1 ile 30 arası toplam 310 sonuç

Konu: [T]urk[S]portal [I]nteractive İzmir Buluşması 'Gerçekleşti'

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşım parmak da elin bir uzvu değil mi, ne farkeder yani? Ben orada lafımı demişim, diyemeyenler utansın. (Ne alakaysa )

Yaşar arıyorum bir falsonu merak etme, Çağdaş siz de arkadan amma dedikodu yaptınız ben size tur attırırken, arada adımı da duymadım değil, ilgileneceğim bu konuyla da.

El Barto katılamaz da, Rossoneri'den yana ümidim var...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Arkadaşım parmak da elin bir uzvu değil mi, ne farkeder yani? Ben orada lafımı demişim, diyemeyenler utansın. (Ne alakaysa )

Yaşar arıyorum bir falsonu merak etme, Çağdaş siz de arkadan amma dedikodu yaptınız ben size tur attırırken, arada adımı da duymadım değil, ilgileneceğim bu konuyla da.

Aceba bu sefer fuarı hangi taraftan görücez diye konuşuyoduk malum hep orda yürüdük

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Sadece dedikodu yapmamışlar abi baksana fotoğraf falanda çekmişler arkamızdan Elimde çok pis deliller var.Midyeciyide şahit alırım gerekirse.Beni zor kullanmak zorunda bırakma Serkan abi
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Sadece dedikodu yapmamışlar abi baksana fotoğraf falanda çekmişler arkamızdan Elimde çok pis deliller var.Midyeciyide şahit alırım gerekirse.Beni zor kullanmak zorunda bırakma Serkan abi

Asıl bu söylentiler dedikodu yahu biz sadece birbirimizi daha iyi tanımaya calıştık fm ve futboldan(liverpool) konuştuk o kadar lütfen

Mesaj Yetkileri