1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taraftar yıldız bekliyor hocam, transfer sezonu kapanmadan forma satışlarını arttıracak yıldız bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Cimbom Sana Sürpriz Yapmıs Kardesim
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Alpaslan attığını vurmuş bravo senin için şanssız bir maç olmuş . Motor arada hatta sıksık yapıyor böyle şeyler
    Ya cimbom süper açtı bu sene sezonu bende anlamadım

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Mascio benim kariyerimde leciesterla ingiltere premier liginde gol kralı olmuştu.Frikik penaltı sert şu ne istersen
    Patır patır atıyor adam harbi fabrika hatası

Quote Originally Posted by steal View Post
    tebrikler cok guzel gidiyorsun takım mentalitesini koyar mısın
    Oyunun kendi 4-2-4 Attacking taktiği üzerinde hiçbir oynama yapmadım bazı takımlarda müthiş tutuyor Fener'i bu taktiği oynamak için aldım cuk oturdu daha önce Kayseri ve M.City'de uyguladım yine süper verim aldım.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Süper Kupa hayırlı olsun. ŞL grubundan bence 1. cıkarsın. Gs macının sssni göremiyorum.
    Hocam sen cevap yazalı epey olmuş ama sayfayı yenilersen göreceksindir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Taraftar yıldız bekliyor hocam, transfer sezonu kapanmadan forma satışlarını arttıracak yıldız bekliyoruz.
    Transfer sezonunu kapadık kontenjan yok yıldız getiremedik maalesef bu sezon,yıldızları altyapımızda yetiştiriyoruz ama az daha gelişsinler ss'leri gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Süper Kupa

UEFA Kupası şampiyonu W.Bremen ile Monaco II.Louis stadında karşılaştık Serdar Taşçı sakatlığı Emre Güngör'de kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemediler.Maçı Cardozo'nun performansı ile kazandık ve müzemize bir kupa daha getirdik.

2.Hafta

3.Hafta

İki lig maçında da rakiplerimize karşı çok büyük üstünlük kurduk ve rahat kazandık takımda süper bir hava var.

CL Grup 1.Maç

Cardozo'nun geçen sezondan kalan ipini koparmış formu bu sezonda devam ediyor sanırım ben bu adama kıyıp satamam futbolu bu forma altında bırakabilir

4.Hafta

Şu Cardozo'nun rahat önde olduğumuz maçlarda kazanılan penaltıları değerlendirememesi çok ilginç ilk sezondan beri bu sıkıntı var.Genç oyunculardan birini Cardozo ile çalıştırıyorum ona da bulaşırmı acaba bu huy

Durmayan tek adam Mascio değil;

Geçen sezonun çoğunu sol bekte geçiren genç oyuncuya bu sezon orta sahada daha çok forma verme amacındayım şartlar elverirse
    Cardozo ile çalışan genç yeteneğimiz,onun gibi gol atsında isterse hiç penaltı atmasın,razıyız

5.Hafta

Benim için çok anlamlı bir maç rakip KARTALSPOR

Fazla atmamayı tercih ettik.Harun Erbey,Sertaç Eren,Gökhan Usta isimli genç oyuncularımız ise ilk kez bir lig mücadelesinde Fenerbahçe forması giydiler.Gökhan Usta'ya G.Gönül'ün veliahtı olarak bakıyorum.

Ligde ilk 5 haftayı böylece geride bıraktık ilerlemeye devam ediyoruz...

Mesaj Yetkileri