Guardado gelirse süper olur ancak Guardado'nun 1986'nın son çeyreğinde doğması dezavantaj olabilir 24 yaşındaki Guardado'nun Türkiye'yi tercih edeceğini pek sanmıyorum ama gelirse zevkle izleriz keşke gelse... Gelicekse Vargas'la Guardado birlikte gelsin Fener'in sol kanat problemi kalmaz diğer 17 takımında sağ kanat problemi oluşuryine mi yenilcez biz fenere
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Deportivo'dan gelecek bir isim, daha iyi bir takıma geliyor, Deportivo'da Türkler seviliyordu, belki bu etken olur.
Daha iyi bir takıma geldiği tartışmasız bir gerçekte o takımın Türkiye'de olması transferi zora sokuyor çünkü bu yaşlarda ki oyuncular genellikle Türkiye'yi bir vitrin olarak görmüyor ama son 1-2 yılda Carlos, Kewell, Baros gibi transferler Türkiye'nin prestijini artırdı önümüzde ki 2-3 yıl içinde bu yaşlardaki oyuncular ülkemize gelmeye başlar diye tahmin ediyorum... Ama inşallah beni yanıltır Guardado biz güzel futbol izlemek istiyoruz bunu oynıyan ezeli rakibimiz bile olsa...
Screw you guys, I'm goin' home
Kocaman'dan çarpıcı açıklamalar!
FLAŞ... Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Poulsen transferimiz olumsuz. Brezilya'da golcü değil, orta saha oyuncusu izledim. Basındaki tüm isimler ve izlediğim iddia edilen maçlar yanlış. Güiza, burada olmalıydı.Yaptığı çok yanlış. Kulübün iç tüzük talimatları doğrultusunda gereken yapılacak. Lugano, kulübün şartlarına uyarsa kendisini kadromuzda tutmayı düşünüyoruz."
Ayrıntılar birazdan...
14.07.2009Kaynak : DHA
F.Bahçe'den ayrılan Stephen Appiah, yeni sezona yeni bir kadro ile girmeye çalışan yöneticilere F.Bahçe'ye dönmek istediğini iletti.
F.Bahçe yeni sezonun kadrosunu kurmaya çalışırken, eski bir dosttan mesaj geldi: "Beni alın."
Hastalığı nedeniyle F.Bahçe'den ayrılan Stephen Appiah, yöneticilere gönderdiği mesajda F.Bahçe'ye dönmek istediğini iletti. Sarı-lacivertli kulüple FIFA'lık olan Appiah, 2 milyon 200 bin euro ödemeye mahkum edilmişti.
Ganalı yıldız yöneticilere, "F.Bahçe'ye dönmek istiyorum. Hastalığım da geçti. Para sorun olmaz. Yeter ki 'gel' desinler. Bu parayı ücretimden düşersiniz. Para sorun olmaz. Futbol oynamak istiyorum" diye de ekledi.
YERİ DOLMADI
Appiah'ın gidişinden sonra orta sahadaki sorunları bir türlü gideremeyen F.Bahçe yönetimi de Appiah'a sıcak bakıyor. Tek korku hastalığının tamamen geçip geçmemesi. Tottenham, M. City ve Rubin Kazan'da idmanlara çıkan Appiah bu takımlardan geçer not alamadı. 2 ay önce Gana Milli Takımı formasını Benin karşısında 74 dakika giyen siyahi yıldız eski günlere döndüğünün sinyalini vermişti
mynet.com
(/s)
Appiah oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi oldu fakat çok uzun bir süre sakat olmasına rağmen parasını aksatmadan ödeyen Fenerbahçe hakkında gördüğü her gazeteye, televizyona ileri geri konuştu. Aziz Yıldırım bu kulübün başındayken Appiah'ın tekrar Fenerbahçe forması giyeceğini hiç zannetmiyorum. Ayrıca Appiah bazı takımlarla antremanlara çıktı, denendi fakat sözleşme imzalanmadı. Bu demektir ki ya Appiah - Fenerbahçe davasından dolayı bedel ödemek istemediler ya da Appiah'ın sakatlığından dolayı futbol hayatı ciddi şekilde bitti sayılır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Appiah'ın geleceğine inanmıyorum çok isterim ama zor klüple olaylar fln oldu Aziz Yıldırım almaz bence ..
Gidecek mi kalacak mı? Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği Lugano sonunda kararını verdi.
İtalyan kulüplerinin tekliflerini geri çeviren tecrübeli futbolcu, Samandıra’da kendisini ziyaret eden vatandaşlarına Türkiye’den ayrılmayacağını açıkladı. F.Bahçe ve taraftarını çok sevdiğini anlatan Lugano, 2 yıl daha forma giyeceğini dile getirdi.
