Zor Durumdasın Hocam ZorAraştırmalardan Sonuç Çıkıyormu Hocam Syyla ve Benzeri Oyuncular Bulsan Keşke Satsan Bir Türlü Satmasan Bir Türlü
![]()
Zor Durumdasın Hocam ZorAraştırmalardan Sonuç Çıkıyormu Hocam Syyla ve Benzeri Oyuncular Bulsan Keşke Satsan Bir Türlü Satmasan Bir Türlü
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok hocam kimse gelmiyor, gelebilecek en iyi adamlar Neca ile Uğur'du onlarda dediğin gibi fos çıktı. Adamlar satış listesinde ve acaip mutsuz gelmiyor, klüpsüz boştaki adamlar (Vederson mesela) gelmiyor, kiralamak için klübüyle anlaştığım mutsuz adamlar gene gelmiyor. Deli oldum, bide sattığım oyuncular var, Ümit Tütünci falan gönderdim.
Teklif gelen oyuncularımı satarsam duman olurum çünkü yerlerine transfer yapamıyorum. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularlada anlaşamıyorum. Sanki 3.lig takımıymışım gibi muamele yapıyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.
Unhappy oyunculardan dediğin gibi eski performanslarını almak zor artık ama mecburen onlarla devam edeceğim. Çünkü transfer yapamıyorum, Sylla'yı 2m'a satarım satmasına ama başkanın gelen paranın ne kadarını transfer için ayıracağı meçhul. Finans bilgilerinde bütçeden %0 kaynak ayrıldığı yazıyor transfere. Hadi diyelim 2 milyonu tamamen verdi transfer için genede bir işe yaramıyor çünkü hiçbir oyuncuyu gelmeye ikna edemiyorum.
Last edited by Walter Sakana : 09.Temmuz.2009 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
TRANSFER GÜNDEMİ
Ara transferde sıcak gelişmeler yaşayan İskenderun Demirçelikspor bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yaparken diğer yandan elindeki yıldızları kadroda tutabilmek için savaştı.
Takımın Japon yıldızı ve bonservis olarak en değerli oyuncusu olan Sho Munakata için AZ Alkmaar'dan gelen teklifi İDÇ başkanı kendi inisiyatifini kullanarak teknik direktör Gabi Huri'den habersiz olarak kabul etti. Bu gelişme sonrası teknik direktör Gabi Huri ile başkan Ali Cengiz Gül'ün arasının açıldığı klübe yakın kaynaklardan sızan haberler arasında.
İDÇ Sporda bu can sıkıcı gelişme yaşanırken diğer yandan İtalyan Poli ve Finli Terho ile anlaşmaya varıldı.
Sampdoria'dan transfer edilen 21 yaşındaki Andrea Poli italyan'ların Milan'lı ünlü yıldız Pirlo ile kıyasladıkları bir isim. Oyun tarzı ile Pirlo'yu bir hayli andıran Poli İskenderun DÇ orta alanında oyun kurucu olarak görev yapacak.
ANDREA POLI
Bir diğer transfer ise Finlilerin Litmanen ve Hyppia'dan sonra dünya futbol piyasasına sunduğu yeni yıldızları Ville Terho. Çok önemli özelliklere sahip genç golcüden gerek Finliler gerekse İskenderun'lular çok şeyler bekliyor.
Yeni Transferlerin Profilleri
İskenderun Demirçelikspor ara transfer döneminde 6 oyuncuyu renklerine bağlarken 8 oyuncusuyla yollarını ayırdı, 2 oyuncusunuda kiralık olarak başka takımlara gönderdi.
İşte bu dönemde gelen ve giden oyuncular:
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014