UEFA Süper Kupa

UEFA Kupası şampiyonu W.Bremen ile Monaco II.Louis stadında karşılaştık Serdar Taşçı sakatlığı Emre Güngör'de kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemediler.Maçı Cardozo'nun performansı ile kazandık ve müzemize bir kupa daha getirdik.

2.Hafta

3.Hafta

İki lig maçında da rakiplerimize karşı çok büyük üstünlük kurduk ve rahat kazandık takımda süper bir hava var.

CL Grup 1.Maç

Cardozo'nun geçen sezondan kalan ipini koparmış formu bu sezonda devam ediyor sanırım ben bu adama kıyıp satamam futbolu bu forma altında bırakabilir

4.Hafta

Şu Cardozo'nun rahat önde olduğumuz maçlarda kazanılan penaltıları değerlendirememesi çok ilginç ilk sezondan beri bu sıkıntı var.Genç oyunculardan birini Cardozo ile çalıştırıyorum ona da bulaşırmı acaba bu huy

Durmayan tek adam Mascio değil;

Geçen sezonun çoğunu sol bekte geçiren genç oyuncuya bu sezon orta sahada daha çok forma verme amacındayım şartlar elverirse
Cardozo ile çalışan genç yeteneğimiz,onun gibi gol atsında isterse hiç penaltı atmasın,razıyız

5.Hafta

Benim için çok anlamlı bir maç rakip KARTALSPOR

Fazla atmamayı tercih ettik.Harun Erbey,Sertaç Eren,Gökhan Usta isimli genç oyuncularımız ise ilk kez bir lig mücadelesinde Fenerbahçe forması giydiler.Gökhan Usta'ya G.Gönül'ün veliahtı olarak bakıyorum.

Ligde ilk 5 haftayı böylece geride bıraktık ilerlemeye devam ediyoruz...