1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: İlkokulum Satılıyor...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta satılırsa bu araziler ihale ile satılacak. İhale şartlarına da mutlaka önce yeni okulun yapılması şartı koyulur. Kent planlama açısından baktığımızda doğru ama ülkemizdeki durumda, özelleştirmelerde yaşananları da düşünürsek, rant için neler döndüğünü de düşünürsek insanın içinde şüphe oluşuyor.

Bu da bizi yönetenlere duyulan güvensizlikten ki daha fazlası da siyasete girer, fazlasına da girmiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Satılan yerler, Türkiye'de ki en pahalı yerler. Bağdat Caddesinde İ.Ahmed Örnek Al ve Fenerbahçe Lisesi yan yana, geçen yıl orada bir köşk satın alınıp bir gökdelen diktiler, daire başı 1,5 milyon TL, düşünün orada en az 75-80 daire vardır... Buraya dikecekler bu binayı bu okullar ne olacak kim blir?
    Zaten yerleri bu kadar değerli diye satılıyor Batuhan. Kimse neden Gaziosmanpaşa Lisesi'nin yıkmayı yerine yenisini başka biryere yapıp o araziyi değerlendirmeyi düşünmüyor? Çünkü oradan gelecek birşey yok. Ama bu araziler senin de dediğin gibi çok değerli.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sonuçta satılırsa bu araziler ihale ile satılacak. İhale şartlarına da mutlaka önce yeni okulun yapılması şartı koyulur. Kent planlama açısından baktığımızda doğru ama ülkemizdeki durumda, özelleştirmelerde yaşananları da düşünürsek, rant için neler döndüğünü de düşünürsek insanın içinde şüphe oluşuyor.

Bu da bizi yönetenlere duyulan güvensizlikten ki daha fazlası da siyasete girer, fazlasına da girmiyorum.
    Evet sonuçta bu işler ihaleyle oluyor ama ülkemiz kamu ihalelerinde neler döndüğü kulaktan kulağa dolaşır vaziyette.

Serkan'a sonuna kadar katılıyorum bu durumun bu kadar arızaya dönüşmesinin tek sebebi otoriteye olan güvensizliktir. Yoksa yapılan bence doğru bir harekettir.

Mesaj Yetkileri