-
10.Temmuz.2009, 19:39
SÜPER LİG - SÜPER TRANSFERLER !
FM 2009'da bugüne kadar bu kariyerimle birlikte Turkcell Süperligde 3. oynayışım. Daha önceki iki oyunumda Galatasaray'ı yönetmiştim.
GS'yi yönettiğim oyunlarımda da ligdeki diğer takımlar bazı transferler gerçekleştiriyordu ama İskenderun DÇ'yi yönettiğim bu kariyerimde rakiplerimin gerçekten çok daha iyi transferler yaptıklarını gördüm. Karşılaştığım her takımda onları benim takımımdan kat kat üstün yapacak kalitede yıldızlar var.
Özellikle Trabzonspor, Fenerbahçe, Kayserispor ve Gençlerbirliği çok kaliteli ve yerinde transferler yapmış.
2010/11 sezonundayım ve ilk sezondan bu yana Süperlig takımlarının yaptıkları bazı flaş transferleri paylaşmak istiyorum.
Gençlerbirliği'nin İsrail'in M.Petach-Tikva takımından transfer ettiği Tal Ben-Haim'de çok kaliteli ve özellikleri çok iyi bir yıldız ama resmini bulamadım. Chelsea'de oynayan Tal Ben-Haim ile ismi aynı ama bu farklı bir oyuncu, 21 yaşında kanatlarda ve forvette oynuyor.
Bunların dışında gerek yerli oyuncu transferleri gerekse Regen oyuncu transferleri olsun ligdeki çoğu takım çok isabetli seçimler yapıyor. Buda lige kalite ve zorluk katıyor. Bende kadromu yeterli düzeyde güçlendirdiğimde çok zevkli bir lig olacağını düşünüyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri