Yeni transferle uluslararası arenda da başarılı olman dileğiyle.
"YÜCE ATATÜRK"
bomba transferleri merakla bekliyorum ins.basarına katkı saglıcak oyuncular olur
devamını dört gözle bekliyorum canım arkadaşım transferler için beklemedeyiz hacettepenin düşmesi çok iyi olmuş darısı trabzona![]()
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
FENERBAHCE DEN İTALYA CIKARTMASI!!!!
ADRİANO VE ZDRAVKO KUZMANOVİC FENERBAHCEDE
İnterde oynayan Adriano 2.8 M euro ya Fenerbahceye transfer olmustur. Yılda 3 M olmak üzere 4 yıllık sözlesme imzalanmıstır.
Bir diğer transferimiz Kuzmanovic de 10.75 M euro transfer ücretiyle takımımıza dahil olmustur. Oyuncumuzla 5 yllık sözlesme imzalanmıs olup yıllık ücreti 2.9 M eurodur.
Kamuoyuna duyrulur.Fenerbahce Spor Kulübü
TariboWest
oo çok iyi transferler gerçekten çok iyi özelilkle Kuzmanovic
Adriano Kendini Gösterecektir Eminim Bundan![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kanka Adriano Degilde Kuzmanovic Mükemmel Ötesi Olmus![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Transferler Çok Güzel Yeni Sezonda Başarılar Ümit
Evet arkadaslar transferleri yaptım. Adriano ve Kuzmanovic dısında Mehmet Topuz,Mehmet Topal,Gökhan Zan,Mustafa Sarp ve Kenan Hasagic kadroya dahil oldu..
Takımdan gidenler ise Daniel Güiza,Burak Yılmaz,Gökhan Emreciksin,Selcuk Sahin,Yasin Cakmak,Kerim Zengin,Ali Bilgin,Volkan Babacan..
İşte genel görünüm söyle:
Finansal olarak cok iyi durumdayız. Su an için 15 M transfer bütcemiz var. Gecen sene 5.5 M euroya aldıgım Pedro Leon ile Barcelona ilgileniyor. Lyon 12 M euro teklif etti reddettim. Eger ki yüksek meblaya satarsam yerine Arda Turanı almak istiyorum.
Transferler sonucu kadromuz söyle oldu.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tesekkürler. İnsallah bu sezon hem Türkiyede hem de Avrupada basarılı olacagız.
Last edited by GeorgeWeah : 11.Temmuz.2009 at 22:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Adriano güzel transfer hocam.
Umarım daha iyi yerlere geliriz bu sene
Kanka Transferler iyi fakat Bence Gelecek Sezon CokLu Degilde Yararlı Olacak tek Adam AlsaN Kafii Olur![]()
Son transferler baya iyi.Adriano ve Kuzmanovic baya yarar sağlar.
kadro gerçekten çok iyi oldu
İnsallah İsmail.
Turgay takımda eksik gördüğüm yer oldu mu 5 tane de yapıyorum 10 tane de tutamıyorum kendimiama kendimi kontrol etmeye calısacagım bundan sonra
Ben de cok sey bekliyorum ikisinden.
Evet Ali. Bu kadroyla da Avrupada basarılı olamazsak yazık
TariboWest
FENERBAHCE SEZONA KUPA İLE BASLADI!!!!
Aslında Süper Kupayı kazanmak biraz da mucize oldu. Hakem 3 dakika uzatma verdi. Uzatmanın son saniyelerinde sinirlendim ve masadan kalktım. İçeri gittim. Geldiğimde bir de ne göreyim. 90+6 da Gojko Kacar atmıs.Uzatmalarda da golü bulduk. Böylece sezonun ilk kupasını aldık. Geriye 3 tane kaldı. ŞL Şampiyonlugu,TSL Şampiyonlugu,FTK Şampiyonlugu..
TariboWest
TSL BASLIYOR!!!
TSL 1. HAFTA
Eskişehirden Sürpriz Galibiyet!!!
ŞL GRUBUMUZ BELLİ OLDU.
TSL 2. HAFTA
Fenerbahce 5 ledi!!!
ŞL GRUP 1. MAC
İyi oynadıgımız macta 3 puanı 3 golle alıyoruz. ŞL ye iyi basladık.
TSL 3. HAFTA
-YORUMSUZ-
TSL 4. HAFTA
Zorlu Kayseri deplasmanında da 2 puan bıraktık. Trabzon ise 5 te 5 yaptı ligde. Bizim 1 mac eksiğimiz var.
ŞL GRUP 2. MAC
Milan karsısında cok iyi oynayamasak da önemli pozisyonlar yarattık. Beraberlik almamız an meselesiydi. Ama olmadı...
Evet beyler ligin basında primleri verirken lige ve Türkiye kupasına düsük, ŞL ye ise yüksek prim verdim. Bu yüzden mi takım ligi takmayıp ŞL yi ciddiye alıyor. arada cok büyük performans farklılıkları olusuyor. böyle giderse beni kovar bu yönetim....
TariboWest
kötü bir başlangıç olmuş ama uyum süreci var tabi![]()
Kötü başlamışsın Ümit umarım düzeltirsin bu durumu ..
Altay maçı süper ellerinden geleni yapmışlar![]()
Kanka Yine Tek Atak Yine GOL Yemişsin Bence Kalecini Gözden Gecir.
![]()
Hocam takım süper olmuş ama ortaya şanssız sonuçlar çıkmış ama bu kadro kesin toparlar,bence bir transferde sol bekteki DeCler'in yerine yapmalısın.
Evet kadro güzel olmuş, mutlaka toparlanırsın. Seri galibiyetler almaya başlarsan durdurulamazsın ligde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
TSL 5. HAFTA
Derbide cok iyi bir performans ortaya koyduk ve galibiyeti 2-0 gibi net bir skorla kazandık.
TSL 6. HAFTA
-YORUMSUZ_
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 3. MAC
Sanki gecen hafta yenilen takım bu degil. Avrupada bir baska oynyoruz. Dediğim gibi bu verdiğim primlerden kaynaklanıyor.
TSL 7. HAFTA
Antepi de yendik. artık yükselişe gecmek istiyoruz.
TÜRKİYE KUPASI GRUP 1. MAC
Bucasporu Adrianonun güzel performansıyla gectik.
TariboWest
toparlamıssın devamını dilerim
FENERBAHCEDE SOK GELİŞME!!!
Fenerbahce oyuncuları gecen gün verdiği röportajda kamuoyunu cok sasırttı. Pedro Leon ve diğer takım arkadasları hocalarına güvenlerinin kalmadıgını bu sene cok kötü basladıklarını söylediler. Bu konunun cıkması üzerine Aziz Yıldırımın Ümit Boğa nın görevine son verebilecegi konusuluyor. Fakat söyle bir gercek varki oyuncularının Ümit Boğayı yarı yolda bırakması takımdaki dengeleri cok degiştirecek. Aldıgımız son duyumlara göre Ümit Boğa nın yakın cevresine ben bu takımı yaratmak için cok ugrastım. Fakat bu olaylardan sonra istifa edebilirim dedi.
TariboWest
hocam etme eyleme fener sensiz ne yapabilir ki![]()
Bırak ne istifası, seni sevmeyenleri gönder takımdan.Yönetimden ek süre iste, işler yoluna girecektir, isyan çıkaranın kes başını hemen büyümeden.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yılanın başını küçükken ezmek gerek
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler
Bu taktikleri uygula
gönder isyancıları
basın toplantısıyla herkese face bir karakter ol
sonra olanlar olur zaten![]()