Güzel başlamışsın Ferdi.Şampiyonluk gelecek inşl.
Güzel başlamışsın Ferdi.Şampiyonluk gelecek inşl.
tribünlere bayıldım
ligede nasıl başlamışsın öyle! insan bi yabancılık çeker, alışma süreci olur... ayıp etmişin Ferdi, komplekse girecek rakipler![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İşte senden beklenen kariyer Ferdi.Özlemiştik seni,6.ligden bir takımla başlamışsın yine.Transferler son derece güzel tribünler harika ötesiLige de başlangıç 10 üzerinden 10 böyle gidersen Premier Lig'de seni görmemiz uzak değil
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Siz ne diyorsunuz 2 sene sonra Uefa Kupasını kaldırır Spartalılar![]()
Sezona iyi baslamıssın. Stadyum gercekten cok ilginc![]()
TariboWest
kolay şeyler bunlar
inşallahla maşallahla olsaydı suudi arabistan dünya şampiyonu olurdu
psikolojik savaş bro maçlardan önce meditasyon iyi geliyo
bekle beni premier lig
boston utd ile uefa alamamıştım bunla alcam
stadyumu büyütmicem öyle kalcak
Conference League Cup 1st Round
BSN 6.maç
BSN 7.maç
BSN 8.maç
FA Cup 2nd Qual. Round
FA Cup 2nd Qual. Round Replay
BSN 9.maç
FA Cup 3rd Qual.Round
BSN 10.maç
BSN 10.hafta
10.haftada liderliği aldık bakalım devamını getirmeye çalışacağız.Şuana kadar toplamda sadece 8 gol yedim savunma süper.Yankov takıma tecrübesini kattı.Forvette Braveheart Carrol da çok iyi
Baya iyi gidiyon Ferdi.Şampiyonluk geliyo![]()
Çok rahat skorlar burdan çıkacaksın garanti.En iyisi sen ilerisini düşün hocam![]()
işte spartalılar![]()
Güzel gidiyorsun. İlk senende bi üst lige cıkcan herhalde![]()
TariboWest
Liderlikten daha da inmezsin artık, az gol yemeyi boşver, çok gol atmaya bak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İnan Tolga geliyo
İleriyi düşünüyorum ama para yok icraat yok
This is spartaaa
Ben de ilk sene çıkmayı hedefliyorum
Liderlikten indim bileKontrollü oynayalım dar alanda kısa pas yapalım oyunu alana yayalım kanatlara açalım
BSN 11.maç
BSN 12.maç
FA Cup 4th Qual. Round
BSN 13.maç
BSN 14.maç
FA Cup 1st Round
BSN 15.maç
FA Trophy 3rd Qual. Round
BSN 16.maç
BSN 16.hafta
Şampiyonluk iddaamız sürüyor ama bu ara sakat çok var kadromuz eksik Carrol ve Dale sakat gol yollarında sıkıntı çekiyoruz en kısa zamanda takıma dönmezlerse daha çok puan kayıpları yaşayabilirim
İyi gidiyosun Ferdi.Şampiyonluk gelecek inşl.![]()
2012de şampiyonlar liginde yeneceğiz! real madride
çok iyi gidiyosun ferdi
Spartalılar geliyor
Onları şuanki halimle bile yenerim
BSN 17.maç
BSN 18.maç
BSN 19.maç
BSN 20.maç
BSN 21.maç
BSN 22.maç
BSN 23.maç
BSN 24.maç
BSN 25.maç
BSN 25.hafta
Beklediğim gibi oldu Gary Carrol ve Robert Dale'nin iyileşmesiyle takım daha çok gol bulmaya başladı 3 er 4 er tane atmaya başladık bu da puanları getirdi tabi artan formumuzu korursak şampiyonluk kolay
Evet bol gollü maçlar geçmiş.İnşl. şampi olursun![]()
Zaten savunmaya gerek yok, durmadan saldıracaksın, gol atıyorsan bu liglerde gerisi önemli değil. Şampiyonluk yarıışı heyecanlı geçecek gibi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet Tolga
Makine gibi işleyen bir takım olduk Zeus bizimle
BSN 26.maç
BSN 27.maç
BSN 28.maç
BSN 29.maç
BSN 30.maç
BSN 31.maç
BSN 32.maç
BSN 32.hafta
Puan farkını açmaya başladım.Gateshead dışında da şampiyonluk yarışı içinde olan takım kalmadı.Takımdaki yaşlı oyuncular tecrübelerini takıma yansıtıyor
Daha 10 maç var ama buradan artık şampiyonluğu verirsen çarpılırsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sampiyon olacagını düsünüyorum. Gercekten hakettin.
TariboWest
Allah seni zeustan korusunda şampiyon ol hehe![]()
Şampiyonsun artık, seni korurlar hem yukardan, kayıp yaşamazsın son maçlarda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
başarılarının devamını dilerim... iyi bir transfer politikası ile güçlenirsin umarım...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yeni gördüm, Başarılar canım
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Transferler hep nokta transferler
Sağol canım
Yeni sezondaki transfer bombalarımız
Gabriel Sava-GK
Genç italyan kaleciye bu sene kalemi teslim etmeyi düşünüyorum.Bire bir pozisyonlardaki başarısıyla ön plana çıkıyor
Clayton McDonald-DC
Genç stoper 196'lık boyu ve güçlü fiziğiyle savunmamıza güç katacak
Shaun Saiko-DR,MC
Kanadalı genç oyuncu kondisyonu ve çalışkanlığıyla orta sahamıza bir dinamizm getirecek
Tom Taiwo-DM
Chelsea'yle sözleşmesi bittikten sonra takımımıza katılan Nijeryalı oyuncu her yönüyle lig standartlarının üstünde bir oyuncu.Takımın en önemli oyuncusu olacak bu sezon.Ortasahamızdaki dinamo görevini üstlenecek
Michael Burns-AML
Carlisle'den kiralık gelen genç oyuncu gerektiğinde sol bekte de oynayabiliyor.Takımın kadrosunu genişletmek amacıyla aldım
Hazırlık kampı
Hazırlık kampı pek de iyi geçmedi bunun nedeni takımı tam oturtamamış olmam olabilir.Transferleri bitirmedik şuan kadromuz çok dar yeni transferler yakında gelecek.Afrika ve Kuzey Amerika'da çok oyuncu bulduk ama iş izni sebebiyle alamadık.Kamerunda bulduğum bi adamı Sevilla transfer etti
Neyse hayat biter transfer bitmez birazdan devam
Güzel bir sezon geçirmişsin Ferdi.Yeni sezonda başarılar.
SS'lere devam hadi arkadaşım![]()