDUL KADER KEİTA'NIN GERÇEK YAŞINI AÇIKLIYOR..

Turkspor.net istihbarat kaynakları, bu transferi gerçekleştiren isimlerle yaptığı sohbette ilginç bir gerçeği öğrendi..
    Kayıtlarda yaşı 27 olarak görünen Keita'nın ANNE YAŞININ 25 olduğu, yaşının iki yaş büyük yazdırıldığı ortaya çıktı..

turkspor.net özel haber
    kaynak gösterilmeden kullanılamaz,

Keita'dan sonra Trezeguet
    Juventus´un yeni sezonda kadroda düşünmediği ve resmen satış listesine koyduğu Trezeguet, Cim Bom´a önerildi.

Galatasaray’ın Lyon tarihinin en pahalı transferi Keita için 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi birçok menacerin iştahını kabarttı. Juventus’un yeni sezonda kadroda düşünmediği ve resmen satış listesine koyduğu Trezeguet, Cim Bom’a önerildi. Juve, Fransız golcü için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi ama pazarlıkların başlaması halinde rakamın çok daha makul seviyeye gelebileceği bildirildi. Özellikle Başkan Adnan Polat’ın bu futbolcuyu çok istediği ifade edildi.

fanatik

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trezeguet yaşında bir futbolcuya 10M€ çok fazla zaten kaynak fanatik ayrıca Basında çıktı kesin böyle bişey yok... Yine Adnan Polat'ın açıklamasına dayanarak 25 yaş üstü oyuncuların transfer haberlerine inanmayalım derim...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Transfer sezonunu kapattık gibime geliyor başka oyuncu alıcağımızı sanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Trezeguet şu anda ihtiyacımız olan bir oyuncu değil. Tabii ki Trezeguet her takımda oynayabilecek bir oyuncu, ama bizim zaten Baros gibi üst düzey bir santraforumuz varken Trezeguet'ye 10 milyonu geçtim 5 milyon bile verme lüksümüz yok. Orta sahaya yapılacak bir takviyeyle Galatasaray transfer sezonunu kapar, sağ bekte Uğur Uçar ve Sabri yeterlidir çünkü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Madem sallıyorsun, oturaklı salla. Trezegueti alsak sistem geregi Baros'u mu yedek oturtacagız? Yoksa Trezeguet mi yedek olacak? Ortasaha olmadı defans salla bari. Trezeguet'miş, hay Allah

Mesaj Yetkileri