Gruptan çıkarsın Ümit Abi.
Gruptan bencede çıkarsın ama korkulacak olay şu o Trabzon napmış öyle yaa![]()
Kankam Hayırlısı OlSunBaşarılar Diliyorum
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
TSL 10. HAFTA
İyi oynadıgımız macta Bursayı 2-1 le gectik.
TÜRKİYE KUPASI GRUP 1. MAC
Gruplara 3 puanla baslıyoruz.
TSL 11. HAFTA
Trabzonun Hacettepe ye puan kaybetmesinden sonra bu mac bizim için cok önemliydi. Zor da olsa 3 puanı kaptık.
TSL 12. HAFTA
Gercekten bu FM den sıkıldımTrabzon nasıl bir takımsa saglı sollu saldırdım 1 tane gol atamadım. Bu kadar da olmaz ki...
UEFA KUPASI GRUP 2. MAC
Evimizde Levskyi sahanın cimlerine gömüyoruz ve ilk puanımızı alıyoruz.
TSL 13. HAFTA
Takımdaki aslar yorgun oldugu için yedek takımla cıktım. Onlar da geregini yaptı. Trabzonu takibi sürdürüyoruz.
UEFA KUPASI GRUP 3. MAC
Yine benim oynayıp ta kaybettiğim mac. Her dakika ben saldırdım. Sevilla 3 dk arayla 2 atakta golleri buldu ve üstüne yattı. UEFA da işler zora girdi. dortmundu farklı yenmem lazım...
TariboWest
Toparlanman Lazım Ümit Çok Kötü Gidiyorsun
Evet Avrupa'da problem var sanırım..Sergey Krivets,Deniz Naki,Skjelbred bu oyuncuları önerebilirim sana.Krivets her iki kanattada görev yapabiliyor.Naki AMC ve FC oynuyor.Skjelbred'de MC oynuyor.
Avrupa'da takımın problemi var motive etmekte zorlanıyoruz, bende çok sıkıntı çekiyorum. Ligde güzel ama bu sezon şampiyon olamasa bile gelecek sezon hem ligde hemde Avrupa'da ses getirir Ümit![]()
Lig performansı kötü sayılmaz Avrupa'da da zora girmiş olay biraz bu sene ligi ve FTK'yı alsan seneye coşarsın iyice zaten.![]()
Hocam birde sanırım gol sıkıntın var.Güçsüz takımlara bile 1 gol atıyorsun.Tabi şöyle bir durumda var bir maçta 10 gol atmaktansa 10 maçta her seferinde 1 gol atmayı yeğleyebilirsin.Ama bu bazen sorunlara yol açabilir.Trabzonspor maçı gibi.
TSL 14. HAFTA
Evimizde Eskişehiri de yenmeyi basardık. Trabzon ise Bursa deplasmanında 3-0 maglup oldu.
TSL 15. HAFTA
Bu macın zor olacagını düsünüyordum. Ama düsündüğüm gibi olmadı. Kazandık. Trabzon ise berabere kalarak 2. lige geriledi.
UEFA KUPASI GRUP 4. MAC
Gercekten olanlara sasıyorum. Dortmund macında öyle goller kacırdım ki akıllara zarar net 5 tane karsı karsıya pozisyon kactı. Cektiğimiz bütün sutlar kaleyi buldu ama bi türlü golleri bulamadık. 2-1 kazanmamıza ragmen averaj ile UEFA ya veda ettik.
TSL 16. HAFTA
Takım yavas yavas gol atmayı da ögrendi. Son 3 lig macında toplam 9 gol attık. İnsallah ilerleyen günlerde daha iyi olacagız.
PUAN DURUMU
VE İLK YARI SONA ERDİ.. DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU ACILMISTIR. TRANSFER ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. TRANSFERDE BAYAGI HAREKETLİ SAATLER YASAYACAGIZ GİBİ DURUYOR!!!
TariboWest
orta sahanın ortasına hernanesi oneririm bir bak istersen
TRANSFERLER
GOJKO KACAR
Kendi istegiyle transfer listesine konan Gojko Kacar 8 M euro karsılıgında Fenerbahceye katıldı.
PEDRO LEON
Vallodidin yıldızı Pedro Leon artık Fenerbahceli!!
TİM DE CLER
Feyenoordun sol beki De Cler de Fenerbahceyi secti..
MEHMET YILDIZ
Yedek forvetimiz yoktu. Adayımızı Mehmet Yıldız olarak belirledik. Sagolsun sivas yönetimi de zorluk cıkarmadı ve Mehmet de Fenerbahceli oldu.
UGUR DEMİRKOL
Genc oyuncuyu devre arasında almamın sebebi onu bu sene De Cler ile geliştirip seneye ilk 11 e yerleştirmek..
TAKIMIMIZDAKİ SON BİLGİLER İSE SÖYLE:
*R.Carlos süresiz kadro dısı bırakılmıstır ve PAF takıma yollanmıstır.
*Gökhan Emreciksin kiradan geri cagrılmıstır.
*Burak Yılmaz Büyüksehir Belediyeye kiralanmıstır.
*Wederson 1.5 M euroya Strasbourga transfer olmustur.
*Kazım (4.5 M) ve Deivid (7 M) Shakhtara gitmişlerdir.
*Josue Gojko Kacarın alınmasından dolayı 8.5 M euroya Portoya transfer olmustur.
GENEL GÖRÜNÜM
TariboWest
Transferler çok iyi ama takımın kimyasıyla fazla oynamışın biraz sanki
Kanka uefa Grubunda Kötü oLmus Ama Transferlerin Saglam![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Ligte şampiyonluğu alırsın transferlerde güzel başarılar
Türkiye Kupasında Gruptan Lider Cıktık ve Sivasspor ile Eşleştik
TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İLK MAC
Rahat bir galibiyet aldık.
TSL 17. HAFTA
Bu macta nereye ugradıgımızı sasırdık. Maglup olduk.
TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İKİNCİ MAC
Şok maglubiyetle Türkiye Kupasına veda ettik. Avrupadaki hüsrandan sonra kupanın da gitmesi moralleri cok bozdu.
TSL 18. HAFTA
Cok zevksiz bir mactı. Kaybettiğimizi düsünürken Tuncay 3 puanı bize getirdi.
TariboWest
Kayseri maçı ile biraz olsun toparlanmışsın ama diğer maçlar çok kötü olmuş.
İnişli çıkışlı gidiyorsun Ümit.Gojko Kacar transferi çok iyi olmuş.Başarılar.
Tek hedef kaldı, onu da zaferle tamamlamalısın artık.
"YÜCE ATATÜRK"
Transferler güzel.iyi gidiyorsun![]()
Dipteki takımlar burada da çelme takıyor herhalde.
Artık iş bitmiş, önümüzdeki sezonun planlamalarına başlamalısın.
"YÜCE ATATÜRK"
Ligi alırsın artık buradan seneye avrupada başarılı ol ama![]()
tebrikler sampiyon olmussun devamını dilerim