Hürriyet'ten Sadi Kemal Yaşar'ın haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldız iki yıl daha kalacak. Alex, Deivid ve Carlos ile nikah tazeleyen yönetimin çabaları mutlu sonla bitti.
Asbaşkan Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım ile görüşmesinde ücretine zam isteyen Lugano prensipte anlaştı. Bu müjdeli haber önceki gün İstanbul’a gelen ve "geçerken uğradık" diye Samandıra’nın yolunu tutan Uruguaylı aileden çıktı. 1977 model araba ile dünya turuna çıkan baba Hermano, İsmael ve Marcio’dan oluşan Uruguaylı gezginler, Lugano ile bir süre sohbet ettiler. Lugano Türkiye’de kalacağını, F.Bahçe ile yeniden anlaştığını açıkladı.
Yıldız futbolcu en büyük üzüntüyü 5 maçlık ceza aldığı Galatasaray maçından sonra yaşadığını dile getirerek, "Bazı insanlar, benim bilerek kırmızı kart gördüğümü söylediler. Bunu asla haketmedim" dedi.
Önceki gün Hürriyet gazetesini ziyaret eden Uruguaylı aile, "Lugano sezon sonu ayrılıyor" yorumlarına, "Kesinlikle doğru değil. Lugano Türkiye’de kalmaya karar verdi.
İnternethaber
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnşallah doğru haberdir ..
Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de bir türlü istediğini bulamayan Ali Bilgin’in başına talih kuşu kondu. Üç sezon önce Antalyaspor’da gösterdiği başarılı performans ile F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer listesine giren futbolcuya sürpriz bir Arap kulübü talip oldu.
Gökhan Gönül’ün sakatlanması ile birlikte sağ bek mevkine geçip burada göz doldurunca, yurt dışından teklif almaya başladı. Almanya kökenli Ali’ye en cazip öneri Suudi Arabistan’ın El Ahdi takımından geldi. Menajeri aracılığı ile gelen teklifi değerlendirmeye alan Ali Bilgin, 1 yıllık sözleşmesinin daha bulunduğunu dile getirerek, "Bu teklifin cevabını yönetimimiz verebilir. Ben şu anda sözleşmeli oyuncuyum" yorumunu yaptı.
Kongre nedeniyle transfer çalışmalarını dondurun yönetimin yeniden yapılanma içinde Ali Bilgin için nasıl karar vereceği merakla bekleniyor. Mehmet Topuz, Bekir, Sezer, Bilica, İbrahim Dağaşan, Sercan gibi isimleri gündemine alan sarı lacivertlilerin Ali Bilgin’i takasta kullanabileceği de konuşuluyor. Yıllık 2 milyon dolar teklif alan Ali Bilgin’in Fenerbahçe’den gönderilmesi durumunda Arabistan’a gitmeye sıcak baktığı bildirildi.
Sporx
Her ne kadar Galatasaray li olsamda Lugano'nun ayrilmasini istemiyorum. Avrupa kupalarinda basari istiyorsak bu denli kaliteli oyunculari kacirmamamiz lazim...
Boş transferler içindeyiz, alacağımız oyuncu ilkonbir oyuncusu olmalıdır. Yedeğe transfer yapmaya gerek yok. Dünya'nın en iyi oyuncuları zaten kendilerini 16-17 yaşında belli ediyor. 21-22 yaşında ki oyuncular boş transferlerdir.
2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Takımımız'la aynı grupta yer alan Belçika'nın, milli takım teknik direktörlüğü için Fenerbahçe'nin başındaki Luis Aragones'e teklif götüreceği iddia edildi.
AKŞAM'ın haberine göre, Fenerbahçe'de bu sezon en çok tartışılan isimlerin başında gelen ve sezon sonunda takımdan gönderilmesi beklenen İspanyol teknik adam Luis Aragones'e, arka arkaya teklifler geliyor!..
Adı daha önce birçok kulüp takımıyla anılan İspanyol teknik adamın ismi, son olarak Belçika Milli Takımı teknik direktörlüğü için geçmeye başladı.
İspanyol basınında yer alan habere göre, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye ve İspanya'yla birlikte aynı grupta yer alan ve Nisan ayı başında Rene Vandereycken'in görevine son vermesinin ardından teknik adam arayışlarına başlayan Belçika'nın, milli takım için gözünü Luis Aragones'e çevirdiği belirtildi.
Haberde, sezon sonunda Fenerbahçe'yle yollarını ayırması beklenen Luis Aragones'le temasa geçmeye hazırlanan Belçika Futbol Federasyonu'nun, tecrübeli teknik adamı bir an önce takımın başına getirmeyi planladığı öğrenildi.
