İDÇ sakatlıklarla boğuşuyor !
Takımın en önemli kozu Michel Sylla'nın sezonu kapatmasının ardından şanssızlıklar İskenderun Demirçelikspor'un yakasını bırakmıyor. Zorlu Ankaraspor maçı öncesinde 3 as oyuncusu daha sakatlanan İDÇ spor kadro kurmakta zorlanıyor.
28. MAÇ
45 dakika 10 kişi oynayan Ankaraspor iyi mücadelesinin karşılığını 1 puanla aldı. Eksik kalan rakibi karşısında bir türlü baskı kuramayan ve üstünlüğünü koruyamayan İDÇ Spor çok önemli 2 puan daha bıraktı.
29. MAÇ
Yine bir deplasman, yine güzel oyun, yine kaçan galibiyet !
Antalya deplasmanında oyunu domine eden İDÇ gene kazanamadı. Gol vuruşlarında bir türlü etkili olamayan konuk ekip kaçan 3 puana yanıyor.
30. MAÇ
İDÇ iyi mücadele etti, uzatmalarda puanı kopardı !
Güçlü rakibi karşısında 2 kez yenik duruma düştüğü mücadeleden her iki yarının uzatmalarında bulduğu gollerle 1 puan çıkaran İDÇ Spor beraberlik serisini sürdürüyor.
Son 4 maçındanda beraberlikle ayrılan İDÇ ayrıca 7 maçlık bir yenilmezlik seriside yakalamış durumda.
Sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşayan ve kadro kurmakta zorluk çeken İskenderun DÇ'nin bu maçtada 3 oyuncusu sakatlandı. Takımın yıldızlarından ve son haftaların en formda isimlerinden Fatih Atik henüz 24.dakikada sahayı sedyeyle terkederken ikinci yarıda da önce Uğur ardından Poli sakatlandı.
Poli ve Uğur'un yaklaşık 2 hafta, Fatih'in ise 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.










