Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Manager Transfer Konusunda sizi uyardı

Exclamation Manager Transfer Konusunda sizi uyardı

Arkadaşlar benim 2 tane sorum olacak
    1. Transfer etmek istediğim oyuncuya asistan manager karışıyor ve bu transfer için sizi uyarıyor mesajı
    2. Bu uyarılardan sonra anlaştığım oyuncu otamatik olarak anlaşma iptal ediliyor ve transfer gerçekleşmiyor.
    Acaba bunların nedeni ne olabilir?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyundan ss koyabilme şansın varmı? Uyarıyı genelde halka sızdığında felan yapıyordu asistan, iptal ettiğini hiç görmedim.

Normalde asistan uyarı veriyor sebebi de alacağın oyuncunun tanınmamış olması yada onun raporlarına göre kaliteli olmaması, bana her transferimde geliyordu hemen hemen Ben hiç bakmıyordum bile, Bence oyuncunun anlaşmayı iptal etmesi bu uyarı ile ilgili birşey değil...

alacağım oyuncular elimde olanlardan daha iyi gözlemci raporu aldım o bölgede oynayan oyumcudan 2 kat daha iyi olduğunu söylüyor finansal bi problemde yaratmıyor. yaşıda genç oyuncuyu alamıyorum hatta daha önce bu oyuncuyu almıştım ama şimdi oyuncu kontratı kabul ediyor ama transfer iptal ediliyor :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

garip hiç böle bi şeyle karşılaşmadım ben
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bnde ilk defa karşılaştım

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oyunda iptal edilen transferden ss koyarsan sevinirim. Şu olabilir italyada oynuyorsan 1 transfer döneminde sadece 2 güney amerikalı oyuncu alabiliyorsun, bundan kaynaklanıyor olabilir. Yada ingilteredeysen çalışma izni alamıyordur belki.

Chiellini transferi iptal edildi diye mesaj cevap ise
    Het bestuur van Fenerbahçe heeft de transfer van Giorgio Chiellini geannuleerd omdat de speler niet door de medische kevring heenkwam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni konu açmıyıp burada sorayım

Ben Normal bir takımda oynayan ve sözleşmesi biten bir adama "Kontrat imzala" diyorum. Yani Beleşe adamı çalacağım Adam anlaşmayı kabul ediyor tam gelicek (Bende bütce 0 olduğundan) Transfer için yeterli para yok transfer ertelensinmi diyor. Nasıl bedavaya alabilirim onu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yeni konu açmıyıp burada sorayım

Ben Normal bir takımda oynayan ve sözleşmesi biten bir adama "Kontrat imzala" diyorum. Yani Beleşe adamı çalacağım Adam anlaşmayı kabul ediyor tam gelicek (Bende bütce 0 olduğundan) Transfer için yeterli para yok transfer ertelensinmi diyor. Nasıl bedavaya alabilirim onu ?
    Oyuncuyada kontrat yaparken belirli bi ücret veriyorsun oda transfer bütçesinden gider ondan dolayı gelmeyebilir
    Last edited by djjsefay : 10.Haziran.2009 at 03:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Anladığım kadarıyla oyuncu sakat ve bu yüzden yönetim transferi iptal ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by djjsefay View Post
    Chiellini transferi iptal edildi diye mesaj cevap ise
    Het bestuur van Fenerbahçe heeft de transfer van Giorgio Chiellini geannuleerd omdat de speler niet door de medische kevring heenkwam
    Burada yazana göre almak istediğin oyuncu sağlık testlerinden geçememiş. Bu yüzden yönetim transferi onaylamıyor.Doktorları kovarsan belki gelir :P

Ben Barça'daydım bir sürü oyuncu satıp çok sağlam transfer bütçesi oluşturdum Cristiano Ronaldo'yu transfer edecekken asistan manager uyarı verdi işte , sonradan kulübün bütçesi çok iyi olmasına rağmen yönetim transferi iptal etti.Oluyor böyle =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik bir sorun olmadığı için Genel Tartışmalar bölümüne taşıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mavifmg View Post
    Burada yazana göre almak istediğin oyuncu sağlık testlerinden geçememiş. Bu yüzden yönetim transferi onaylamıyor.Doktorları kovarsan belki gelir :P
    Arkadaş haklı, bazı yöentimler bu konuda tutucu oluyorlar, doktorları kovman belki yarar sağlayabilir dediği gibi ama oyuncu iyileşene kadar beklemen gerekecek maalesef

