Artık 1 sezon sonra seni başka takımlarda görmek istiyoruz hocam.
Artık 1 sezon sonra seni başka takımlarda görmek istiyoruz hocam.
Ya umduğumdan çok daha kısa sürede geldi başarılar ben 5'inci sezondan önce düşünmüyordum bu kadar zaferi hele de bu taktik ile tamamen macera için oynadık ama deli olaylar oldu defansta E.Güngör-Serdar kalede iki Volkan falan inananılır gibi değil benim için alttanda çok güzel oyuncular yetişiyor durdurulmamız çok zor ayrılma konusunda da Kastamonu'luyum ben Kastamanu 2.lig B'ye gelebilirse ilerleyen yıllarda oraya geçebilirim belki yoksa Fener'den başka takım düşünmüyorum şu anda.
Apar topar evden çıkmak durumunda kalmıştım kariyeri yine 2.sayfadan topluyorumYorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Sadece iki maç oynadığımız Dünya Klupler Şampiyonasında en değerli oyuncular bizden seçildi,nasıl işseTurnuvaya dair şunu söylemeliyim takımın oyunundan hiç memnun olmadım ezmemiz gereken takımlar karşısında sıkıntılı durumlara düştük Japonya'nın havası suyu yaramadı heralde takıma
15.Hafta
Hafta içinde Şampiyonlar Ligi rakibimiz belli oldu kura şansımızı her zamanki gibi yine yokmuş rakip bir kez daha ManU.Bir kere eledik bir kere daha eleyebiliriz.Tabi geçen seneden kin beslemedilerse
16.Hafta
İki çok organize hücumdan çıkardığımız iki gol karşılığında Trabzon kalemizi bile göremeden maçı tamamladı.Çok ezici bir galibiyete imza attık.
17.Hafta
Bu maçla beraber ligin ilk yarısını tamamlamış olduk.Yabancı kontenjanımız olmadığı için transfer işi biraz zor.Galataasaray'ın serbest bıraktığı oyunculardan Semih Kaya kadromuza katıldı.Yine bir Gs'li Yaser ile de sezon sonu için anlaştık.18 yaşındaki bir regenin peşindeyiz,kendisini 16 yaşında iken istedik ama o G.Antep'i tercih etti o zaman fiyatı 750Milyar idi şu anda Leverkusen 8.5 trilyonluk bir teklif ile Antep'in kapısını çaldı bizde teklifimizi verdik bakalım bu sefer tercihi neresi olacak.Kendisi sağ kanat oynuyor bizde orada M.Topuz var yaşı artık 28.Kazım'ı sattık,Aydın beklediğim gelişmeyi gösteremedi en azından Caner'in performansına ulaşsa yeterli olacaktı ama o da olmadı bu adam bize lazım,bekleyip göreceğiz.
İlk yarının ardından veriler;
Yedğimiz gol sayısı daha da altlarda olabilirdi,takımın formu iyi Gs ise bu seneki performansı ile beni oldukça şaşırttı ve bizden tek puan alabilen takım.
Sizi genç bir yeteneğimiz ile daha tanıştırmak istiyorum arkadaşlar.Kendisi 2010-2011 sezonunun başında Zeytinburnu'ndan 250Milyarlık bonservis bedeli ile kadromuza katmıştık.Yavaş yavaş forma giymeye de başladı.Huzurlarınızda Gökhan Usta...
Evet arkadaşlar bizden bu gecelik bu kadar herkese iyi geceler.