Luis Aragones, Belçika'nın teklifini kabul etmesi halinde 9 Eylül'deki ilk maçında, EURO 2008'de Avrupa şampiyonu yaptığı eski takımı İspanya'ya karşı sahaya çıkacak.
Maraton
Alman spor dergisi Kicker, Fenerbahçe'nin, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te oynayan Brezilyalı futbolcu Marcelo Bordon'un peşinde olduğunu yazdı.
''Bordon'un Fenerbahçe'yle flörtü'' başlığıyla verilen haberde, ''Fenerbahçe, Brezilyalı'yı cazip bir teklifle tavlamak istiyor'' şeklinde ifadeye yer verildi.
Bordon'un Fenerbahçe'nin talebine soğuk bakmadığı da belirtilen haberde, Fenerbahçe'nin, FC Schalke 04 kulübünün, yüksek ücret alan Bordon'u transfer ücreti istemeden vermesini ümit ettiği kaydedildi.
Schalke'de 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bordon, takımdan ayrılmak istediğini söylemiş, ancak daha sonra, kendisinden sözleşmesini yerine getirmesinin istenilmesi durumunda takımda kalabileceğini açıklamıştı.
Bundesliga'da 267 kez forma giyen Bordon, bugüne kadar ligde toplam 25 gol attı.
Maraton
Bordon hayallerimin defansı33 yaşında ama rahat 2 sene daha oynar. Lugano'yu tutup, Edu yerine Bordon alırsak iyide bir ön libero ile en iyi savunmalardan birine sahip oluruz.
Gerçekten müthiş bir defans biraz yaşlı ama çok sağlam oyuncu Lugano ile çok iyi ikili olurlar ..
Lugano kalıyomuş yanına da Bilica alınıyomuş.Bence 33 yaşındaki Bordon'dan daha iyi bir seçim olucaktır.
Bilica'da 30 yaşında. Ve bence hala kapalı kutu. Düşüşte olduğu bir dönemde Türkiye'ye geldi ve oyun tarzı belli olan Sivas'ta gözümüze battı. Bence o kadar iyi bir defans değil. Medya şişirmesi.
Bordon'un tecrübesi ve kalitesi ise tartışılmaz. 35 yaşındaki Emre iş yapıyorsa Bordon'un ölüsü daha çok iş yapar.
Kesinlikle..Bordon Bilica'dan daha iyi oyuncu ve daha tecrübeli ..
Bugün Milliyet'de İbrahim Akın'ın Fenerbahçe ile anlaştığını gördüm.
İbrahim kendi açıklamış ve 2 milyon €'ya bitmiş iş.
Buda haberin ta kendisi ;
İbrahim Akın F.Bahçe'de...
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.
Sabah gazetesinin haberine göre: "25 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüm. Aradaki ufak pürüzler dışında anlaşmaya vardık. Büyük ihtimalle seneye sarı-lacivertli formayı giyeceğim" açıklamasında bulundu.
2 MİLYON EURO
Golcü futbolcunun menajeri Metin Öztürk de Fenerbahçe ile temas halinde olduklarını doğruladı. İbrahim Akın'ın kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini kaydeden Öztürk, "Fenerbahçe ile önümüzdeki pazartesi görüşeceğiz. Büyükşehir, bonservis bedelini 2 milyon euro olarak belirledi. Bu rakam üzerinden pazarlık yapılacak. Galatasaray da devrede ancak önceliğimiz Fenerbahçe'de" diye konuştu. "
Beşiktaş bizim oyuncuları topluyordu şimdi terse döndü biz alıyoruz.Önce hoca işi bir netlik kazansın, seçim geçsin de sonra belli olur herşey.
"YÜCE ATATÜRK"
İbrahim'e 2 milyon € verileceğine 20 tane 100bin €luk Afrikadan oyuncu getiririm mutlaka 2 tanesi çok iyi oyuncu çıkar. Burak Yılmaz'dan sonra bu hataya düşmeyiz.
Insallah dogru degildir. 2 milyon Euro'ya Ibrahim'den cok daha kaliteli oyuncular var .. Gelmesini istemem Ibrahim'in ..
Burak Yılmazı yollayıp İbrahim'i alırız o halde.Seneyede o 2 milyon€ ya antremana çıkıp gider. Sanırım yedek forvet olarak düşünülüyor ama 2milyon€ ya yedek bir forvet lüks ve gereksiz. Batu'nun dediği gibi getir Afrikadan bi oyuncu. Al Ordu daki Bruno'yu. O paradan ucuza mal olur kesin.
Yedek forvet olarak Semih-Güiza sakatlığında oynayabilecek +2 kontenjanında yedek bekleyebilecek yabancı bir forvet gerekli bence bize.