fizik testini geçememiş olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Trnasferin iptalinin menejerin uyarmasıyla alaksı yok sakatlığındna dolayıdır büyük ihtimal yardımcınında uyarmaısnı kafana takma sen ben Henri Saiveti alırken uyardı adamın pa -9

o uyarıyı galiba ezeli bi rakibimizin topcusuysa yapıor genelde bzende kalitesiz olduğunu düşündüğü için sanırım iptal olmaz ama bzn sevgili başkanımız işlerimize çok karışıyor

bu hata ile en az 5-6 kez karşılaştım son 1 hafta içinde.adamlar sakat oldugu için çıkıyor o,iptal oldukdan sonra iyileşene kadar bekledim ve tekrar istedim bu kez geldiler.

2.sine birşey diyemem de 1. olayda genelde oyuncuyu başka klüplerin de isteyecegini transferin gizli yürütülmesi gerektigini bildiriyor genelde..Gönderilen ss de de oyuncu sakat bu yüzden gelmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar benim 2 tane sorum olacak
    1. Transfer etmek istediğim oyuncuya asistan manager karışıyor ve bu transfer için sizi uyarıyor mesajı
    2. Bu uyarılardan sonra anlaştığım oyuncu otamatik olarak anlaşma iptal ediliyor ve transfer gerçekleşmiyor.
    Acaba bunların nedeni ne olabilir?
    1.Transfer basına sızıyor ve yardımcınız size basına sızdığı transferi gizlilikle yönetelim diyor.
    2.Oyuncu ya sakat yada klub gitmesine izin vermiyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Oyuncuyada kontrat yaparken belirli bi ücret veriyorsun oda transfer bütçesinden gider ondan dolayı gelmeyebilir
    Evet dediğin gibi ya paran yetmiyor yada oyuncu sakat.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'yim ikinci sezon, Eto'o ya öylesine teklif yaptım, menanejer transfer yapma diye beni uyardı? Bu ne kadar mantıktır.

Sheriff Misafir

Bunu sık sık yapıyorlar. Benimde bir çok transferimde uyarıyorlar, ama pek takmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Fenerbahçe'yim ikinci sezon, Eto'o ya öylesine teklif yaptım, menanejer transfer yapma diye beni uyardı? Bu ne kadar mantıktır.
    Bunu Squad Harmony için yapıyor olabilirler tam bilgim yok. Bende Aguero'yu almak isterken uyarmıştı yardımcı antrenör.

Arkadaşın sorunu ise sağlık testi. Bu son derece doğal bir sonuç. Dünyada oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için iptal olan bir sürü transfer mevcut. Sakatlığı hafif sakatlığa indikten sonra sözleşme imzalarsan gelecektir. Appiah'ı almak isteyen bir çok arkadaşımız olmuştur. Oyun başında almak isterseniz Appiah'ı yine aynı sebepten dolayı transfer edemezsiniz.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar Eto transferş için yazıyorum hayır yardımcı antrönrönürüz size transfer basına sızdı diyor alma demiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Basına sızmaması için ne yapabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Basına sızmaması için ne yapabiliriz?
    Sanırım bunun bir çözümü yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Bunu Squad Harmony için yapıyor olabilirler tam bilgim yok. Bende Aguero'yu almak isterken uyarmıştı yardımcı antrenör.

Arkadaşın sorunu ise sağlık testi. Bu son derece doğal bir sonuç. Dünyada oyuncu sağlık kontrolünden geçemediği için iptal olan bir sürü transfer mevcut. Sakatlığı hafif sakatlığa indikten sonra sözleşme imzalarsan gelecektir. Appiah'ı almak isteyen bir çok arkadaşımız olmuştur. Oyun başında almak isterseniz Appiah'ı yine aynı sebepten dolayı transfer edemezsiniz.
    Kardeşim takıma Eto'o getiriyorum sen Aguero'yu banane harmony'den.

Quote Originally Posted by hakan3392gs View Post
    Arkadaşlar Eto transferş için yazıyorum hayır yardımcı antrönrönürüz size transfer basına sızdı diyor alma demiyor.
    Bende bizat transfer yapma, takıma uyum sağlamaz, kişisel sorunları var felan dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kardeşim takıma Eto'o getiriyorum sen Aguero'yu banane harmony'den.
    Valla bende öyle deyip aldım. Takır takır işler gidiyo yolunda.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Valla bende öyle deyip aldım. Takır takır işler gidiyo yolunda.
    Ben transferi yapamadım, Fenerbahçe'nin bühtçesi ve itibarı ne yazıkki yetmedi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri