Sayfa 122 / 896 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Vallahi gözümüz aydın

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

O zaman hemen kutluyoruz bunu ;
    1.Geleneksel Josico'dan kurtuluş gününe hosgeldiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ronaldinho , Milan'da pek istedigini yapamadı hatta hiç etkili olamadı , bonservisi cok ister ama Milan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho haberi çıktı terlemeye başladım, gelsin soyunurum heralde
    Yalanlama gelince daha bi heyecanlandım, Carlos bile iki sene yalanlandı

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ronaldinho haberi çıktı terlemeye başladım, gelsin soyunurum heralde
    Yalanlama gelince daha bi heyecanlandım, Carlos bile iki sene yalanlandı
    öyle söylemişsin ki sanki yalanlama bu işin ritüeli carlos gibi bir adam bile yalanlandı fln

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Carlos ama bildiğim kadarıyla sezon bitiminde değil o sezonun devre arasında yalanlandı , yanılıyor da olabilirim pek hatırlamıyorum çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Daum Volkan için ''onu kalede gördüğümde tüylerim diken diken oluyor'' demişti . Volkandan nasıl performans beklersiniz şimdi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Daum Volkan için ''onu kalede gördüğümde tüylerim diken diken oluyor'' demişti . Volkandan nasıl performans beklersiniz şimdi ...
    Onu dedikten sonra 2 defa şampiyon olduk, Appiah düzgün vurabilse 3. şampiyonluğu da kazanacaktık.

Daum üstelik imzalamadan önce o benim birinci kalecim, imza attığı an akle onundur da dedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Şampiyon olduumuz sezonlardan :
    2003-2004 te ztn devirli kullandılar kaleyi Receple
    2004-2005 tede Rüştü kaledeydi lig maçlarında ...
    Volkan bi türlü parlayamadı Daum varken

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence Daum varken parladı, Daum'un güvensizliği vardı ama Volkan çalıştı ve kaleyi aldı. Üstelik 5 sene önce söylenmiş bir sözün, şimdi etkili olacağını hiç sanmıyorum, hele ki Daum'un son açıklamalarına da bakarsak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Daum o demeçleri profesyönelce vermek zorunda ama inşallah işi Volkan'a bırakmayan bir Fenerbahçe izleriz ne diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O değil Volkan gençken o açıklamadan etkilenmedi ve gelişimini sürdürdü, şimdi milli takım kalecisi konumundayken 5 sene önce yapılmış açıklama mı onu bozacak? O eski açıklamanın hiç etkisi olmaz düşüncesindeyim, Volkan'ın yine sapıttığı 3-5 maç olur ki bu onun huyu, bu hiç değişmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ronaldinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Kulup ne kadar yalanlasada girişim olmasa Ana haber'in ortasında söylemezlerdi. Robben deniyo ben Ronaldinho yerine Robben'in gelmesini daha çok isteriz. Haa Aziz başkan coşkuya gelir Ronaldinho - Robben - Diarra getirir o ayrı

Bazı arkadaşlarada bakıyorum yok Ronaldinho Milan'da bişey yapmamışta ölmüş bitmişte Pff komik olmayın yaa. Gelecek adam herhangi biri değil. Brezilya'nın 10 numarası Barcelona - Milan gibi takımlarda oynamış Ronaldo de Asis Moreira.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho müthiş transfer olur ama ben her sene düzenli halde yapılan Ronaldinho haberlerinden biri olarak görüyorum bunu. Eto'o haberleri nerede kaldı, onları da bekliyoruz. Hazır Güiza da ayrılmak istiyorken tam sırası bence basın uyuma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum transfer yapamış olmak için transferyapmayacağız, birkaç oyuncu alacağız ve bunlar direk istediğimiz yere gerekli isimler olacak, alınmasını düşündüğümüz isimler konusunda Aykut ile hemfikiriz, sezon başlangıcı önemli ama ağustosa kadar vaktimiz var, atılan imza kurumadan isim vermeyeceğim dedi transfer konusunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hamit için Münih seferi!

Almanya´nın en çok satan gazetesi Bild‚ Fenerbahçe´nin FC Bayern Münih´te oynayan milli oyuncu Hamit Altıntop´u transfer etmek istediğini ve bunun içinde bazı Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te görüşmelere başladığını iddia etti.

İnternet sayfasında yer verdigi haberinde "Daum, Hamit Avında" başlığını kullanan Bild‚ Fenerbahçe´nin yeni teknik direktörü Christoph Daum´un FC Bayern´in yıldızlarından Hamit Altintop´u istediğini yazdı.

Haberde‚ FC Bayern Münih´in kadrosunda 27 oyuncunun bulunduğunu ve yeni teknik direktör Louis van Gaal´in 22 profesyonel ve 3 de genç oyuncuyla devam etmek istediğini yazan Bild‚ "Bu da 5 star oyuncunun gideceği anlamına geliyor ve bu durum Daum´un işini kolaylaştırıyor yorumunu yaptı. Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te FC Bayern Münih şefi Karl-Heinz Rummenigge ve futbol şube sorumlusu Uli Hoenes ile buluşarak Hamit transferini konuştukların belirten Bild‚ transferin mümkün olabileceğini ama Ağustos ayı ortasından önce olamayacağına da değindi.

Bild‚ Fenerbahçe´nin teklifine biraz soğuk gözüken Hamit Altıntop´un‚ yeni teknik direktör van Gaal ile beraber az da olsa şansını kullanmak istiyor yorumunu yaptı. Fenerbahçe´nin 26 yaşında olan FC Bayern Münih´le 2010´na kadar mukavelesi bulunan Hamit için Haziran´dan beri milli oyuncuya 4.5 milyon euro teklif yaptığını belirten Bild‚ Daum´un sadece Hamit´i avlamak istemediğini Lucio ve Tim Borowski´yi de kadrosuna katmak istediğini de yazdı.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güiza ile hiç konuşmamış Daum. Döneceği zamanı da size söylemem, kendisine ulaşmaya çalışıyorum dedi. Güiza'nın gelmeme istimali artıyor, Daum'un da açıklamalarına bakarsak yakın zamanda transfer açıklanmayacak gibi.

Aykut ile karşılıklı oturduk ve alınacak isimler konusunda ortak karar verdik açıklaması da beni memnun etti. Herhalde tespit ettikleri oyuncu işe yaramayacak oyuncu olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Birde bu moda oldu gidenler gelmiyor oyuncunun takımıyla sözleşmesi olduğu halde başka kulüpte forma giymek istediğini söylüyor bence Güizayı hemen satsın Fener

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Guiza kim ya? hakettiklerinden fazla değer veriyoruz oyunculara, sonuç böyle oluyor... afedersiniz bi tarafları kalkıyor, kendilerini bişey sanıyorlar. nasıl kendisinde öyle bi hak görüyorda dönmüyor takımına aklım almıyor.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Zaten sayet basinda cikan haberler dogru ise yönetim takimda tutmayacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konfederasyon Kupası sebebiyle zaten şu anda izinli. İzinin ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor. Almanya kampının 2. haftasında takıma katılması bekleniyor diye söylenti çıkmıştı bir ara. Gelmemesi değil de Daum'un Güiza ile halakonuşmamış olması asıl ilginç olan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Burak Yılmaz 1+1 yıllık kiralandı Eskişehirspor'a.

Güiza gayet iyi bir oyuncudur, yakınmalar kendisine verilen değersizlikten ötürü.

Başka takımlarlar Güiza gibi oyuncuları varsa gönderebilir ama biz o kadar çabuk vazgeçmeyeceğiz, gönderilecekse de iyi para alınacak.Bu işler o kadar basit değil, o yüzdne gelmiyor bu adamlar bu lige.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Daum 3 yıl içinde baya dğişmiş onu gözlemledim.. 3 yıl öncesine göre daha rahat bi tavrı vardı.. Esprilier yapan, toplantı değil de sohbet eden bi kişilik olarak gözlemledim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değilde şans eseri, kazara, mucizevi şekilde (çünkü o gelirse anca böle gelir bize ) Ronaldinho FB'ye gelirse Fotospor biz demiştik der

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Federasyon'un sitesinde yeni sezon kadrosunda Güiza, Edu ve Josico yer almıyormuş. Josico'nun sözleşmesi fesh edildiği için yok ama diğer 2 oyuncunun sözleşmesi devam ederken neden yer almadığını anlamadım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Az önce Lig TV haberlerinde Güiza, Edu ve Josico için TFF ye bildirilen lisans basvurusunun yapılmadıgı söylendi. Ne derece doğru bilmiyorum.

Nesil
    2006

Edu'nun başka bir sorunu daha çıkmış bu sebepten yönetim fesh etmiş olabilir. Güiza'da gözden çıkarıldı, satılırsa şaşırmam.

Daum b arada transfer istemiş hadi hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üstteki mesajı görmemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şimdi baktım cidden kadroda görünmüyolar.. kadroda 3 yabancı gözüküyo..

volkan demirel de yok

Mesaj Yetkileri